Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακάτεψε μαγειρική σόδα μαζί με μέλι και το έφαγε - Μετά από λίγο καιρό κατάλαβε ότι ήταν θαυματουργό

Εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια!

19 Μαρτίου 2020 07:20
Ανακάτεψε μαγειρική σόδα μαζί με μέλι και το έφαγε - Μετά από λίγο καιρό κατάλαβε ότι ήταν θαυματουργό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα συμβεί, αν για λίγο καιρό, τρώτε κάθε μέρα μαγειρική σόδα μαζί με μέλι; Το αποτέλεσμα, πραγματικά ενθουσιάζει μέχρι και γιατρούς. Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου, δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

  • Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι.
  • Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

  • Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα.
  • Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα.
  • Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

Κι επειδή θέλουμε να ξέρετε, όλες τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει με την πλάκα στα δόντια σας.

Πάρτε μαγειρική σόδα και κάντε γαργάρες - Θα σωθείτε από τον ενοχλητικό πονόλαιμο

Μερικές φορές οι μολύνσεις προκύπτουν κατά την αλλαγή των εποχών. Άλλες φορές η χρήση κλιματιστικού μπορεί να ξηράνει και να επιδεινώσει τον πονόλαιμο. Γι αυτό σου έχουμε αναλυτικά τη συνταγή για να μην πάθεις κάτι και το μυστικό βρίσκεται στις γαργάρες με μαγειρική σόδα.

Μια μόλυνση στο λαιμό μπορεί να οφείλεται σε βακτήρια, σε κάποιο ιό ή σε τραυματισμό. Μερικές μολύνσεις είναι ανθεκτικότερες από άλλες και ίσως χρειάζεται αγωγή με αντιβιοτικά. Άλλες φορές μπορείτε να βρείτε ανακούφιση απλώς παίρνοντας μερικές μέρες άδεια για να αναρρώσετε.

Έχετε υπόψη σας ότι πότε-πότε το ανοσοποιητικό σας σύστημα εξασθενεί, έτσι οι άμυνές σας απέναντι σε μολύνσεις ή σε ορισμένες ασθένειες είναι μειωμένες. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι ακολουθείτε πάντοτε μια διατροφή που προάγει την καλή συνολική υγεία. Επιπλέον συνιστούμε να δοκιμάστε τις παρακάτω θεραπείες για τη μόλυνση στο λαιμό σας.

Γαργάρες με αλατόνερο ή μαγειρική σόδα για να μην πάθεις μόλυνση στο λαιμό

  • Διαλύστε μία κουταλιά της σούπας αλάτι σε 250 ml νερό.
  • Κάντε γαργάρα με αυτό το μείγμα μία φορά κάθε ώρα, αλλά μην το καταπίνετε ποτέ.
  • Απλώς αφήστε το για μερικά δευτερόλεπτα στο πίσω μέρος του λαιμού σας πριν το φτύσετε και επαναλάβετε.
  • Αντί για αλάτι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κουταλάκι του τσαγιού μηλόξυδο ή ακόμα και μαγειρική σόδα.
  • Και τα τρία αυτά συστατικά μειώνουν τη φλεγμονή, σκοτώνουν τα μικρόβια και τα βακτήρια που είναι παρόντα και φροντίζουν αποτελεσματικά το λαιμό σας.
  • Τι άλλο να κάνεις εκτός από την μαγειρική σόδα αν πάθεις μόλυνση στο λαιμό
  • Σκόρδο, το καλύτερο φυσικό αντιβιοτικό
  • Όλοι γνωρίζουν ότι το σκόρδο εξακολουθεί να αποτελεί το ισχυρότερο φυσικό αντιβιοτικό που υπάρχει και μπορείτε να το βρείτε πρακτικά παντού.
  • Είναι αποτελεσματικό, υγιεινό και χωρίς αρνητικές παρενέργειες.
  • Λιώστε μία σκελίδα σκόρδο και διαλύστε τη σε μισό φλιτζάνι νερό. Πιείτε το.

Να πώς:

Μπορείτε να επαναλάβετε δύο φορές την ημέρα. Σίγουρα η μυρωδιά του σκόρδου θα παραμείνει στην αναπνοή σας, όμως αξίζει να δοκιμάσετε -θα γίνετε καλά πολύ πιο γρήγορα.

Επίσης η μαγειρική σόδα μπορεί να σε σώσει από πολλές παθήσεις όπως αυτές εδώ!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share