Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανακατεύει σε ένα μπολ ένα αυγό με κανέλα και το απλώνει στο πρόσωπό της - Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!

Θα τρέξετε να το κάνετε!

29 Μαρτίου 2020 15:45
Ανακατεύει σε ένα μπολ ένα αυγό με κανέλα και το απλώνει στο πρόσωπό της - Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κανέλα είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης και αυτό αποδεικνύεται από τις πολλαπλές χρήσεις της. Πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί όμως σε θέματα ομορφιάς;

Είτε χρόνιο είτε παροδικό όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ακμής. Αν είναι παροδικό τότε είναι και πιο εύκολη η αντιμετώπισή του. Πριν τρέξεις όμως να προμηθευτείς φαρμακευτικά προϊόντα κάνε μια δοκιμή σε αυτή η σπιτική λύση με αυγό και κανέλα που σου προτείνουμε.

Είναι απλούστατο. Ανακάτεψε σε ένα μπολ ένα αυγό και 2 κουταλιές κανέλα. Στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου και άφησε το για 10 λεπτά. Ξέπλυνε με άφθονο νερό και σιγά σιγά θα δεις το δέρμα σου να γίνεται ξανά λείο και απαλό.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τα θεαματικά αποτελέσματα έπειτα από 4 μόνο χρήσεις!

Η κανέλα όμως έχει και... φαρμακευτικές ιδιότητες. ρίξε μια ματιά εδώ για το πώς μπορείς να φτιάξεις ένα φυσικό φάρμακο.

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης: Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης! Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Ξέρετε ότι για να χάσετε κιλά και για να είστε υγιείς, πρέπει να ισορροπείτε στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή, αλλά θέλετε να ενισχύσετε την διαδικασία όσο γίνεται; Τότε δοκιμάστε αυτό το φυσικό ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό!

Θα χρειαστείτε:

  • 2/3 κούπας βραστό νερό – 1 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.γ. φέτες τζίντζερ
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • χυμό από 1/2 λεμόνι (περίπου 1 1/2 κ.σ.)

Πώς να το φτιάξετε:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε τα υλικά και να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Περιμένετε να κρυώσουν για λίγο και πιείτε! Λεμόνι το θαυματουργό: Έπινε κάθε μέρα λεμόνι με αυτό το συστατικό και άλλαξε η ζωή του!

Σύμφωνα με την Ela Gale, αν το πιείτε το πρωί μόλις ξυπνήσετε και το βράδυ ακριβώς πριν κοιμηθείτε – με άδειο στομάχι και τις 2 φορές – θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας.

Δείτε άλλη μια θαυματουργή ιδιότητα της κανέλας!

Πήρε μήλο και κανέλα και έκανε το πιο χρήσιμο καλλυντικό για το σώμα!

Με μήλο και κανέλα δεν έφτιαξε γλυκό αλλά το καλύτερο καλλυντικό για το σώμα

Τα γεγονότα μπορεί να μας θέλουν αυτό τον καιρό σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας

Αν είσαι σαν εμάς τότε έχεις περιποιηθεί το δέρμα σου όλο τον χειμώνα αλλά και πάλι… χρειάζεται βοήθεια! Αν πάλι δεν είσαι σαν εμάς, τότε δεν το περιποιήθηκες και χρειάζεσαι διπλή βοήθεια! Και για τις δύο περιπτώσεις έχουμε την πιο λαχταριστή λύση. Ένα απολαυστικό body scrub με άρωμα μηλόπιτας που κάνει θαύματα για την επιδερμίδα!

Θα χρειαστείς λοιπόν…

  • 1 μήλο
  • 3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Ναι, μοιάζει με συνταγή για πραγματική μηλόπιτα αλλά πίστεψέ μας είναι για το σώμα! Πολτοποίησε το μήλο, ανάμειξε τα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ και κάνε απαλό μασάζ στο σώμα σου από την κορυφή ως και τα νύχια. Τα νεκρά κύτταρα θα γίνουν παρελθόν ενώ τα πλούσια συστατικά θα θρέψουν σε βάθος ακόμα και το πιο αφυδατωμένο δέρμα. Μην ξεχάσεις να πλυθείς πολύ καλά και φυσικά να βάλεις κρέμα!

Αν προτιμάτε τις φυτικές συνταγές δείτε και τι φοβερό που κάνει ο σόδα στην αποτρίχωση!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share