Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένας κήπος για τα νύχια σας μόνο!

Η απόλυτη τάση της άνοιξης!

18 Μαρτίου 2020 15:06
Ένας κήπος για τα νύχια σας μόνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H άνοιξη ημερολογιακά τουλάχιστον έχει έρθει κι αφού ο καιρός δεν λέει να μας το δείξει είπαμε εμείς να το δείξουμε με τα νύχια μας. Η άνοιξη επιβάλλει παστέλ χρώματα και πολλά λουλούδια. Το μανικιούρ μας πρέπει από μακριά να φωνάζει άνοιξη και να μοιάζει σαν ολάνθιστος κήπος! Γι' αυτό κι εμείς ψάξαμε για εσάς τα καλύτερα σχέδια που κυκλοφορούν στο Instagram για να κάνετε το απόλυτο ανοιξιάτικο μανικιούρ!

Ένα σχέδιο minimal, κομψό και με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση. Το συγκεκριμένο nail art μπορεί να είναι αυτοκόλλητο, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να το έχει δημιουργήσει ένα ταλαντούχο χέρι, με τη βοήθεια λεπτών πινέλων και βερνίκια στις κατάλληλες αποχρώσεις.

Στο συγκεκριμένο instagram account είδαμε και άλλες πρωτότυπες ιδέες για μανικιούρ. Επιλέξαμε μερικές ακόμη και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Πάρτε ιδέες και κάνετε τη διαφορά στο επόμενο μανικιούρ σας!

Μην ξεχνάμε όμως και την τάση που επικράτησε όλο τον χειμώνα και συνεχίζει ακάθεκτη και την άνοιξη, δείτε εδώ τα κορυφαία σχέδια για Marble nails!

Νύχια σαν...λεμόνι! Η τάση για την άνοιξη του 2020 που έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες!

Κάθε σεζόν φέρνει και κάτι νέο. Αλλαγές στα μαλλιά, στο μακιγιάζ, στα ρούχα. Η άνοιξη όμως είναι από τις πιο σημαντικές αλλαγές γιατί είναι η εποχή που ξεφεύγουμε από τα μουντά και τα σκουρόχρωμα και όλα πάνω μας αποκτούν μια νότα χαράς και ανεμελιάς! Κι αφού δεν μπορούμε από τώρα να βάλουμε κοντομάνικα και σορτσάκια ας ξεκινήσουμε να νιώθουμε την άνοιξη λίγο πιο κοντά μας από τα νύχια!

Σχέδια έχουμε δει πάμπολλα και ιδέες πριν καν μπει ο Μάρτης, δείτε εδώ 5 κορυφαίες ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας. Μια απ' όλες αυτές όμως που μας κέντρισε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον είναι αυτή που θα κάνει τα νύχια μας να φαίνονται σαν φρέσκο και μυρωδάτο λεμόνι! Τα λεγόμενα lemon nails είναι αυτά που ήδη κάνουν θραύση και έχουν πλημμυρίσει το Instagram!

Μία πρόταση εντελώς ανοιξιάτικη που έρχεται να αντικαταστήσει το κλασσικό, κομψό και minimal french manicure.

Δείτε πώς το βρήκαμε στο instagram και πάρτε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share