Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε στα μαλλιά της αβοκάντο με μέλι και απέκτησε αυτό που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες!

Δοκιμάστε το και θα μας ευγνωμονείτε!

10 Απριλίου 2020 16:06
Έβαλε στα μαλλιά της αβοκάντο με μέλι και απέκτησε αυτό που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε πάντα περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά και γι' αυτό φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Μήπως όμως μια μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου θα σου χαρίσει καλύτερα αποτελέσματα;

Το Athensmagazine.gr πριν λίγο καιρό σου είχε δείξει μια ακόμη συνταγή για μάσκα για ξηρά μαλλιά (δες την εδώ), σήμερα θα σου μάθουμε να φτιάχνεις μια θαυματουργή μάσκα με αβοκάντο, μέλι, ελαιόλαδο και αυγό που θα χαρίσει μια υπέροχη λάμψη στα μαλλιά σου.

Θα χρειαστείς: Μισό αβοκάντο, ένα αυγό, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κ.σ. μέλι.

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άπλωσε τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά.Ξεκίνα να την απλώνεις από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου.

Για να δράσει ακόμα καλύτερα άφησέ τη 10 λεπτά πάνω στα μαλλιά σου.Ξέπλυνε καλά.Η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών έχει πολλά αντιοξειδωτικά και Ω-3 λιπαρά, τα οποία θα χαρίσουν στα μαλλιά σου δύναμη και λάμψη.

Δες το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Ανακάτεψε μπανάνα με γάλα και απέκτησε τέλειες ανάλαφρες μπούκλες!

Τα βάσανα μιας σγουρομάλλας είναι πολλά και δεν παύουν σε καμία εποχή, το χειμώνα φριζάρουν από την υγρασία και το καλοκαίρι από την ξηρότητα. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να προστατέψεις τα μαλλιά σου και να μεταμορφώσεις αυτό το θάμνο που έχει μετοικίσει στο κεφάλι σου σε τέλειες ανάλαφρες μπούκλες. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια μπανάνα και λίγο γάλα! Ως γνωστόν η μπανάνα έχει ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία μας, δείτε εδώ πώς θα καταπολεμήσετε με μια μπανάνα και λίγη κανέλα την αϋπνία.

Θα χρειαστείτε:

  • 1 μέτρια μπανάνα
  • 3 κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα

Η προετοιμασία εύκολη, γρήγορη και απλή!

  • Σε ένα μπολ βάλτε τα δύο συστατικά και με τη βοήθεια του μπλέντερ χτυπήστε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Βρέξτε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό για να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας.
  • Έπειτα, απλώστε τη μάσκα σε όλο το μήκος των μαλλιών- από το τριχωτό της κεφαλής έως τις άκρες- ώστε να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Βάλτε ένα πλαστικό σκουφάκι μπάνιου και αφήστε τη να δράσει για 15-30 λεπτά.
  • Στο τέλος ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό και συνεχίστε το λούσιμό σας με το σαμπουάν.

Η μπανάνα είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, προσφέροντας εντατική φροντίδα στην τρίχα. Παράλληλα, τα μαλλιά αποκτούν μια λαμπερή όψη, καθώς ενυδατώνονται και μαλακώνουν. Μετά από μερικές εφαρμογές θα παρατηρήσετε τη διαφορά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share