Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα σου χαρίσει κοιλιακούς "πέτρα" μέσα σε 10 λεπτά!

Ασκήσεις από την κορυφαία personal trainer!

10 Απριλίου 2020 14:34
Το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα σου χαρίσει κοιλιακούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ελεύθερος χρόνος σου μπορεί να είναι άπλετος αυτή την περίοδο αλλά η έξοδος σου περιορισμένη και τα γυμναστήρια κλειστά. Αυτή τη φορά όμως δεν χωράει καμία δικαιολογία για να αναβάλεις και πάλι τη γυμναστική σου κι αυτό γιατί εμείς σου βρήκαμε τον πιο απλό τρόπο.

Βρήκαμε για σένα που ναι μεν είσαι σε... στέρηση εξόδου αλλά θες να διατηρήσεις τη φόρμα σου το κορυφαίο 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που θα σου χαρίσει κοιλιακούς "πέτρα" εύκολα και ανώδυνα! Φόρα λοιπόν το κολάν σου και ξεκίνα! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι εκτός από γυμνασμένους κοιλιακούς να έχεις και... τέλεια πόδια, ρίξε μια ματιά σε αυτό το αντίστοιχο πρόγραμμα!

Το "μαγικό" πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε κάνει να κάψεις 500 θερμίδες πανεύκολα!

Αν αυτή η καραντίνα δεν είναι μια καλή ευκαιρία για να γυμναστείς τότε ποια είναι; Παραμένεις στο σπίτι με άπλετο ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρεις πως να γεμίσεις τις κενές σου ώρες. Οπότε, να ένας καλός λόγος για να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου δημιουργικά και να χαρίσεις στο σώμα σου τόνωση και ταυτόχρονα να χάσεις τα περιττά κιλά που ήθελες.

500 θερμίδες με μία και μόνο προπόνηση; Αμέ! Το παρακάτω workout είναι πολύ δυναμικό και υπόσχεται να κάψεις τις περιττές θερμίδες μέσα σε 45 λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες της personal trainer και φυσικά να μην τα παρατήσεις. Στο video θα βρεις και πιο εύκολες versions των ασκήσεων που η ίδια προτείνει, τις οποίες φυσικά μπορείς να ακολουθήσεις αν κουραστείς. Μην ξεχάσεις να ενυδατώνεσαι κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου. Είναι πολύ βασικό!

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, φρόντισε και τη διατροφή σου, δες εδώ τις 3 πιο υγιεινές δίαιτες και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει. Μην περιμένεις να δεις θαύματα στο σώμα σου αν γυμνάζεσαι και μετά τρως ένα-δυο γλυκά στον καναπέ. Όπως καταλαβαίνεις με αυτόν τον τρόπο θα πάρεις ξανά όλες τις θερμίδες τις οποίες πάλεψες σκληρά να κάψεις.

Απόκτησε το σώμα των ονείρων σου μέσα σε 12 λεπτά!

Υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει καλογυμνασμένους και γραμμωμένους κοιλιακούς; Δεν νομίζω! Σίγουρα όμως θέλει κόπο για να τους αποκτήσεις... Ή και όχι! Ένας σωστός συνδυασμός διατροφής και γυμναστικής θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου γρήγορα και εύκολα. Το Athensmagazine.gr αφού ήρθε η ώρα να σου δείξει το πιο απλό και γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής!

Αν λοιπόν θέλεις αυτούς τους κοιλιακούς που βλέπεις στα περιοδικά και ζηλεύεις, ήρθε η ώρα να τους αποκτήσεις. Και αυτό το γρήγορο workout που θα δεις παρακάτω θα κάνει τους κοιλιακούς σου να πάρουν φωτιά –μεταφορικά και κυριολεκτικά-.

Μην μας πεις πως δεν σου περισσεύουν 12 λεπτά να κάνεις τις ασκήσεις που θα δεις στο βίντεο γιατί δεν θα σε πιστέψουμε. Βάλε το κολάν σου και τα αθλητικά σου και «πιάσε δουλειά».

Ωστόσο, αν ο στόχος σου δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί, δες εδώ ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για τα πόδια σου!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share