Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απλώνει μείγμα από γάλα, μέλι και λάδι αμυγδάλου στο σώμα της - Η αλλαγή είναι άμεσα ορατή

Απαλλαχθείτε από το πιο εκνευριστικό πρόβλημα

8 Μαΐου 2020 14:29
Απλώνει μείγμα από γάλα, μέλι και λάδι αμυγδάλου στο σώμα της - Η αλλαγή είναι άμεσα ορατή

Αν το εσωτερικό των μηρών σας είναι πιο σκουρόχρωμο από ότι θα έπρεπε, και αυτό σας κάνει να νιώθετε άσχημα, δοκιμάστε αυτή την σπιτική λύση με μέλι και γάλα.

Μπορείτε να βάλετε τέλος στις σκουρόχρωμες κηλίδες του δέρματος με τον παρακάτω απλό τρόπο. Πρέπει να κατανοήσετε πρώτα γιατί σας συμβαίνει αυτό, αφού η θεραπεία μπορεί να αλλάζει ανάλογα με την περίπτωση. Το μέλι άλλωστε με πολλούς τρόπους μπορεί να ανανεώσει το δέρμα, και ένας ακόμα είναι και αυτός με τον καφέ.

Αιτίες σκουρόχρωμων κυκλικών κηλίδων στο εσωτερικό των μηρών

Κατά το Positive Med, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να σας συμβαίνει αυτό, συμπεριλαμβανόμενων:

  • παχυσαρκία
  • έκθεση στον ήλιο
  • ορμονική διαταραχή
  • παρενέργεια φαρμακευτικής αγωγής
  • τριβή
  • δερματικές παθήσεις -γενετικές-σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών
  • διαβήτης

Αναμίξατε 1 κ.σ. γάλα με μια κ.σ λάδι αμυγδάλου και 2 κ.σ. μέλι.Απλώστε το μείγμα στο δέρμα που έχει σκουρύνει και περιμένετε 15 λεπτά να στεγνώσει.Ξεπλύνετε με νερό. Το γάλα με το μέλι παρέχουν θρεπτικά συστατικά και προστασία από βακτήρια για το δέρμα σας, ενώ το αμυγδαλέλαιο βοηθάει να ανοίξει το χρώμα του δέρματος,σύμφωνα με το Heal Cure.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις σπιτικές λύσεις για να επαναφέρετε το σκούρο δέρμα στους μηρούς σας , πρέπει να είστε υπομονετικοί.Οι σπιτικές λύσεις , μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο παραπάνω για να επιδράσουν.

Τρίβει τα πόδια της με μέλι και καστανή ζάχαρη και αποκτά αυτό που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και σιγά σιγά θα αποχωριστούμε τα καλσόν και την εμφάνιση τους θα κάνουν τα σορτσάκια και οι φούστες όλες οι γυναίκες ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους. Απαλά, όμορφα και αψεγάδιαστα πόδια. Πριν σπεύσεις στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών για να προμηθευτείς ένα προϊόν απολέπισης, δοκίμασε να φτιάξεις ένα δικό σου, με υλικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου και θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο.

Το μέλι ως συστατικό σε θέματα ομορφιάς και υγείας έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές σωτήριο, δείτε εδώ τι θαύματα μπορεί να κάνει ο συνδυασμός του με λίγο λεμόνι και μηλόξιδο στο πρόσωπό σας. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε πώς να φτιάξετε μόνες σας ένα μοναδικό scub για τα πόδια σας με βασικό συστατικό το μέλι και τη ζάχαρη για να χαρίσετε στα πόδια σας την απαλότητα που ονειρεύεστε.

Θα χρειαστείτε

  • Ένα μπολ
  • Ένα κουτάλι
  • Ένα βάζο για να αποθηκεύσετε το scrub ποδιών

Συστατικά

  • Καστανή ζάχαρη
  • Ελαιόλαδο
  • Μέλι

Μέθοδος

Προσθέστε ένα φλιτζάνι καστανή ζάχαρη σε ένα μπολ και 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι ,αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια. Μετά προσθέσετε 2 κουταλάκια μέλι και ανακατέψτε καλά για να αφαιρεθούν όλα τα κομμάτια και τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα κουταλάκι λάδι jojoba και αιθέριο έλαιο για να δώσετε μια ωραία μυρωδιά και ανακατεύετε καλά.

Χρησιμοποιήστε αυτό το scrub πριν ή κατά τη διάρκεια του ντους και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Tip: Αυτό το scrub είναι ιδανικό και για τα χέρια!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share