Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μην ξαναβάλετε baby oil για να μαυρίσετε - Τεράστιος κίνδυνος

Μην ξεχνάτε το αντηλιακό

22 Μαΐου 2020 12:31
Μην ξαναβάλετε baby oil για να μαυρίσετε - Τεράστιος κίνδυνος

Όλες οι γυναίκες στην προσπάθεια να αποκτήσουν μια μαυρισμένη επιδερμίδα καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους. Μια από αυτές είναι το baby oil, το οποίο μπορεί να σας καταστρέψει κυριολεκτικά.

Εκτός από το γεγονός ότι θα καείτε, μπορεί να προκληθούν σοβαρές βλάβες στο δέρμα μελλοντικά, όπως είναι τα καρκινικά μελανώματα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το μελάνωμα

Το μαύρισμα είναι η φυσική άμυνα του δέρματός μας. Τι κάνει λοιπόν το baby oil; Λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός και έλκει όλη αυτή την ακτινοβολία και γι’ αυτό μαυρίζετε αμέσως. Είναι σαν να ζητάτε από τον ήλιο να ακτινοβολήσει το δέρμα σας και να το τηγανίσει.

Για αυτό να βάζετε πάντοτε μια αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας, προτού εκτεθείτε στις UVA/UVB ακτίνες του ήλιου. Εμείς σας βρήκαμε ένα αντηλιακό που θα δείτε εδώ και βρίσκεται σε προσφορά. Είναι τεράστιο λάθος να χρησιμοποιείτε μόνο baby oil ή βαζελίνη για άμεσο και γρήγορο μαύρισμα, χωρίς προηγουμένως να έχετε βάλει αντηλιακό.

Αλείφει με baby oil και ακόμα ένα υλικό την κοιλιά της - Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε αμέσως

Αυτό το κόλπο μπορεί να σώσει πολλούς από εσάς, ενόψει μάλιστα του καλοκαιριού. Θα χρειαστείτε μόνο baby oil, δηλαδή το γνωστό λάδι που βοηθάει και στο μαύρισμα, και αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Η συσσώρευση του κοιλιακού λίπους είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Παρόλου όμως, που υπάρχουν μερικά διαθέσιμα εμπορικά προϊόντα , που υπόσχονται την εξάλειψη του, τα περισσότεροι από αυτά δεν είναι αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μόνο σε μερικές εβδομάδες, ειδικά αν καταναλώνετε και τα σωστά φρούτα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Μισό μπουκάλι baby oil
  • Eνάμιση δισκίο καμφορά

Διαδικασία:

Πρώτα θα πρέπει να προσθέσετε την καμφορά στο baby oil και στη συνέχεια ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Θα πρέπει να αφήσετε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Χρήση:

Κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι, ανακατεύετε το μείγμα, και το εφαρμόζετε στην περιοχή που σας ταλαιπωρεί. Απλώστε το, κάνοντας μασάζ με μαλακές και κυκλικές κινήσεις.

Σημείωση:

  • Είναι ανάγκη να πίνετε πολύ νερό, για όσο διάστημα κάνετε τη θεραπεία.
  • Εάν είστε αλλεργικοί στην καμφορά , δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε.
  • Εννοείτε και θα ρωτήσετε το γιατρό σας πριν. Το ίντερνετ μπορεί να λέει ότι τρελό κόλπο θέλει,δε μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας όμως
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share