Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φτιάξτε αυτή τη κρέμα και απομακρύνετε όλα τα ανεπιθύμητα σημάδια από το πρόσωπο σας σε χρόνο μηδέν - Ποιο το «μυστικό» υλικό

Άκρως αποτελεσματική

17 Απριλίου 2020 11:48
Φτιάξτε αυτή τη κρέμα και απομακρύνετε όλα τα ανεπιθύμητα σημάδια από το πρόσωπο σας σε χρόνο μηδέν - Ποιο το «μυστικό» υλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορεί να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ατέλειες του δέρματος. Έτσι λοιπόν, φτιάξτε την παρακάτω κρέμα και απομακρύνετε όλα τα ανεπιθύμητα σημάδια από το πρόσωπο σας σε χρόνο μηδέν. Επίσης, δείτε μία μοναδική σπιτική κρέμα για να απαλλαγείτε από τις ουλές μέσα σε 2 εβδομάδες.

Για να μην ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να δοκιμάσετε την παρακάτω κρέμα με μαϊντανό , η οποία θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε όλα τα ελαττώματα και να αποκτήσετε ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα σε χρόνο μηδέν.

Ο μαϊντανός είναι ένα πολύ καλό φυσικό συστατικό για τη φροντίδα του δέρματος. Με αυτό μπορούμε να θεραπεύσουμε σχεδόν οποιοδήποτε δερματολογικό πρόβλημα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και αφήνει στο δέρμα μας μια απίστευτη λάμψη και φρεσκάδα. Με τη παρουσία του μαϊντανού μπορούμε να καταπολεμήσουμε τον ερεθισμό,την ερυθρότητα , το οίδημα, την ακμή, αλλά και τις ρυτίδες.

Εδώ είναι η περίφημη συνταγή :

Συστατικά:

  • 200 ml νερού
  • 1 κουταλάκι μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανό

Προετοιμασία :

  1. Ρίξτε 200ml βραστό νερό πάνω από 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκα φύλλα μαϊντανού και αφήστε το να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά.
  2. Μετά από 15 λεπτά το βγάζετε από το μάτι και το αφήνετε να κρυώσει.
  3. Όταν κρυώσει, στραγγίξτε το και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού.
  4. Ρίξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο φιαλίδιο και διατηρήστε το στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

  • Για καλύτερα αποτελέσματα , θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λοσιόν κάθε πρωί αλλά και κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Αυτή η σπιτική λοσιόν καθαρίζει τέλεια, συσφίγγει και λευκαίνει τους πόρους στο πρόσωπο. Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του μαϊντανού, ο οποίος βοηθά στη μείωση των σκούρων κηλίδων και των πανάδων το δέρμα σας θα γίνει και πάλι λαμπερό. Μετά από ένα μήνα από την τακτική, καθημερινή χρήση αυτής της λοσιόν οι λεκέδες και οι κηλίδες θα εξαφανιστούν εντελώς από το πρόσωπό σας και αυτό θα γίνει πιο όμορφο από ποτέ!
  • Αν θέλετε να απαλλαγείτε από κοκκινίλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια λοσιόν, αλλά μην προσθέστε το χυμό λεμονιού.
  • Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι, μουλιάστε το σε λοσιόν και βάλτε το στα μάτια σας κάθε πρωί και κάθε βράδυ, αφήνοντας το να δράσει για περίπου 5 λεπτά.
  • Αν αντιμετωπίζετε λοιπόν προβλήματα με το πρόσωπο σας δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε αυτή την απίθανη λοσιόν η οποία θα σας χαρίσει το πρόσωπο που πάντα ονειρευόσασταν!
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share