Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Με μια πλαστική μεμβράνη τύλιξε τα πόδια της και κοιμήθηκε - Το επόμενο πρωί δεν πίστευε στα μάτια της

Τρομερό αποτέλεσμα

7 Απριλίου 2020 16:10
Με μια πλαστική μεμβράνη τύλιξε τα πόδια της και κοιμήθηκε - Το επόμενο πρωί δεν πίστευε στα μάτια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο μπορεί να κάνει το όνειρο της κάθε γυναίκας πραγματικότητα μέσα σε λίγες ώρες, και βέβαια έχει να κάνει με το αδυνάτισμα.

Η Νικόλ Σκαίς, στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube «Beauty Hack or Wack?» δοκιμάζει και μας παρουσιάζει τα καλύτερα DIY projects ομορφιάς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, για να ξεχωρίσει αυτά που έχουν πραγματικά αποτέλεσμα.

Ειδικά όμως το βίντεο στο οποίο τυλίγει τα πόδια της με διαφανή μεμβράνη, έχει κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν καθώς πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα, χωρίς παρενέργειες.

Αυτή η θεραπεία απαιτεί να τυλίξουμε την προβληματική περιοχή για ένα ολόκληρο βράδυ, προκειμένου η μάσκα σώματος να «κάψει» το περιττό λίπος μέσα σε λίγες ώρες.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δοκιμάσει αυτό το hack στον εαυτό της και χρησιμοποίησε λάδι καρύδας για τη μάσκα, κάνοντας μασάζ στην κοιλιά και τους μηρούς. Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα ένα τρόπο για εύκολο αδυνάτισμα με πλαστική μεμβράνη και με μέλι και λεμόνι, που θα σας αφήσει ικανοποιημένες.

Στη συνέχεια, τύλιξε τις περιοχές (αφήνοντας τη μάσκα φυσικά) με διαφανή μεμβράνη και φόρεσε τις πιτζάμες της. Την ενοχλούσε για κάποιο χρονικό διάστημα επειδή ίδρωνε και της πήρε αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρει να κοιμηθεί.

Η Νικόλ έβγαλε τη μεμβράνη στις 5 το πρωί και τότε είδε τα εκπληκτικά αποτελέσματα: η κοιλιά και οι μηροί της φαίνονταν όντως πιο αδύνατοι!

Αυτή η μάσκα σώματος βοήθησε στη διαδικασία της απώλειας βάρους, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θαύμα γιατί λειτουργεί βάσει της αρχής της απώλειας υγρών.

Αυτή η DIY μάσκα σώματος στην ουσία είναι σαν σάουνα και προκαλεί εφίδρωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και φυσικά, ως θεραπεία, είναι προσωρινή επειδή τη στιγμή που θα αντικαταστήσετε τα υγρά, θα επανέλθει και το βάρος.

Ωστόσο, όντως δουλεύει και μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες, μέχρι ένα βαθμό πάντα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share