Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έτριψε τις μασχάλες της με Listerine και...- Θα τρέξετε να το δοκιμάσετε

Δεν πάει το μυαλό σας

3 Ιουνίου 2020 19:00
Έτριψε τις μασχάλες της με Listerine και...- Θα τρέξετε να το δοκιμάσετε

Έρχεται καλοκαίρι και σιγά σιγά οι οσμές γίνονται πιο έντονες, ειδικά αυτές που προέρχονται από τις μασχάλες. Η τακτική υγιεινή και η καθαριότητα είναι πάνω από όλα. Τι συμβαίνει όμως όταν ξεμένετε από αποσμητικό;

Σίγουρα θα σας έχει συμβεί και είναι πολύ πιθανό να σας ξανασυμβεί και στο μέλλον. Όμως έχουμε καλά νέα για σας: σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Listerine. Μια άλλη λύση είναι να τις καθαρίσετε με μαγειρική σόδα, όπως θα δείτε εδώ.

Βάζοντας Listerine στις μασχάλες μας, οι μασχάλες θα μυρίζουν πιο ωραία από ποτέ, και μάλιστα θα είναι ακόμα πιο καθαρές, αφού μπορεί και σκοτώνει όλα τα βακτήρια της περιοχής.

Τι πρέπει να κάνετε

Απλά ρίξτε λίγο Listerine σε ένα βαμβάκι. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές, δεν χρειάζεται να ποτίσει όλο το βαμβάκι. Χρησιμοποιήστε το βαμβάκι στην συνέχεια στις μασχάλες σας και οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν. Χάρη στο στοματικό διάλυμα θα νοιώθετε φρεσκάδα όλη μέρα.

Μπόνους συμβουλή

Το Listerine βοηθάει επίσης στην φαγούρα. Σας τσίμπησε ένα κουνούπι ή εμφανίστηκε μια αλλεργία στο δέρμα σας και σας προκαλεί φαγούρα; Βάλτε λίγο Listerine σε ένα βαμβάκι και ακουμπήστε στην περιοχή που θέλετε. Η φαγούρα θα μειωθεί γρήγορα. Αυτό το κόλπο μπορείτε να το εφαρμόσετε για να μειώσετε τον πόνο μετά από ένα τσίμπημα μέλισσας ή σφήγκας.

Έβαλε μαγειρική σόδα με νερό στις μασχάλες...Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει όλους άφωνους!

Η μαγειρική σόδα όπως έχουμε πει πολλές φορές χρησιμεύει σε πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής του ανθρώπου, και ένας βασικός είναι η καθαριότητα και η υγιεινή. Τι θα γίνει αν βάλετε στις μασχάλες σας; Αυτό που φαντάζεστε!

Σταματήστε να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε χημικά προιόντα, που μπορεί να βλάπτουν το δέρμα, και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας. Όπως κάνει θαύματα και στα μαλλιά, τώρα μπορεί να αντικαταστήσει και τα αποσμητικά, ενώ μπορεί να λύσει και προβλήματα των ποδιών!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μείγμα νερού και μαγειρικής σόδας για να σταματήσετε την υπερβολική εφίδρωση και να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές. Οι μασχάλες σας θα παραμείνουν στεγνές χωρίς χημικές ουσίες, και θα σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα με τα προϊόντα αποσμητικών.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share