Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακατεύει γάλα, μέλι και πατάτα σε ένα μπολ - Αυτό που φτιάχνει είναι το καλλυντικό που θέλουν όλες οι γυναίκες

Δοκιμάστε το!

8 Μαΐου 2020 20:26
Ανακατεύει γάλα, μέλι και πατάτα σε ένα μπολ - Αυτό που φτιάχνει είναι το καλλυντικό που θέλουν όλες οι γυναίκες

Είναι απίστευτο αυτό που μπορείς να κάνεις με μια πατάτα! Γνωρίζετε ότι αν βάλετε μέλι, γάλα και μια πατάτα σε ένα μπολ και αφήσετε το μείγμα δέκα λεπτά ... θα έχετε μια τέλεια μάσκα για τα χέρια σας; Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό "θαύμα" που μπορεί να μας προσφέρει μια πατάτα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν λούσετε τα μαλλιά σας με ένα μείγμα πατάτας και δενδρολίβανου.

Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να δείχνουμε όμορφες και νέες πολλές φορές ξεχνάμε τα χέρια μας, τα οποία μάλιστα αποτελούν ενδεικτικό σημείο για την ηλικία μιας γυναίκας. Αν θέλετε, λοιπόν, απαλά χέρια θα χρειαστείτε μια… πατάτα! Πάρτε μία μεσαίου μεγέθους πατάτα και ψήστε την. Λιώστε τη με ένα πιρούνι και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας μέλι και λίγο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Απλώστε το στην περιοχή των χεριών και αφήστε το για 15 λεπτά περίπου. Έπειτα, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι. Αποθηκεύστε το μείγμα στο ψυγείο και χρησιμοποιείτε το 2-3 φορές την εβδομάδα. Να αποφεύγετε το καυτό νερό, καθώς αφυδατώνει το δέρμα

Ανακατεύει σε ένα μπολ τριμμένη πατάτα και τσάι και απλώνει το μείγμα στα μαλλιά της - Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Όλες οι γυναίκες που έχουν βαμμένα μαλλιά έχουν παρατηρήσει πως μόλις λίγες ημέρες μετά το χρώμα αρχίζει να θαμπώνει ή να ξεθωριάζει. Κι επειδή όπως είναι φυσικό δεν γίνεται να επισκεπτόμαστε τόσο συχνά το κομμωτήριο φροντίσαμε και βρήκαμε μια σπιτική μάσκα μαλλιών που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλες τις γυναίκες μα κυρίως σε όσες έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά! Θα χρειαστείτε μόνο τρία υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας και τα μαλλιά σας θα λάμψουν και πάλι στη στιγμή!

Υλικά:

  • 1 λεμόνι
  • 1 ωμή πατάτα
  • μισή κούπα τσάι χαμομήλι σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ τοποθετήστε την πατάτα αφού την έχετε τρίψει πρώτα, στύψτε το λεμόνι και ρίξτε μετά και το τσάι. Ανακατέψτε πολύ καλά τα τρία υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Έπειτα, απλώστε την σε στεγνά μαλλιά και τυλίξτε τα με μία μεμβράνη. Αφήστε τα έτσι για 30 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και μετά λούστε τα με ένα σαμπουάν.

Με την ευκαιρία, δείτε πόσο θαυματουργή μπορεί να φανεί η πατάτα και στο δέρμα σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share