Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μετά από κάθε γεύμα μασούσε μια φέτα μήλου - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Σωτήριο!

27 Απριλίου 2020 11:23
Μετά από κάθε γεύμα μασούσε μια φέτα μήλου - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Ορισμένες φορές πρήζονται τα ούλα μας για πολλούς και διάφορους λόγους. Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως να δώσουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Για να το κάνετε, πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία. Και ως γνωστόν όταν αναφερόμαστε σε θεραπείες δεν σημαίνει απαραίτητα και φαρμακευτική αγωγή καθώς πολλές φορές η καλύτερη και πιο άμεση θεραπεία είναι η σπιτική, δείτε εδώ τους θαυματουργούς σπόρους που αναγεννούν τους τένοντες και θα σας γλιτώσουν από την επίσκεψη στο γιατρό.

Πόσο χρήσιμο μπορεί λοιπόν να φανεί ένα μήλο στη θεραπεία των πρησμένων ούλων;

Τα μήλα είναι φρούτα πλούσια σε νερό και αντιοξειδωτικές ουσίες, που αφού υποστούν τη διαδικασία της πέψης, αφαιρούν τα υπολείμματα τροφών και τα βακτηρίδια από το στόμα. Αυτές οι ιδιότητες είναι χρήσιμες στη θεραπεία των πρησμένων ούλων και την εξουδετέρωση της κακής αναπνοής.

Εκτέλεση: Κόψτε ένα κομμάτι μήλου και μασήστε το μετά από κάθε κύριο γεύμα. Εάν έχετε ουλίτιδα, χρησιμοποιήστε αυτή τη θεραπεία 4 ή 5 φορές την ημέρα.

Πήρε μήλο και κανέλα και έκανε το πιο χρήσιμο καλλυντικό για το σώμα!

Με μήλο και κανέλα δεν έφτιαξε γλυκό αλλά το καλύτερο καλλυντικό για το σώμα

Τα γεγονότα μπορεί να μας θέλουν αυτό τον καιρό σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας

Αν είσαι σαν εμάς τότε έχεις περιποιηθεί το δέρμα σου όλο τον χειμώνα αλλά και πάλι… χρειάζεται βοήθεια! Αν πάλι δεν είσαι σαν εμάς, τότε δεν το περιποιήθηκες και χρειάζεσαι διπλή βοήθεια! Και για τις δύο περιπτώσεις έχουμε την πιο λαχταριστή λύση. Ένα απολαυστικό body scrub με άρωμα μηλόπιτας που κάνει θαύματα για την επιδερμίδα!

Θα χρειαστείς λοιπόν…

  • 1 μήλο
  • 3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Ναι, μοιάζει με συνταγή για πραγματική μηλόπιτα αλλά πίστεψέ μας είναι για το σώμα! Πολτοποίησε το μήλο, ανάμειξε τα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ και κάνε απαλό μασάζ στο σώμα σου από την κορυφή ως και τα νύχια. Τα νεκρά κύτταρα θα γίνουν παρελθόν ενώ τα πλούσια συστατικά θα θρέψουν σε βάθος ακόμα και το πιο αφυδατωμένο δέρμα. Μην ξεχάσεις να πλυθείς πολύ καλά και φυσικά να βάλεις κρέμα!

Αν προτιμάτε τις φυτικές συνταγές δείτε και τι φοβερό που κάνει ο σόδα στην αποτρίχωση!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share