Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τώρα, το γυμναστήριο έρχεται σπίτι σου με ένα κλικ!

3 Ιουνίου 2020 10:59
Τώρα, το γυμναστήριο έρχεται σπίτι σου με ένα κλικ!

Μέσα στην καραντίνα, η κατ'οίκον προπόνηση γνώρισε μεγάλες δόξες με όλες και όλους μας να βλέπουμε το σαλόνι ως εναλλακτικό... τερέν για pilates, yoga, αλλά και για πιο εντατικά προγράμματα εξάσκησης όπως Tae Bo και Fat Burning. Σήμερα, παρόλο που έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα, το συγκεκριμένο trend δείχνει πως δεν είναι απλά μια μόδα που θα περάσει αλλά μια απάντηση στην ανάγκη μας για εκγύμναση, ευεξία και ενέργεια ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες!

Αυτή μας την επιθυμία έρχεται να καλύψει η ομάδα του online γυμναστηρίου www.homefitness.gr, όπου η Σταυρούλα, η Στέλλα, η Γεωργία, ο Παντελής, η Κρυσταλία, η Φανή, ο Βαγγέλης, η Άντζελα, ο Jose, ο Σπύρος, η Μαίρη, η Τζώρτζια, οι δύο Μαρίες και ο Αλέξης θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το κοινό τους πάθος για τη γυμναστική!

Το www.homefitness.gr είναι το Νο1 online γυμναστήριο στην Ελλάδα, που προσφέρει εξατομικευμένη ολοκληρωμένη προπόνηση. Τώρα μπορείς να κάνεις πραγματική γυμναστική, με ελάχιστο ή καθόλου εξοπλισμό, με άμεσα αποτελέσματα τόσο στο σώμα όσο και στη διάθεσή σου και όλα αυτά, από το χώρο σου, με προγράμματα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες και στο επίπεδό σου! Όποια ημέρα και ώρα σε εξυπηρετεί, ό,τι είδους άσκηση προτιμάς, πάντα με σωστή καθοδήγηση από έμπειρους γυμναστές και με ελάχιστο κόστος (οι τιμές ξεκινούν από €19 τον χρόνο). Φαντάσου οποιαδήποτε παροχή είχες στο γυμναστήριο, να την έχεις στο σπίτι σου και όλα αυτά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Όπως καταλαβαίνεις, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται ένα γνήσιο online γυμναστήριο στην Ελλάδα, αφού μέχρι τώρα, όποιος ήθελε να δει επαγγελματικά βίντεο γυμναστικής έπρεπε να αναζητήσει διάσπαρτα βίντεο στο διαδίκτυο ή να ψάξει σε διεθνή sites με υψηλό κόστος συνδρομής.

Τέλος, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμβουλεύονται τη διαιτολόγο για τη διατροφή τους, και να λαμβάνουν την προσωπική τους δίαιτα, κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Στο site υπάρχουν και άρθρα ιατρών, διατροφικές συμβουλές και κείμενα σχετικά με την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία, ενώ όλα ανανεώνονται συνεχώς ώστε να ενημερώνεσαι άμεσα για οτιδήποτε νέο μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Μάθε περισσότερα για τα μυστικά της online γυμναστικής στο www.homefitness.gr

Facebook: https://www.facebook.com/homefitness.gr

Τwitter: https://twitter.com/homefitnessgr

YouTube: https://www.youtube.com/user/homefitnessgr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share