Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Προσοχή! Αν δείτε ένα τέτοιο κρέας πετάξτε το αμέσως...Βλάπτει την υγεία σας

Το άνουν πολλά εστιατόρια

1 Ιουνίου 2020 08:21
Προσοχή! Αν δείτε ένα τέτοιο κρέας πετάξτε το αμέσως...Βλάπτει την υγεία σας
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Προσοχή! Αν δείτε ένα τέτοιο κρέας πετάξτε το αμέσως...Βλάπτει την υγεία σας!

Μπορεί να έχετε καταναλώσει ένα παρόμοιο κρέας, χωρίς να το έχετε αντιληφθεί, αλλά αν ξαναέρθετε αντιμέτωποι με κάτι αντίστοιχο πετάξτε το χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αυτό που είδαμε στο παρακάτω βίντεο μας ξεπερνά και η σκέψη ότι κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιο – και χειρότερα – δεν θέλουμε καν να περνάει από το μυαλό μας. Δυστυχώς όμως, πολλές εταιρείες και εστιατόρια αυτό ακριβώς κάνουν με το κρέας τους…

Το τελικό αποτέλεσμα ονομάζεται «μπριζόλα- φράνκενσταϊν» και όχι άδικα: είναι υπολείμματα από κρέας που «κολλήθηκαν» μαζί, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ψεύτικη μπριζόλα. Να σημειώσουμε ότι η κατανάλωση αλλαντικών και η κατανάλωση κόκκινου κρέατος είναι «πιθανόν» καρκινογόνες.

Ρίξτε μια ματιά αν αντέχει το στομάχι σας:

Το φιλέτο του φτωχού: Το μυστικό για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας

Θέλετε να απολαμβάνετε το κρέας στο σπίτι όπως και σε ένα ακριβό εστιατόριο; Βρήκαμε το κόλπο για να μην διαφέρει, και δεν απαιτεί καμία έξτρα δεξιότητα.

Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα, θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του. Σας έχουμε εδώ ακόμα ένα, που θα βοηθήσει στο κόψιμο του κρέατος, για να το απολαμβάνετε στο έπακρο.

Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.

Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share