Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έβαλε τη μαγειρική σόδα στις μασχάλες της - Έπειτα ξεπλύθηκε και κατάλαβε ότι...

Τρομερό κόλπο!

22 Μαρτίου 2020 08:47
Έβαλε τη μαγειρική σόδα στις μασχάλες της - Έπειτα ξεπλύθηκε και κατάλαβε ότι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μυρίζουν οι μασχάλες σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Τότε βάλτε μαγειρική σόδα! Πρόκειται για ένα κόλπο, που θα βάλει τέλος στον εφιάλτη της μυρωδιάς, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός.

Σε περίπτωση, που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός, ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οσμών στο ψυγείο ή το πλυντήριο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την οσμή και στις μασχάλες σας. Εκτός όμως, από τις μασχάλες, η μαγειρική σόδα, μπορεί να αντικαταστήσει τα σαμπουάν σας. (Δείτε εδώ ένα καταπληκτικό κόλπο)

Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί.

Κάθε πρωί έπινε 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα - Μετά από 10 ημέρες είδε ότι...

Ξέρετε τι θα συμβεί αν για δέκα μέρες πίνετε μαγειρική σόδα; Μόλις διαβάστε, είμαστε σίγουροι πως θα τρέξετε να το κάνετε.

Η μαγειρική σόδα έχει ατελείωτες χρήσεις, από το ψήσιμο στην μαγειρική, την ιατρική, την ομορφιά, ακόμα και την απολύμανση, όπως σας παρουσιάσαμε εδώ.

Επιπλέον, ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και νερού, μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε πολλά καθημερινά θέματα. Στο παρακάτω βίντεο θα μάθετε τις ευεργετικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Δείτε το βίντεο:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share