Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπλενε το πρόσωπο της με τριμμένη ντομάτα - Ένα μήνα μετά τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά!

Απίστευτο!

28 Απριλίου 2020 11:41
Έπλενε το πρόσωπο της με τριμμένη ντομάτα - Ένα μήνα μετά τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά!

Πολλές είναι οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από ακμή και όχι μόνο σε εφηβική ηλικία αλλά και μεγαλώνοντας μιας και είναι μια δερματική πάθηση που οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές. Αντί,λοιπόν, να καταφύγετε σε φαρμακευτικά προϊόντα που η τιμή τους είναι απλησίαστη, καλύτερα χρησιμοποιείστε φυσικά προϊόντα όπως είναι η ντομάτα που πραγματικά κάνει θαύματα, δείτε εδώ μια ακόμη μάσκα με χυμό ντομάτας και γάλα.

Η οξύτητα στις ντομάτες βοηθάει να ξεραθεί η ακμή. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ντομάτα περιέχει βιταμίνες (Α, C και Κ) και λυκοπένιο, τα οποία βρίσκονται σε πολλές θεραπείες κατά της ακμής.

Για μια απλή χρήση της ντομάτας κατά της ακμής, κόψε μια ντομάτα τρίψτε τη και απλά πλύντε το πρόσωπό σας όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα σαπούνι. Επαναλαμβάνοντας τακτικά τη διαδικασία και θα δείτε τεράστια διαφορά.

Ανακάτεψε σε ένα μπολ ντομάτα με μέλι και το άπλωσε στο πρόσωπό της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Μάσκες προσώπου στο εμπόριο κυκλοφορούν πάμπολλες, άλλες αντιρυτιδικές, άλλες ενυδατικές, άλλες με άργιλο, άλλες με ενεργό άνθρακα και η κάθε μια έχει και διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες σας! Δεν θα ήταν καλύτερο όμως να μπορούσατε να έχετε μια μάσκα που θα φτιάχνατε μόνη σας με φυσικά προϊόντα, ανέξοδα και χωρίς τον κόπο του να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα καλλυντικών;

Αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε κι εμείς κι είπαμε να κάνουμε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, μετά την εκπληκτική μάσκα με γιαούρτι και ρόδι που θα δείτε εδώ, σήμερα σας φέρνουμε μια νέα συνταγή!

Μια μάσκα που θα βοηθήσει το δέρμα σας να λάμψει με αυτή τη μοναδική συνταγή από ντομάτα και μέλι. Η ντομάτα θα προστατέψει το δέρμα σας από την υπεριώδη ακτινοβολία ενώ το μέλι προσφέρει φυσική ενυδάτωση, έχει αντιβακτηριακές, αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βοηθά στην εξαφάνιση των σημαδιών ακμής, των κηλίδων και αναστέλλει τη γήρανση.

Υλικά:

  • 1 ντομάτα
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες:

  • Χτυπήστε την ντομάτα στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένας καλός πουρές
  • Προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε καλά
  • Αφήστε την μάσκα να δράσει για 15 λεπτά και ξεβγάλτε με κρύο νερό
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share