Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αλείφει με baby oil και ακόμα ένα υλικό την κοιλιά της - Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε αμέσως

Δοκιμάστε το

17 Μαΐου 2020 17:00
Αλείφει με baby oil και ακόμα ένα υλικό την κοιλιά της - Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε αμέσως

Αυτό το κόλπο μπορεί να σώσει πολλούς από εσάς, ενόψει μάλιστα του καλοκαιριού. Θα χρειαστείτε μόνο baby oil, δηλαδή το γνωστό λάδι που βοηθάει και στο μαύρισμα, και αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Η συσσώρευση του κοιλιακού λίπους είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Παρόλου όμως, που υπάρχουν μερικά διαθέσιμα εμπορικά προϊόντα , που υπόσχονται την εξάλειψη του, τα περισσότεροι από αυτά δεν είναι αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μόνο σε μερικές εβδομάδες, ειδικά αν καταναλώνετε και τα σωστά φρούτα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Μισό μπουκάλι baby oil
  • Eνάμιση δισκίο καμφορά

Διαδικασία:

Πρώτα θα πρέπει να προσθέσετε την καμφορά στο baby oil και στη συνέχεια ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Θα πρέπει να αφήσετε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Χρήση:

Κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι, ανακατεύετε το μείγμα, και το εφαρμόζετε στην περιοχή που σας ταλαιπωρεί. Απλώστε το, κάνοντας μασάζ με μαλακές και κυκλικές κινήσεις.

Σημείωση:

  • Είναι ανάγκη να πίνετε πολύ νερό, για όσο διάστημα κάνετε τη θεραπεία.
  • Εάν είστε αλλεργικοί στην καμφορά , δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε.
  • Εννοείτε και θα ρωτήσετε το γιατρό σας πριν. Το ίντερνετ μπορεί να λέει ότι τρελό κόλπο θέλει,δε μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας όμως

Η καλύτερη δίαιτα για απώλεια βάρους: 4 κιλά σε 3 μέρες

Μιας και το καλοκαίρι ήρθε νωρίτερα και μετά από τόσους μήνες στο σπίτι σίγουρα θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε. Σας βρήκαμε την πιο αποτελεσματική δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους.

Φορέστε το αγαπημένο σας μπικίνι άφοβα, και ξεφουσκώστε γρήγορα και με αυτόν τον τρόπο μέσα σε 10 μέρες. Αυτό το σύστημα παροχής ισχύος θεωρείται ότι είναι αρκετά ακραίο, ουσιαστικά έχει μειωμένη την ποσότητα των θερμίδων , έτσι δεν συνιστάται να επιμείνουμε σε αυτό για περισσότερο από 3 ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, για άλλες 4 ημέρες θα πρέπει να τρώμε με μέτρο, με εξαίρεση το αλεύρι, τα γλυκά και τα τηγανητά.

Δίαιτα τριών ημερών

Η πρώτη ημέρα

Πρωινό : μισό γκρέιπφρουτ, 1 φέτα ψωμί από σιτάρι ολικής αλέσεως, 2 κουταλιές της σούπας. φυστικοβούτυρο, τσάι χωρίς ζάχαρη. Μεσημεριανό : 100 γραμμάρια μαγειρεμένο κοτόπουλο, 1 φέτα ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως, τσάι χωρίς ζάχαρη. Δείπνο : 100 g βραστό κοτόπουλο, 3 κουταλιές της σούπας. βρασμένο αρακά (μπορεί να είναι και κονσέρβα), 1/2 μπανάνα, 1 μήλο.

Δεύτερη ημέρα

Πρωινό : 1 αυγό, 1 φέτα ψωμί από σιτάρι ολικής αλέσεως, μισή μπανάνα. Μεσημεριανό : 100 γραμμάρια τυρί cottage, 1 αυγό, το τσάι χωρίς ζάχαρη. Δείπνο : 2 λουκάνικα, 100 γραμμάρια βρασμένο μπρόκολο στον ατμό, 2 φρέσκα καρότα, επιδόρπιο μπανάνα 2.1 και 100 g γιαούρτι διαίτης.

Τρίτη Ημέρα

Πρωινό : 1 φέτα ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως με μερικές φέτες τυρί, 1 μήλο. Μεσημεριανό : 1 αυγό, 1 φέτα ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως, τσάι χωρίς ζάχαρη. Δείπνο : 100 g βραστό κοτόπουλο, επιδόρπιο και 1/2 μπανάνα 100 γιαούρτι g διατροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση αυτής της διατροφής είναι να πίνετε 1,5 λίτρα νερό την ημέρα. Πριν από την έναρξη και τήρηση του θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιαδήποτε ασθένεια του πεπτικού συστήματος και διαταράσσονται οι ορμόνες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share