Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πεντανόστιμο smoothie με μπανάνα που θα κάνει τη ζυγαριά σας να πάρει την.. κατηφόρα!

Δοκιμάστε το!

7 Μαΐου 2020 19:00
Το πεντανόστιμο smoothie με μπανάνα που θα κάνει τη ζυγαριά σας να πάρει την.. κατηφόρα!

Προσέχετε την διατροφή σας και το σώμα σας; Φτιάχνετε συχνά smoothie για να συμπληρώσουν τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σας; Είναι ευρέως γνωστό ότι οι φυσικοί χυμοί και ιδιαίτερα τα smoothies με λαχανικά ή ξηρούς καρπούς περιέχουν συστατικά που μπορούν να μας χορτάσουν, να αποτοξινώσουν τον οργανισμό μας αλλά και να ξυπνήσουν τον μεταβολισμό.

Διαβάστε πως θα φτιάξετε το πιο απολαυστικό smoothie με μπανάνα για το πρωινό ή σαν απογευματινό σνακ και επωφεληθείτε από τις φυτικές ίνες, τις πρωτεΐνες και τις βιταμίνες που περιέχει. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε! Επειδή όμως παίζουν πολλά ρόλο στην απώλεια βάρους, δείτε εδώ μερικά κόλπα για να χάσετε κιλά χωρίς γυμναστική και δίαιτα

Ένα smoothie μπανάνας που έχει γεύση γλυκού είναι μια καλή εναλλακτική για τις στιγμές που έχετε όρεξη για κάποιο γλύκισμα: (για 2 μερίδες) Αναμείξτε σε ένα μπλέντερ 1 παγωμένη μπανάνα. 1 κούπα γιαούρτι, μισό κουταλάκι βανίλια, 2 κουταλιές μέλι, 1/3 κούπας γάλα (ή γάλα σόγιας), παγάκια. Γαρνίρετε με τρίμμα παξιμαδιού ή διαιτητικού μπισκότου ή δημητριακών.

Αυτό το μείγμα με μπανάνα θα δώσει τέλος στο πρόβλημα όλων των γυναικών - Εύκολα και χωρίς πόνο

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες παγκοσμίως, οι οποίες καταφεύγουν σε επώδυνες μεθόδους για να απαλλαγούν από αυτή. Το παρακάτω μείγμα με μπανάνα θα σας βοηθήσει τρομερά.

Δοκιμάζουν διάφορες μεθόδους, όπως χημική λεύκανση, αφαίρεση με ξυράφι, αποτρίχωση με κερί, κρέμες αποτρίχωσης, επέμβαση με λέιζερ κ.λπ, και σπαταλάνε ένα σωρό χρήματα.

Ωστόσο, η αποτρίχωση με κερί είναι οδυνηρή, το ξυραφάκι μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή, η επέμβαση με λέιζερ είναι δαπανηρή και τα χημικά λευκαντικά και οι κρέμες είναι επιβλαβή για το δέρμα. Ειδικά το δέρμα του προσώπου είναι πολύ λεπτό. Έτσι πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο πολύ απαλά φυσικά προϊόντα, όπως είναι η μαγειρική σόδα ή το μείγμα παρακάτω.

Θα χρειαστείτε αυτά τα συστατικά:

  • Πολτός Μπανάνας
  • Βρώμη Σε Σκόνη

Προετοιμασία & Χρήση

Πάρτε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας σκόνη βρώμης και 1 κουταλιά της σούπας πολτό μπανάνας μαζί. Ανακατέψτε το μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη & συμπαγής πάστα. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες χυμού λεμονιού στο μείγμα, αλλά ο χυμός λεμονιού μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα.

Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή που εντοπίζετε το πρόβλημα στο πρόσωπό σας. Κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα σας, μετακινώντας τα δάχτυλά σας προς την αντίθετη κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών. Συνεχίστε να κάνετε μασάζ για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Αν ακολουθήσετε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα, θα δείτε ότι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θα αναπτύσσεται σε μικρότερο αριθμό και σύντομα θα εξαφανιστεί εντελώς. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί ως απαλό scrub και ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα σας. Έτσι, είναι ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share