Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ογκολόγος θεραπεύει τον καρκίνο με… μαγειρική σόδα! Μια επαναστατική θεραπεία που κρύβουν εσκεμμένα…

Ανατρέπει τα πάντα

18 Ιουνίου 2020 19:15
Ογκολόγος θεραπεύει τον καρκίνο με… μαγειρική σόδα! Μια επαναστατική θεραπεία που κρύβουν εσκεμμένα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δρ Τούλιο Σιμοντσίνι ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική λοίμωξη… το ίδιο όπως η καντιντίαση που αντιμετωπίζεται εύκολα με μαγειρική σόδα

Πρέπει να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη ογκολογία δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και, ως εκ τούτου, είναι ηθική και δεοντολογική υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πραγματική λύση για τη χειρότερη ασθένεια του σήμερα – λέει ο δρ Τούλιο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα της ίδιας κολπικής μυκητίασης όπως η καντιντίαση και αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι και το γιαούρτι μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Στα φυτά, οι καρκίνοι προκαλούνται από μυκητική προσβολή και μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα. Οι κολπικές μυκητιάσεις συμβαδίζουν πάντα με όγκο. Κάθε τύπος καρκίνου προκαλείται από μύκητες του γένους Candida, όπως αναφέρεται σε άλλες μελέτες και η ιστολογική σύνθεση, είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μηχανισμού ενάντια στην προσβολή του ιστού. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστός εξαντληθεί, παράγει μη διαφοροποιημένα κύτταρα. Ο καρκίνος μπορεί να ονομάζεται ανθεκτικό απόστημα (έλκος), όπου οι αποικίες σχηματίζονται στο κέντρο, ξεκινώντας την αντίδραση των γειτονικών κυττάρων.

Έβαλε στο πρόσωπο μαγειρική σόδα και λάδι καρύδας - Το αποτέλεσμα; Τρομερό

Θέλετε να κάνετε το πρόσωπό σας λαμπερό; Φτιάξτε την απόλυτη φυσική μάσκα με μαγειρική σόδα και λάδι καρύδας.

Από τη μία το καρυδέλαιο είναι ένα άκρως ωφέλιμο έλαιο που προέρχεται από τον φλοιό ή τη σάρκα του καρπού της καρύδας. Έχει πάρα πολλές εφαρμογές και πρόκειται για το βασικό συστατικό πολλών φυτικών καλλυντικών. Από την άλλη η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή, ενώ χρησιμεύει παντού, όπως για παράδειγμα στο καθάρισμα του σπιτιού.

Παρακάτω θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με λίγη μαγειρική σόδα για να απαλλαγείτε από ακμή, σημάδια, ρυτίδες και θαμπό δέρμα!

Το καθαριστικό προσώπου που θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε βήμα βήμα καθαρίζει εις βάθος τους πόρους και σας βοηθάει να διώξετε ακμή και μαύρα στίγματα, αλλά και τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα μας να δείχνει βρώμικο και μουντό.

Εκτός από τη μαγειρική και το νοικοκυριό, η μαγειρική σόδα τελευταία κερδίζει έδαφος και στην παρασκευή καλλυντικών, όπως αποσμητικών, μάσκες μαλλιών, λευκαντικό δοντιών κλπ. Τα αποτελέσματα της σόδας στο δέρμα μας είναι επίσης εξαιρετικά γιατί έχει τη μοναδική ικανότητα να διατηρεί τα κανονικά επίπεδα του pH της επιδερμίδας, εμποδίζοντας έτσι την εμφάνιση ακμής. Από την άλλη, το έλαιο καρύδας είναι επίσης πολύ χρήσιμο γιατί ενυδατώνει το δέρμα και έχει θεραπευτικές και αντιβακτηριδιακές δράσεις.

Χρόνος προετοιμασίας: 3 λεπτά

Υλικά:

  • Δυο κουταλιές του γλυκού από έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας
  • Μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα (χωρίς αλουμίνιο)

Οδηγίες:

  • Βάλτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή. Χρησιμοποιείστε απευθείας αυτό το μείγμα στο δέρμα και κάντε αργό και κυκλικό μασάζ για λίγα λεπτά. Μετά, αφήστε το για 5 λεπτά.
  • Χρησιμοποιείστε χλιαρό νερό για να το απομακρύνετε από το δέρμα και ενώ ξεπλένεστε συνεχίστε να κάνετε μασάζ.
  • Μόλις τελειώσετε την διαδικασία, μην μπείτε στον κόπο να χρησιμοποιήσετε την ενυδατική σας κρέμα, γιατί όλη την δουλειά της ενυδάτωσης την έχει ήδη αναλάβει το έλαιο καρύδας! Θα μείνετε ασπροπρόσωπες από την πρώτη κιόλας χρήση!
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share