Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανακατεύει γάλα μέλι και αυγό και το απλώνει στο πρόσωπό του - Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Θα τρέξετε αμέσως να το κάνετε!

28 Μαρτίου 2020 14:48
Ανακατεύει γάλα μέλι και αυγό και το απλώνει στο πρόσωπό του - Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι μας λατρεύουμε τον ήλιο και για καλή μας τύχη ζούμε σε μια χώρα που η ηλιοφάνεια είναι ένα φαινόμενο που επικρατεί σχεδόν όλο το χρόνο. Η μεγάλη έκθεση στον ήλιο όμως δεν είναι και ότι καλύτερο με αποτέλεσμα όσο περνούν τα χρόνια να δημιουργούνται πανάδες στο δέρμα μας και κατά τόπους να γίνεται πιο σκούρο.

Το Athensmagazine σήμερα σας φέρνει μια μοναδική λύση για να σωθείτε από τις πανάδες και με τη συνεχή χρήση της θα δείτε το δέρμα σας σταδιακά να αποβάλει τους "λεκέδες". Πώς θα γίνει αυτό; Χρησιμοποιώντας μια φυσική μάσκα ομορφιάς με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Θα χρειαστείτε μόνο λίγο γάλα, μέλι και το ασπράδι από ένα αυγό. Ανακατέψτε τα καλά και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να δράσει για δέκα λεπτά και ύστερα ξεπλύντε με άφθονο νερό. Η χρήση αυτής της μάσκας για μια φορά την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να έχετε και πάλι μια λαμπερή και άψογη επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Αν γενικά αγαπάτε τα σπιτικά προϊόντα ομορφιάς, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την μάσκα από σταφύλι!

Ανακατεύει σε ένα μπολ φλούδες πορτοκαλιού, κουρκουμά και μέλι - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Πόσες μάσκες ομορφιάς υπόσχονται αλαβάστρινη επιδερμίδα, ενυδάτωση και νεανικό δέρμα; Από το να ξοδεύετε μια περιουσία σε καλλυντικά προϊόντα εμπορίου που τελικά μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που σας υποσχέθηκαν δεν είναι προτιμότερο να φτιάξετε τη δική σας σπιτική μάσκα ομορφιάς;

Θα χρειαστείτε απλά υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει αφού θα σας χαρίσει την επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τη φλούδα από ένα πορτοκάλι που θα έχετε αποξηράνει και περάσει από μπλέντερ, μέλι, κουρκουμά, γιαούρτι και ανθόνερο. Ανακατέψτε μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 10 - 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε με άφθονο νερό. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι πέραν των προσδοκιών σας και αυτή θα είναι μια μάσκα που θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μυστικά ομορφιάς στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι αν γενικά αγαπάτε τις σπιτικές μάσκες ομορφιάς, δείτε εδώ ακόμη μία με γιαούρτι ρόδι και μέλι!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share