Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιώνει μια μπανάνα και προσθέτει 2 μαγικά συστατικά. Το αποτέλεσμα; Τέλος στον εφιάλτη

Θαυματουργό

9 Ιουνίου 2020 08:50
Λιώνει μια μπανάνα και προσθέτει 2 μαγικά συστατικά. Το αποτέλεσμα; Τέλος στον εφιάλτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι πρόβλημα υγείας μπορείτε να ξεπεράσετε λιώνοντας απλά μια μπανάνα μαζί με άλλη 2 μαγικά συστατικά; Συγκεκριμένα ο βήχας είναι η ακούσια ή εκούσια πράξη που καθαρίζει τον λαιμό και την αναπνευστική οδό από φλέγμα, ξένα σωματίδια, μικρόβια και υγρά και συνήθως είναι το αποτέλεσμα ιών. Επίσης δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας αν τρώτε 2 μπανάνες κάθε μέρα.

Ο οξύς βήχας μπορεί να προκληθεί από ένα κρύωμα, μία γρίπη, βρογχίτιδα, πνευμονία ή λαρυγγίτιδα. Από την άλλη, ο χρόνιος βήχας μπορεί να προκληθεί από το κάπνισμα, το άσθμα, τη νόσο GERD ή την χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Ωστόσο, κάποια από τα καλύτερα φάρμακα αδυνατούν να ανακουφίσουν από τον έντονο βήχα ή χρειάζονται πολύ χρόνο. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο που θα σας βοηθήσει γρήγορα με τον βήχα:

Συστατικά:

  • 2 ώριμες οργανικές μπανάνες
  • 2 κ.σ ωμό οργανικό μέλι
  • 400ml νερό

Οδηγίες:

Βράστε το νερό, ξεφλουδίστε τις μπανάνες και λιώστε τις σε ένα μεγάλο μπολ με μία ξύλινη κουτάλα. Μετά, ρίξτε από πάνω το νερό και περιμένετε το μείγμα να κρυώσει. Μετά, ρίξτε και το μέλι και ανακατέψτε καλά.

Χρήση: Θα πρέπει να ζεστάνετε το μείγμα λίγο πριν την χρήση. Να το καταναλώνετε 4 φορές τη μέρα. Εκτός από το να μειώνει το βήχα, αυξάνει και τα επίπεδα σεροτονίνης και θα σας βοηθήσει με την αϋπνία.

Αναμείξτε μπανάνα, μπύρα, αυγό, μέλι και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σας - Μετά από 7 ημέρες...

Αναμείξτε μπανάνα, μπύρα, αυγό, μέλι και απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας. Το αποτέλεσμα μετά από 7 ημέρες είναι μοναδικό! Παράλληλα, βάλτε σκόρδο μέσα στο μέλι. Όταν μάθετε το γιατί θα τρέξετε να το δοκιμάσετε.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την τριχόπτωση και έχετε δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα, σας έχουμε σπουδαία είδηση ​​- η φυσική θεραπεία που μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα τονώσει την ανάπτυξη και θα αναγεννήσει τα μαλλιά σας σε χρόνο μηδέν! Το φάρμακο περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και δεν έχει αρνητικές παρενέργειες.

Να πώς να το προετοιμάσετε:

Συστατικά:

  • Μισή μπανάνα
  • Μισό φλιτζάνι μπύρα
  • 1 κρόκο αυγού
  • 1-2 κουταλιές της σούπας μέλι

Παρασκευή:

  1. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια λεία υφή.
  2. Απλώστε το μείγμα στο κεφάλι σας και αφήστε το να λειτουργήσει για μια-δυο ώρες.
  3. Εάν αντιμετωπίζετε μια αίσθηση καψίματος, μην ανησυχείτε - είναι σημάδι ότι η θεραπεία λειτουργεί.
  4. Επαναλαμβάνετε τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Πιείτε τσάι με λεμόνι, μέλι και αυτό το φυτό - Αυτό το μαγικό θα συμβεί στο σώμα σας

Αυτό το τσάι με λεμόνι, μέλι και το φυτό που θα δείτε παρακάτω είναι μια βόμβα υγείας. Πιείτε το και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Ο μαϊντανός είναι ένα αρωματικό φυτό που μπορεί να μπει σε διάφορα τρόφιμα, και το οποίο πιο συχνά χρησιμοποιείται ως γαρνιτούρα. Έχει μια πολύ ήπια γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να εξομαλύνει ισχυρότερες γεύσεις, όπως του σκόρδου και της ρίγανης . Είναι επίσης ευρέως αναγνωρισμένος για τις θεραπευτικές ιδιότητες του σε όλη την ιστορία, όπως και αυτό εδώ το πανάρχαιο φυτό της Ελλάδος.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share