Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το 2χρονο κοριτσάκι πέθανε ενώ έπαιζε στο γκαζόν - Μην αγνοήσετε αυτό το θανάσιμο κίνδυνο

Μεγάλη προσοχή

19 Μαΐου 2020 16:35
Αυτό το 2χρονο κοριτσάκι πέθανε ενώ έπαιζε στο γκαζόν - Μην αγνοήσετε αυτό το θανάσιμο κίνδυνο

Αυτό το 2χρονο κοριτσάκι πέθανε ενώ έπαιζε στα γρασίδια με τον πιο άδικο τρόπο. Η μητέρα του τώρα προειδοποιεί για αυτό το θανάσιμο κίνδυνο.

Η ιστορία της Κένλει Ρατλίφ είναι μια σύντομη, θλιβερή ιστορία. Τραγικά, η ζωή της Κένλει τελείωσε στα δύο έτη ζωής. Όπως και πολλά παιδιά στην ηλικίας της, στην Κένλει άρεσε να πηγαίνει στο πάρκο και να παίζει στο χορτάρι, όπως και σε αυτό το αγοράκι που πέθανε με τον ίδιο άδικο τρόπο. Όταν η Κένλει άρχισε να ανεβάζει πυρετό, οι γονείς της την πήγαν έκτακτα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί υπέθεσαν ότι η Κένλει είχε απλά στρεπτόκοκκο. Δεν ήταν στρεπτόκοκκος και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Ο πυρετός της ανέβαινε συνεχώς και τα χέρια της διογκώθηκαν. Τέλος, ένα πορφυρό εξάνθημα κάλυψε το μικρό της σώμα.

Για άλλη μια φορά η Κένλει οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και αυτή τη φορά οι γιατροί της διάγνωσαν μια βακτηριακή λοίμωξη που μεταδίδεται με τσιμπούρια και ονομάζεται «Rocky Mountain Fever». Της έβαλαν οξυγόνο και έλαβε αντιβιοτικά.

Δυστυχώς όμως, ήταν πολύ αργά. Η ασθένεια είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλο της Κένλει . Η οικογένεια έκανε μια σελίδα στο GoFundMe, για να βοηθηθεί με τα ιατρικά έξοδα. Όταν η Κένλει ήταν πια εγκεφαλικά νεκρή, η οικογένεια πήρε τη δύσκολη απόφαση να απενεργοποιήσουν τα μηχανήματα που στήριζαν τη ζωή της.

Να ελέγχετε πάντα τα παιδιά σας για τσιμπούρια, αφού έπαιξαν έξω. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσετε και αφαιρείτε ένα τσιμπούρι, τόσο το καλύτερο. Η ασθένεια αν εντοπιστεί νωρίς, μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ναυτία, πυρετό και εξανθήματα. Παρακαλώ, ενημερώστε τους πάντες για αυτή την ασθένεια! Αναπαύσου, Κένλει.

27χρονη ανέβασε πυρετό και έχασε τα δάχτυλά της μέσα σε λίγες μέρες - Προειδοποιεί για αυτόν τον κίνδυνο

Αυτή η γυναίκα μετά από ένα κρύωμα, που για πολλούς θεωρείται κάτι φυσιολογικό και καθημερινό, κατέληξε να χάσει τα δάχτυλά της. Αυτή είναι η ιστορία της...

Πολλοί από εμάς, αποφεύγουν τις επισκέψεις στο γιατρό. Δεν το κάνουν μόνο για το κόστος, αλλά ίσως να μην το θεωρούν και τόσο αναγκαίο. Μια επίσκεψη στο γιατρό, πιθανότατα να είχε σώσει την Σέλμπι Σμιθ από την απώλεια των δαχτύλων τόσο των χεριών της, όσο και των ποδιών της.

Η 27χρονη Σέλμπι , είναι από το Tennessee και συνήθως δίνει την εικόνα ενός υγειούς ατόμου. Κάνει γιόγκα, πιστεύει στη φυσική θεραπεία και σπάνια αρρωσταίνει. Έτσι, όταν αντιμετώπισε μια άσχημη περίπτωση με το λαιμό της, περίμενε πρώτα να δει αν τα συμπτώματα θα περάσουν.

Δυστυχώς για τη Σέλμπι, η κατάστασή της επιδεινώθηκε γρήγορα, όπως έπαθε και αυτό εδώ το αγόρι όταν ξαφνικά σήκωσε υψηλό πυρετό, όπως και αυτό εδώ το αγόρι όταν ξαφνικά σήκωσε υψηλό πυρετό, για αυτό και πρέπει να δίνετε προσοχή στα σημάδια. Αφού ο πυρετός της έφτασε τους 40 βαθμούς Κελσίου και τα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών της άρχισαν να μαυρίζουν, το αγόρι της Σέλμπι κάλεσε ασθενοφόρο και έτσι μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Η Σέλμπι κατά πάσα πιθανότητα να είχε πεθάνει. Η απλή περίπτωση του πόνου στο λαιμό της, επιδεινώθηκε σε σημείο ανάπτυξης σήψης σε όλο της το σώμα. Οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή, από το να αφαιρέσουν όλα τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού και ένα από το αριστερό, αλλά και δύο δάχτυλα από το ένα της πόδι.

Αντί να μισεί το σώμα της τώρα, η Σέλμπι λέει ότι απλά της υπενθυμίζει ότι η ζωή της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share