Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το θαυματουργό ρόφημα από μέλι και κανέλα που θα αποβάλει το περιττό λίπος από πάνω σας στη στιγμή!

Θα σας σώσει!

8 Απριλίου 2020 08:42
Το θαυματουργό ρόφημα από μέλι και κανέλα που θα αποβάλει το περιττό λίπος από πάνω σας στη στιγμή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν κάνουμε δίαιτα όλοι έχουμε παρατηρήσεις πως από ένα χρονικό διάστημα και μετά παύει να έχει την ίδια δράση και σταδιακά σταματάει η καύση του λίπους να γίνεται όπως όταν την είχαμε ξεκινήσει. Βρήκαμε λοιπόν για εσάς τη συνταγή για ένα θαυματουργό λιποδιαλυτικό ρόφημα που θα δώσει στον οργανισμό σας μια μικρή... ώθηση.

Τα βασικά συστατικά αυτού του ροφήματος είναι το μέλι και η κανέλα, δύο υλικά που κάνουν θαύματα στην υγεία μας, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε ένα σπιτικό σιρόπι για το βήχα με κύριο υλικό την κανέλα.

Τι πρέπει να κάνετε:

  • Πρώτα, θα πρέπει να προσθέσετε ½ κουτ. κανέλα(Kεϋλάνης) σε 200 ml βραστό νερό.
  • Αφήστε το για 30 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει αρκετά δροσερό,
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε περιμένει για να προσθέσετε το μέλι, γιατί αν το νερό είναι πολύ ζεστό, θα μειώσει τα οφέλη του μελιού.
  • Θα πρέπει να πίνετε το μισό αυτού του ποτού αμέσως, πριν τον ύπνο- πιείτε το άλλο μισό το πρωί, με άδειο στομάχι.
  • Βεβαιωθείτε ότι πίνετε αυτό το μείγμα κάθε μέρα, για ένα μήνα.
  • Θα πρέπει να το πίνετε πριν πάτε για ύπνο και το πρωί αμέσως αφού ξυπνήσετε.

Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Αυτό το σούπερ υγιεινό ποτό θα σας βοηθήσει στο να επιταχυνθεί η διαδικασία απώλειας βάρους, στη βελτίωση της διαδικασίας της πέψης, την εξάλειψη των παρασίτων, και θα αποτοξινώσει το σώμα σας.. Θα παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Ρόφημα που θα σας κάνει να χάσετε πολλά κιλά και να μην τα ξαναπάρετε πίσω - Είναι θαυματουργό

Ένα ρόφημα που θα σας βοηθήσει στην διατήρηση της υγείας σας και θα ενισχύσει την προσπάθεια σας να χάσετε κιλά. Δεν χρειάζονται εξαντλητικές δίαιτες!

Επιπλέον, είναι και τα τρόφιμα που μπορούν να μας βλάψουν, καθώς αν δεν υποβάλλονται σε σωστή επεξεργασία, μπορεί να συσσωρεύουν τοξικές ουσίες στον οργανισμό μας. Για να αποτρέψετε τη συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό σας και για να είστε σε θέση να χάνετε βάρος, τότε δείτε τι πρέπει να κάνετε με τον λιναρόσπορο.

Ο λιναρόσπορος είναι ένα βασικό συστατικό για την καλή υγεία. Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιδιότητες που βελτιώνουν την υγεία μας. Μεταξύ άλλων, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε το έντερο μας. Επιπλέον, είναι πολύ καλό για τη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και την όρεξη. Ως εκ τούτου, με τη χρήση αυτού μπορούμε να χάνουμε βάρος χωρίς να πεινάμε.

Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιδιότητες που βελτιώνουν την υγεία μας. Μπορείτε να δείτε εδώ ένα ακόμα ρόφημα που θα σας βοηθήσει, με κανέλα και κουρκουμά.

Αν θέλουμε να επωφεληθούμε από όλα αυτά τα οφέλη του λιναρόσπορου, θα πρέπει να το προσλαμβάνουμε μόνο σα ρόφημα. Το καλό πράγμα σχετικά με αυτό το ρόφημα είναι ότι είναι 100% φυσικό, δεν προκαλεί παρενέργειες και είναι πολύ εύκολο να το προετοιμάσετε. Αν θέλετε να μάθετε να το φτιάχνετε, δώστε προσοχή στις παρακάτω οδηγίες.

Συστατικά:

  • – 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο
  • – 1 λίτρο μεταλλικό νερό

Πώς να το προετοιμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βράσετε το λίτρο νερό μέχρι να φτάσει στο σημείο βρασμού. Στη συνέχεια, βάλτε τους σπόρους λιναριού σε ένα θερμό και προσθέστε το ζεστό νερό. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνεται κατά προτίμηση το βράδυ ώστε να αφήσετε το ρόφημα να ξεκουραστεί μέχρι την επόμενη ημέρα.

Το ρόφημα αυτό είναι ευεργετικό και θα σας βοηθήσει να χάνετε κιλά χωρίς καν να τι καταλάβετε!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share