Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό - Της σηκώθηκε η τρίχα όταν είδε τι είχε στο κεφαλάκι του...

Δεν πάει το μυαλό σας

21 Απριλίου 2020 16:58
Πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό - Της σηκώθηκε η τρίχα όταν είδε τι είχε στο κεφαλάκι του...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η άτυχη μητέρα πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό σταθμό, όπως κάθε μέρα, αλλά την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Είδε το χτύπημα στο κεφάλι του γιου της και της σηκώθηκε η τρίχα.

Όταν η Κάμελα Τζάκσον πήρε τον σχεδόν ενός έτους γιο της, τον Χάντερ, από τον παιδικό σταθμό πριν από λίγους μήνες και είδε αμέσως ότι υπήρχε κάτι σοβαρό στο κεφάλι του. Το μωρό της είχε ένα γιγαντιαίο εξόγκωμα στο κεφάλι του, το οποίο αργότερα καθορίστηκε στο νοσοκομείο ως κάταγμα κρανίου. Παρόλο που το μωρό της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, κανείς εκεί δεν μπορούσε να πει στην Τζάκσον τι είχε συμβεί στον γιο της, όπως συνέβη κάτι αντίστοιχο και σε μια άλλη μητέρα που ανακάλυψε κάτι ανατριχιαστικό όταν έκανε μπάνιο το παιδί της.

Η Τζάκσον λέει ότι δεν ήξερε καν για τον τραυματισμό του Χάντερ μέχρι που το είδε με τα μάτια της. Είπε: «Δεν με ενημέρωσαν από το σταθμό. Έκλαιγα στο δρόμο για το νοσοκομείο όταν οι γιατροί μου είπαν ότι το κρανίο του ήταν σπασμένο. Ήμουν πολύ, πολύ αναστατωμένη».

Σύμφωνα με την 11Alive, αυτό δεν ήταν το μοναδικό ύποπτο περιστατικό που έχει αναφερθεί στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό. Από το 2013, έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 17 αντίστοιχα περιστατικά.

Ο μικρός είναι ευτυχώς καλά τώρα και φοράει ένα κράνος αφρού για να προστατεύσει το κρανίο του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.

Έβαλε τον γιο της στο καρότσι του σούπερ μάρκετ - Την επόμενη μέρα "σήκωσε" υψηλό πυρετό...

Μια μέρα, μια νεαρή μητέρα, η Βιβιάν Γουάρντροπ, πήγε στο σούπερ μάρκετ με τον 10 μηνών γιο της και τον έβαλε στο καρότσι, Δεν περίμενε ποτέ αυτό που ακολούθησε, αφού το παιδί υπέφερε από πυρετό.

Μόλις 24 ώρες μετά την επίσκεψή τους στο μαγαζί, ο γιος της Λόγκαν αρρώστησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Για περισσότερο από μία εβδομάδα, το αγόρι πάλευε με διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της μηνιγγίτιδας. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτό εδώ το παιδί, το οποίο γέμισε εξανθήματα, και οι γονείς θέλουν να σας εντείνουν την προσοχή.

Μετά από έρευνα για το πού θα μπορούσε το παιδί να έρθει σε επαφή με τα βακτήρια που του προκάλεσαν λοίμωξη, οι γιατροί υποψιάστηκαν το καρότσι του σούπερ μάρκετ. Μετά το σπαρακτικό περιστατικό, η Βιβιάν προειδοποιεί τους άλλους γονείς να απολυμαίνουν πάντα τα καρότσια του σούπερ μάρκετ πριν βάλουν τα παιδιά τους μέσα.

Μόλις 24 ώρες μετά το σούπερ μάρκετ, ο Λόγκαν άρχισε να κάνει εμετό. Τα πράγματα έγιναν χειρότερο όταν ανέβασε υψηλό πυρετό και άρχισε να έχει διάρροια. «Είχε συνέχεια διάρροια», είπε η μητέρα. «Ό,τι κι αν του έδινα, το έκανε εμετό.»

Αφού η κατάσταση του Λόγκαν επιδεινώθηκε, η μητέρα του τον πήγε στον παιδίατρο. Εκεί, ο γιατρός τους έστειλε πίσω στο σπίτι, λέγοντας ότι ήταν απλά μια ίωση. Την επόμενη μέρα, ο Λόγκαν χειροτέρεψε και υπέφερε και από αφυδάτωση.

Ανήσυχη η Βιβιάν , άρπαξε τον Λόγκαν και τον πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί, οι γιατροί του έσωσαν τη ζωή. Το καημένο αυτό αγόρι από την Αυστραλία πέρασε τις επόμενες 10 ημέρες στο νοσοκομείο. Εκ των οποίων, οι πρώτες 8 ήταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Μια τραυματική εμπειρία για κάθε γονέα.

Μετά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Λόγκαν είχε διαγνωστεί με διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της λοίμωξης από αδενοϊό, της γαστρεντερίτιδας, της σαλμονέλας και της μηνιγγίτιδας.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, τα νεογνά και τα βρέφη διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από μηνιγγίτιδα.

Εδώ είναι μερικά από τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε:

  • Πυρετός, πονοκέφαλος, και δυσκαμψία του αυχένα
  • Ερεθισμός κι έλλειψη όρεξης

Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα εξαπλώνεται από άτομο σε άτομο, αλλά μπορεί επίσης να μεταδοθεί από μια μολυσμένη επιφάνεια.

Μετά το σπαρακτικό περιστατικό με το γιο της, η Βιβιάν ήξερε ότι έπρεπε να προειδοποιήσει κι άλλους γονείς για αυτό. Όταν χρησιμοποιείτε καροτσάκια, να απολυμαίνετε πρώτα την περιοχή χρησιμοποιώντας ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι πριν βάλετε το παιδί σας να καθίσει. Μια άλλη εναλλακτική λύση μπορεί είναι να βάλετε κάτω μια κουβέρτα πριν τοποθετήσετε το παιδί σας στο καθισματάκι του καροτσιού.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share