Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε λεμόνι με μήλο και γκρέιπφρουτ και χάρισε στο σώμα της κάτι μοναδικό!

Δοκιμάστε το!

10 Απριλίου 2020 08:42
Ανακάτεψε λεμόνι με μήλο και γκρέιπφρουτ και χάρισε στο σώμα της κάτι μοναδικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο αυστηρή δίαιτα κι αν ακολουθούμε κι όσο εξαντλητική κι αν είναι κάποια στιγμή ο οργανισμός μας μπλοκάρει και σταματάει να χάνει βάρος. Εκεί είναι η στιγμή που θα πρέπει να τον τονώσουμε και να του δώσουμε μια μικρή ώθηση για να συνεχίσει να καίει λίπος. Τι πιο αποτελεσματικό λοιπόν από ένα λιποδιαλυτικό ρόφημα;

Έχουμε δει πάμπολλες φορές, πόσο ευεργετικό μπορεί να φανεί το λεμόνι, κι ειδικότερα με τους κατάλληλους συνδυασμούς, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει μια φέτα λεμονιού στα δόντια σας. Σήμερα, το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα μοναδικό ρόφημα που θα σας κάνει να χάσετε τα περιττά κιλά στη στιγμή και να δείτε άμεση αλλαγή στο σώμα σας!

Αυτό το φυσικό ρόφημα από λεμόνι, μήλο και γρέιπφρουτ στοχεύει σε όλο το περιττό λίπος που συσσωρεύεται σε περιοχές όπως είναι η κοιλιά. Αν το πίνετε τακτικά κατά το πρωινό σας γεύμα ή μετά το κυρίως γεύμα, σε δυο εβδομάδες θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.

Παρακάτω, θα σας εξηγήσουμε γιατί είναι τόσο εξαιρετικές επιλογές για την περίπτωσή σας όπως και πολλών άλλων ανθρώπων που θέλουν να αδυνατίσουν.

Πράσινο μήλο, το φρούτο αδυνατίσματος

Υπάρχουν πολλά και διάφορα είδη μήλων αλλά σε αυτό το smoothie, να επιλέγετε τα πράσινα μήλα-βιολογικά, αν είναι εφικτό. Επιπλέον, θέλουμε να κρατήσουμε τη φλούδα του και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε όσο πιο φυσικά προϊόντα γίνεται, χωρίς φυτοφάρμακα.

Ανακαλύψτε: Τα οφέλη του πράσινου μήλου σε άδειο στομάχι

  • Τα πράσινα μήλα βοηθούν στην ενίσχυση του μεταβολισμού.
  • Η φλούδα περιέχει πηκτίνη που ελέγχει τα επίπεδα λιπιδίων στο σώμα. Αποτελεί εξαιρετική βοήθεια για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας καθώς η πηκτίνη καταστρέφει τα παλαιότερα οζίδια του λίπους.
  • Εξισορροπούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
  • Τα πράσινα μήλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που βοηθούν στη βελτίωση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος.
  • Είναι χορταστική τροφή και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Αυτό σημαίνει ότι καταπολεμούν την κατακράτηση υγρών και τη δυσκοιλιότητα.

Λεμόνια, το κλειδί για ισορροπημένο pH

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πόσο σημαντική είναι η μείωση της οξύτητας στη δίαιτα και η εξάλειψη των τοξινών που προκαλούν φλεγμονές και ασθένειες – καθώς όλα αυτά βελτιστοποιούν τη λειτουργία πολλών οργάνων σας.

Αν πίνετε καθημερινά ένα ποτήρι χυμό λεμόνι θα μπορέσετε να διευκολύνετε την απομάκρυνση του λίπους. Ο τρόπος που επιτυγχάνεται αυτό λέγεται “ενισχυμένη εξαφάνιση”, με την έννοια ότι το λίπος γίνεται λιγότερο ανθεκτικό κατά τη μετατροπή του σε ενέργεια ή εξαλείφεται.

Ο χυμός λεμόνι βοηθά στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος.

Επίσης, βελτιώνει την πέψη και επιτρέπει στο σώμα σας να απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά και εμποδίζει τις τοξίνες να φτάσουν στο αίμα μέσω του εντέρου.

Επιπλέον, το κιτρικό οξύ στα λεμόνια φροντίζει το συκώτι σας ενώ τα αντιοξειδωτικά και η βιταμίνη C ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Αυτό σας βοηθά να μπείτε στο πρόγραμμα αδυνατίσματος με δυνατό συκώτι και ανοσοποιητικό σύστημα, έτοιμοι να καταπολεμήσετε κάθε συσσώρευση περιττού λίπους.

Γκρέιπφρουτ: είναι καλό για τη μείωση της κατακράτησης υγρών και τις φλεγμονές

Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι αυτό το smoothie με μήλο, λεμόνι και γκρέιπφρουτ δεν θα σας κάνει δια μαγείας να χάσετε κιλά. Ενδείκνυται ως συμπλήρωμα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ημέρα σας σωστά ή θα σας χαλαρώνει μετά το κυρίως γεύμα της ημέρας.

Αυτά τα υλικά δεν περιέχουν καμία πρωτεΐνη ή σίδηρο κι επομένως είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε από όλες τις τροφές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αν προσθέσετε το γκρέιπφρουτ στο μείγμα θα έχετε ένα πανίσχυρο διουρητικό που θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα άχρηστα προϊόντα από το σώμα σας που διαφορετικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν φλεγμονές και κατακράτηση υγρών.

Το γκρέιπφρουτ ενισχύει το μήλο και το χυμό λεμόνι και γι’ αυτό φροντίστε να αγοράσετε βιολογικά γκρέιπφρουτ – μόνο αυτά θα σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα αντιοξειδωτικών και βιταμινών.

Πώς θα φτιάξετε το θαυματουργό smoothie

Υλικά για το smoothie αδυνατίσματος με μήλο

  • 1 πράσινο μήλο
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • Το χυμό από 1 γκρέιπφρουτ
  • 1 κούπα νερό (200 ml)

Προετοιμασία
Αυτό το smoothie θα είναι έτοιμο μόνο σε πέντε λεπτά.

  • Πρώτα πρέπει να πλύνετε καλά το πράσινο μήλο και να το κόψετε σε κομμάτια.
  • Έπειτα προσθέτετε τα κομμάτια του μήλου, το χυμό λεμόνι και το χυμό του γκρέιπφρουτ στο μπλέντερ μαζί με το νερό.
  • Τα πολτοποιείτε μέχρι να αποκτήσουν όσο πιο λεία υφή γίνεται.
  • Μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας μέλι ή λίγη στέβια αν θέλετε να το γλυκάνετε και να καταπολεμήσετε την ξινή γεύση.

Το πίνετε κάθε πρωί κατά το πρωινό σας γεύμα και μην ξεχνάτε να διατηρείτε μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε κορεσμένα λιπαρά. Δοκιμάστε και εσείς το smoothie αδυνατίσματος με μήλο σήμερα κιόλας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share