Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει ένα κομμάτι ψωμί και το τυλίγει στην πατούσα της - Tο αποτέλεσμα; Θαυματουργό!

Απίθανο

6 Ιουνίου 2020 10:10
Παίρνει ένα κομμάτι ψωμί και το τυλίγει στην πατούσα της - Tο αποτέλεσμα; Θαυματουργό!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Παίρνει ένα κομμάτι ψωμί και το τυλίγει στην πατούσα της. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε! Επίσης, βάλτε σε σακούλα μια φέτα ψωμί και μαρούλι, μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε.

Με το που ανεβεί η θερμοκρασία βγαίνουν αμέσως τα σανδάλια, ενώ πολλές ξεχνάνε εντελώς τα παπούτσια και επιλέγουν να περπατήσουν ξυπόλυτες στην παραλία ή στο γρασίδι. Με τα απλά κόλπα που θα δείτε παρακάτω, τα πόδια σας θα γίνουν λεία και απαλά σε χρόνο μηδέν!

1. Ψωμί και μηλόξυδο

Ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά κάνει θαύματα. Πάρτε ένα κομμάτι ψωμί και βουτήξτε το σε μηλόξυδο. Τυλίξτε το γύρω από το πόδι σας με σελοφάν και αφήστε το για το βράδυ. Θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά το πρωί.

2. Μηλόξυδο και καστορέλαιο

Ρίξτε μία κούπα από μηλόξυδο σε μία λεκάνη και γεμίστε την με σαπουνόνερο. Μουλιάστε τα πόδια σας μέχρι να δείτε τους κάλους σας να μαλακώνουν και μετά τρίψτε τους με μία ελαφρόπετρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καστορέλαιο στις ευαίσθητες περιοχές. Εάν το κάνετε αυτό κάθε μέρα, θα δείτε τεράστια διαφορά.

4. Φλούδες λεμονιού

Κόψτε μία φλούδα από λεμόνι στο μέγεθος του δάχτυλου σας πριν πέσετε για ύπνο. Πιέστε το λεμόνι στον κάλο σας και τυλίξτε το με κάτι για να μείνει στη θέση του. Βάλτε μία βαμβακερή κάλτσα και αφήστε το για όλο το βράδυ. Επαναλάβετε μέχρι να εξαφανιστεί ο κάλος.

Συνδυάστε τα μπιφτέκια με μαύρο ψωμί - Σύμμαχος για την υγεία

Μπορεί να έχουμε αναφέρει πολλούς συνδυασμούς τροφίμων που βλάπτουν την υγεία, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι τόσοι που μπορούν να την ενισχύσουν. Πώς μπορείτε να φάτε μπιφτέκια υγιεινά;

Ένας από αυτούς είναι και τα μπιφτέκια με μαύρο ψωμί, αφού μπορείτε να προσλάβετε όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών. Συνεπώς, αντί να τρώτε μπιφτέκια γεμιστά με τυρί, που μόνο κακό κάνουν, επιλέξτε αυτό τον υγιεινό τρόπο.

Συνοδεύεστε τα μπιφτέκια σας και τα κρεατικά σας με φυτικές ίνες που θα βρείτε στα φρέσκα λαχανικά και τα δημητριακά ολικής άλεσης. Με αυτόν το συνδυασμό θα μειώσετε την κακή χοληστερίνη.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share