Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόβει ένα λεμόνι στη μέση και το τρίβει στα χέρια του - Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Απίστευτο!

19 Μαρτίου 2020 11:38
Κόβει ένα λεμόνι στη μέση και το τρίβει στα χέρια του - Ο λόγος θα σας εκπλήξει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λεμόνι έχουμε δει πως είναι αρκετά χρήσιμο σε πολλά θέματα στη ζωή μας και έχει αποδειχθεί σωτήριο. Η βασική του χρήση είναι για να δώσουμε γεύση και ένταση σε κάποιο φαγητό ή ρόφημα, ωστόσο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σε θέματα υγείας και καθαριότητας.

Αυτή τη φορά το Athensmagazine.gr έρχεται να σας δείξει πώς μπορείτε να απωθήσετε τις έντονες μυρωδιές με τη βοήθεια ενός λεμονιού. Για παράδειγμα, όταν κόβετε ένα κρεμμύδι η μυρωδιά εμποτίζει τα χέρια σας και παραμένει εκεί για ώρες όσες φορές κι αν τα πλύνετε.

Η λύση είναι απλή, την επόμενη φορά τρίψτε τα χέρια σας με λεμόνι και η μυρωδιά θα εξαφανιστεί!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο, το λεμόνι μπορεί να κάνει θαύματα και σαν λιποδιαλυτικό, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν πίνετε ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί.

Τρίβει μια φέτα λεμονιού στα δόντια της - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Το λεμόνι εκτός από το να δίνει γεύση στα φαγητά μας έχει αποδειχθεί πως κάνει πολύ καλό και στην υγεία μας, όπως και ότι έχει απολυμαντικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Ο λόγος που τα καταφέρνει όλα αυτά στο σώμα μας είναι γιατί έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες και στην καθαριότητα γιατί η οξύτητα του βοηθά στην καταπολέμηση κυρίως των μικροβίων.

Τι θα γίνει όμως αν τρίψεις τη φλούδα ενός λεμονιού στα δόντια σου; Η καθημερινή χρήση του λεμονιού στα δόντια βοηθάει στην καταπολέμηση της πέτρας, απομακρύνει τους άσχημους λεκέδες από καφέ, καπνό ή άλλο τρόφιμα που περιέχουν χρωστικές ουσίες και ενεργοποιεί το σμάλτο. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο.

Δείτε λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού στο παρακάτω βιντεο:

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για την καλή υγεία των μαλλιών σας, δείτε τη θαυματουργή συνταγή με λάδι καρύδας και χυμό λεμονιού που θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share