Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αναμείξτε μπανάνα, μπύρα, αυγό, μέλι και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σας - Μετά από 7 ημέρες...

Απίθανο

7 Ιουνίου 2020 17:29
Αναμείξτε μπανάνα, μπύρα, αυγό, μέλι και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σας - Μετά από 7 ημέρες...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αναμείξτε μπανάνα, μπύρα, αυγό, μέλι και απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας. Το αποτέλεσμα μετά από 7 ημέρες είναι μοναδικό! Παράλληλα, βάλτε σκόρδο μέσα στο μέλι. Όταν μάθετε το γιατί θα τρέξετε να το δοκιμάσετε.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την τριχόπτωση και έχετε δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα, σας έχουμε σπουδαία είδηση ​​- η φυσική θεραπεία που μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα τονώσει την ανάπτυξη και θα αναγεννήσει τα μαλλιά σας σε χρόνο μηδέν! Το φάρμακο περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και δεν έχει αρνητικές παρενέργειες.

Να πώς να το προετοιμάσετε:

Συστατικά:

  • Μισή μπανάνα
  • Μισό φλιτζάνι μπύρα
  • 1 κρόκο αυγού
  • 1-2 κουταλιές της σούπας μέλι

Παρασκευή:

  1. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια λεία υφή.
  2. Απλώστε το μείγμα στο κεφάλι σας και αφήστε το να λειτουργήσει για μια-δυο ώρες.
  3. Εάν αντιμετωπίζετε μια αίσθηση καψίματος, μην ανησυχείτε - είναι σημάδι ότι η θεραπεία λειτουργεί.
  4. Επαναλαμβάνετε τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Πιείτε τσάι με λεμόνι, μέλι και αυτό το φυτό - Αυτό το μαγικό θα συμβεί στο σώμα σας

Αυτό το τσάι με λεμόνι, μέλι και το φυτό που θα δείτε παρακάτω είναι μια βόμβα υγείας. Πιείτε το και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Ο μαϊντανός είναι ένα αρωματικό φυτό που μπορεί να μπει σε διάφορα τρόφιμα, και το οποίο πιο συχνά χρησιμοποιείται ως γαρνιτούρα. Έχει μια πολύ ήπια γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να εξομαλύνει ισχυρότερες γεύσεις, όπως του σκόρδου και της ρίγανης . Είναι επίσης ευρέως αναγνωρισμένος για τις θεραπευτικές ιδιότητες του σε όλη την ιστορία, όπως και αυτό εδώ το πανάρχαιο φυτό της Ελλάδος.

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη του για την υγεία:

1. Ο μαϊντανός περιέχει δύο τύπους ασυνήθιστων ενώσεων που παρέχουν ορισμένα πολύ μοναδικά οφέλη για την υγεία. Το πρώτο συστατικό που βρέθηκε στο μαϊντανό είναι ένα πτητικό έλαιο που περιλαμβάνει μυριστικίνη, λιμονένιο, ευγενόλη, και α-thujene. Το δεύτερο συστατικό που βρίσκεται σε αυτό είναι τα φλαβονοειδή όπως η απιγενίνη, η λουτεολίνη κτλ.

Η « Μυριστικίνη» είναι μια φυσική ένωση που υφίσταται στο μαϊντανό . Έχει βρεθεί ότι είναι αποτελεσματική στη μείωση της ταχύτητας και της ανάπτυξης των όγκων στο στομάχι και στους πνεύμονες.

Η λουτεολίνη, είναι ένα από τα φλαβονοειδή που βρέθηκαν στο μαϊντανό και λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθώντας στην πρόληψη των ζημιών που σχετίζονται με το οξυγόνο στα κύτταρα.

2. Ο μαϊντανός είναι επίσης πλούσια πηγή δύο ζωτικών θρεπτικών ουσιών που είναι επίσης σημαντικές για την πρόληψη πολλών ασθενειών: όπως της βιταμίνης C και της βιταμίνης Α . Αυτά είναι δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες . Οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη πολλών ιατρικών παθήσεων ,συμπεριλαμβανομένης της αθηροσκλήρωσης, του διαβήτη , του καρκίνου του παχέος εντέρου και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αλλά και του άσθματος.

Μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνη C, δρα ως αντι φλεγμονώδη και παρέχει στα άτομα προστασία έναντι μιας μορφής ρευματοειδούς αρθρίτιδας και οστεοαρθρίτιδας .

Όπως η βιταμίνη C, το βήτα-καροτένιο μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο στην μείωση της σοβαρότητας των ιατρικών παθήσεων όπως του άσθματος και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Αυτή η βιταμίνη είναι τόσο σημαντική για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα που το ψευδώνυμο της είναι «βιταμίνη αντι-μόλυνσης.»

3. Ο μαϊντανός είναι επίσης πλούσιος σε φολικό οξύ, ένα από τα πιο σημαντικά των βιταμινών Β. Το φολικό οξύ σχετίζεται με οφέλη για την καρδιαγγειακή υγεία.

4. Ο μαϊντανός είναι επίσης πλούσιος σε κάλιο και έχει διουρητική επίδραση στον οργανισμό. Χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στο Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο για τη θεραπεία στρατιώτών με προβλήματα στα νεφρά αλλά και προβλήματα δυσεντερίας .

Ο μαϊντανός είναι επίσης πλούσιος σε κάλιο και έχει διουρητική επίδραση στον οργανισμό.

5. Ο μαϊντανός έχει βρεθεί να είναι αποτελεσματικός σε όλα τα προβλήματα των νεφρών και του ουροποιητικού εκτός από τις σοβαρές φλεγμονές των νεφρών. Η κατανάλωση τσάι μαϊντανού βοηθά στην πρόληψη του αλατιού από το να απορροφηθεί μέσα στους ιστούς του σώματος. Με άλλα λόγια, ο μαϊντανός αναγκάζει κυριολεκτικά τα απόβλητα να απομακρυνθούν από τα νεφρά, το ήπαρ αλλά και την ουροδόχο κύστη. Βοηθά στην βελτίωση του οιδήματος και της γενικής κατακράτησης υγρών , της κόπωσης αλλά βοηθά και στη μείωση της επώδυνης ούρησης.

Συνταγή:

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καταναλώσετε μαϊντανό είναι να τον πιείτε σαν τσάι. Δείτε πως να φτιάξετε το δικό σας τσάι με μαϊντανό από το σπίτι σας.

Συστατικά:

  • Πέντε κλωναράκια μαϊντανό
  • Τρία φλιτζάνια νερό
  • 1/4 ή μισό λεμόνι
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι

Παρασκευή:

  • Φέρτε το νερό σε ένα χαμηλό σημείο βρασμού.
  • Τοποθετήστε το λεμόνι και το μαϊντανό σε ένα κύπελλο ή σε ένα δοχείο της δικής σας επιλογής (Κάποιο που μπορεί να κρατήσει το νερό ζεστό).
  • Ρίξτε το ζεστό νερό μέσα στο δοχείο.
  • Αφήστε το να μείνει για πέντε λεπτά.
  • Αφαιρέστε το λεμόνι και το μαϊντανό και προσθέστε το μέλι.
  • Το ρόφημα σας είναι έτοιμο, για να το απολαύσετε!
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share