Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Σοκ: Όταν ξύπνησε, όλο της το κορμί ήταν γεμάτο μελανιές! Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Δεν πάει το μυαλό σας

18 Ιουνίου 2020 21:30
Σοκ: Όταν ξύπνησε, όλο της το κορμί ήταν γεμάτο μελανιές! Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 37χρονης γυναίκας από το Σραπσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία, μετά από μία νυχτερινή έξοδο, ξύπνησε γεμάτη μυστηριώδεις, τεράστιες μελανιές σε ολόκληρο το σώμα της.

Η Θία Ουίλσον ξύπνησε και διαπίστωσε πως το σώμα της ήταν καλυμμένο με ανησυχητικά πολλές και μεγάλες μελανιές. Η 37χρονη είχε περάσει μία βραδιά με φίλους αλλά γύρισε στο σπίτι της νηφάλια: Δεν είχε πιει, δεν είχε πέσει, δεν είχε χτυπηθεί από κάποιον ή με κάποιον τρόπο. Τα μωβ/κίτρινα σημάδια πάνω στο σώμα της ήταν ανεξήγητα. Μπορεί οι μελανιές να μείνουν μήνες στο σώμα, για αυτό και εμείς σας έχουμε τον τρόπο για να απαλλαγείτε άμεσα.

Όταν η νεαρή γυναίκα διαπίστωσε πως οι μώλωπες δεν είχαν υποχωρήσει μετά την τέταρτη ημέρα από την εμφάνισή τους, πήγε σε γιατρό. Στην αρχή, ο γιατρός κατέληξε πως επρόκειτο για μία διαταραχή αιμοπεταλίων, διαβεβαιώνοντάς τη, μάλιστα, πως δεν είχε λόγο να ανησυχεί. Ωστόσο, ευτυχώς, την έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και βιοψία.

μελανιές στο πόδι

Λίγο αργότερα, παρότι είχε επαναπαυθεί από τα λόγια του γιατρού, αν και εξακολουθούσε να αισθάνεται ανεξήγητα έντονη κόπωση, η γυναίκα βρέθηκε ενώπιον της σοκαριστικής αλήθειας: Έπασχε από μία τόσο σπάνια όσο και επιθετική μορφή λευχαιμίας, την οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία – μία σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος που εμφανίζεται σε μόλις 100 ανθρώπους ετησίως.

Αμέσως, η 37χρονη μπήκε σε δωμάτιο απομόνωσης για εντατική χημειοθεραπεία τεσσάρων κύκλων, η οποία – ως εκ θαύματος – απέδωσε καρπούς.

γυναίκα στο νοσοκομείο

Έξι μήνες μετά, ο καρκίνος έχει υποχωρήσει. Όπως λέει, η όλη περιπέτεια ήταν ένα τεράστιο σοκ για την ίδια. Παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό αισθανόταν ατονία, ωστόσο, ουδέποτε είχε περάσει από το μυαλό της πως έπασχε από κάτι τέτοιο.

Άπλωσε στα πόδια της βαζελίνη μαζί με πιπέρι - Θα απαλλαγείτε σε χρόνο ρεκόρ από...

Η βαζελίνη έχει πολλές μαγικές ιδιότητες, τις οποίες μπορεί να μην είχατε ανακαλύψει. Αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας αφήσει άφωνες.

Εκτός από τα πετσάκια που μπορεί να μαλακώσει εύκολα και γρήγορα, λύνει ακόμα ένα εκνευριστικό πρόβλημα. Όταν χτυπάτε το γόνατό σας στο τραπέζι, οι διαρροές του αίματος από τραυματισμένα αιμοφόρα αγγεία οδηγούν σε μια μοβ μελανιά στο δέρμα. Ξέρατε όμως ότι η βαζελίνη μπορεί να τις εξαφανίσει;

Με ποιον τρόπο;

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία επούλωσης μιας μελανιά, αναμείξτε 1 μέρος πιπέρι καγιέν με 5 μέρη βαζελίνης. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το διάλυμα να κρυώσει πριν από την εφαρμογή του στην μελανιά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share