Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Τα νύχια σας έχουν χάσει το χρώμα τους; Είναι σημάδι ότι...

Μην το αγνοήσετε

4 Ιουνίου 2020 18:36
Τα νύχια σας έχουν χάσει το χρώμα τους; Είναι σημάδι ότι...

Τα νύχια μπορούν να πουν πολλά για την υγεία σας, και όταν κάτι δεν πάει καλά, μπορεί να έχετε παρατηρήσει αλλαγές στο χρώμα και στην ποιότητά τους.

Αλλά, αν αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται συχνά, θα πρέπει να ακούτε το σώμα σας: τα χέρια μας δείχνουν τα προβλήματα υγείας. Μάλιστα το σχήμα των νυχιών, σαν αυτό εδώ, μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι πάσχετε από καρκίνο.

Αποχρωματισμένα νύχια

Τα χαμηλά επίπεδα της αιμοσφαιρίνης, ή η αναιμία χαρακτηρίζεται από μπλε νύχια, από αδεξιότητα στα χέρια και αίσθηση πόνου και μουδιάσματος στα άκρα.

Βυθίστε τα νύχια σας σε χυμό ντομάτας - Θα σας λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα

Μια πολύ απλή και εύκολη θεραπεία για τα νύχια σας, είναι αυτή παρακάτω. Θα χρειαστείτε μόνο υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας, όπως η ντομάτα.

Μετά από την θεραπεία με την κανέλα, που θα δείτε εδώ, βρήκαμε ακόμα μια χρήσιμη, η οποία θα σας απαλλάξει από ένα συχνό πρόβλημα. Αυτή με την ντομάτα, που είναι πλούσια σε βιοτίνη, βοηθάει στην υγιή ανάπτυξη των νυχιών. Περιέχει επίσης βιταμίνη Α και C, οι οποίες κάνουν τα νύχια να μεγαλώνουν γρηγορότερα.

Ποια είναι η θεραπεία

Φτιάξτε λοιπόν μια θεραπεία νυχιών με 1 κουταλιά της σούπας χυμό ντομάτας και 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Βάλτε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί ελαφρώς και μετά βυθίστε για 10 λεπτά τα δάχτυλά σας. Κάντε αυτή τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα και θα απαλλαγείτε από την κιτρινίλα, αποκτώντας λαμπερά, υγιή και μακριά νύχια με φυσικό τρόπο.

γυναίκα με σπασμένα νύχια

Εναλλακτικά πάρτε μια φέτα ντομάτας ή τη φλούδα της και τρίψτε την απευθείας στα νύχια για 10 λεπτά. Μετά ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό και σκουπίστε τα σχολαστικά. Έπειτα, ενυδατώστε τα νύχια σας με ένα λάδι ή μια κρέμα. Προσέξτε όμως να μην βάλετε τον χυμό ντομάτας σε πληγές και κοψίματα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share