Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξύπνησε και παρατήρησε ότι είχε ένα σημάδι στο σώμα του - Μόλις διαβάσετε πώς το έπαθε θα τρομάξετε...

Δεν πάει το μυαλό σας

23 Απριλίου 2020 07:43
Ξύπνησε και παρατήρησε ότι είχε ένα σημάδι στο σώμα του - Μόλις διαβάσετε πώς το έπαθε θα τρομάξετε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο νέος άνδρας ενώ έκανε τις διακοπές του, παρατήρησε στο στομάχι του ένα τεράστιο κόκκινο σημάδι και κατατρόμαξε. Όταν το είδαν οι γιατροί κατάλαβαν ότι...

Ο 21 χρονών Ντύλαν τρομοκρατήθηκε αρχικά στη θέα του και πήγε στο κέντρο Bali International Medical Center για θεραπεία. «Σύμφωνα με τους γιατρούς έχω μια πολύ παράξενη πάθηση,» έγραψε στο Facebook

Στην αρχή δεν τον ενοχλούσε, αλλά μετά έγινε το απρόσμενο. «Άρχισε να πονάει και να με καίει». Όταν οι γιατροί το εξέτασαν λίγο καλύτερα βρήκαν μία πολύ τρομακτική αλήθεια. Δεν ήταν ένα απλό σπυράκι σαν αυτό που μεγάλωνε σε μια γυναίκα χρόνια και τελικά το αφαίρεσαν με επέμβαση οι γιατροί, αλλά κάτι πολύ πιο τρομακτικό.

Μία αράχνη είχε μπει κάτω από το δέρμα του. Μία τροπική αράχνη είχε κάνει τον Ντύλαν , το σπίτι του για τρεις μέρες. Ευτυχώς κατάφεραν να την αφαιρέσουν, μετά από μία μικρή τομή που έκαναν στο στομάχι του. «Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά στη ζωή μου τόσο βιασμένος. Απλά χαίρομαι που επιτέλους τελείωσε.»

Πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό - Της σηκώθηκε η τρίχα όταν είδε τι είχε στο κεφαλάκι του...

Αυτή η άτυχη μητέρα πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό σταθμό, όπως κάθε μέρα, αλλά την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Είδε το χτύπημα στο κεφάλι του γιου της και της σηκώθηκε η τρίχα.

Όταν η Κάμελα Τζάκσον πήρε τον σχεδόν ενός έτους γιο της, τον Χάντερ, από τον παιδικό σταθμό πριν από λίγους μήνες και είδε αμέσως ότι υπήρχε κάτι σοβαρό στο κεφάλι του. Το μωρό της είχε ένα γιγαντιαίο εξόγκωμα στο κεφάλι του, το οποίο αργότερα καθορίστηκε στο νοσοκομείο ως κάταγμα κρανίου. Παρόλο που το μωρό της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, κανείς εκεί δεν μπορούσε να πει στην Τζάκσον τι είχε συμβεί στον γιο της, όπως συνέβη κάτι αντίστοιχο και σε μια άλλη μητέρα που ανακάλυψε κάτι ανατριχιαστικό όταν έκανε μπάνιο το παιδί της.

Η Τζάκσον λέει ότι δεν ήξερε καν για τον τραυματισμό του Χάντερ μέχρι που το είδε με τα μάτια της. Είπε: «Δεν με ενημέρωσαν από το σταθμό. Έκλαιγα στο δρόμο για το νοσοκομείο όταν οι γιατροί μου είπαν ότι το κρανίο του ήταν σπασμένο. Ήμουν πολύ, πολύ αναστατωμένη».

Σύμφωνα με την 11Alive, αυτό δεν ήταν το μοναδικό ύποπτο περιστατικό που έχει αναφερθεί στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό. Από το 2013, έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 17 αντίστοιχα περιστατικά.

Ο μικρός είναι ευτυχώς καλά τώρα και φοράει ένα κράνος αφρού για να προστατεύσει το κρανίο του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share