Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γυμναστείς στο σπίτι σου!

Για να παραμείνεις σε φόρμα!

17 Μαρτίου 2020 15:44
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γυμναστείς στο σπίτι σου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να διατηρηθείς σε φόρμα όταν μένεις στο σπίτι; Φυσικά και μπορείς και μάλιστα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις τη γυμναστική που τόσο καιρό αναβάλλεις.

Δες τα παρακάτω βήματα και ίσως να σε πείσουμε και να κάνεις την αρχή!

Ξεκινάμε με το ζέσταμα!

Πριν από οποιαδήποτε γυμναστική, είναι πολύ σημαντικό το ζέσταμα, ώστε να χαλαρώσουν οι μύες σου και να πέσει η πίεση του αίματός σου. Επομένως, καλό είναι να ξεκινήσεις με το να ανεβοκατεβαίνεις τη σκάλα για περίπου 5 λεπτά. Μην μπερδευτείς, δεν ξεκίνησε ακόμα η κανονική προπόνηση, επομένως μην το παρακάνεις με τους ρυθμούς!

Τρέξιμο
Ναι μπορείς να κάνεις τρέξιμο χωρίς να βγεις απ’ το σπίτι σου! Πολύ απλά, ξεκίνα απ’ το κάτω μέρος της σκάλας και τρέξε προς τα πάνω γρήγορα. Κατέβα με πιο χαλαρούς ρυθμούς κι επανέλαβε. Κάνε το τρέξιμο στη σκάλα με πολλή προσοχή και συγκέντρωση για 3-4 λεπτά.

Η ώρα των κοιλιακών!
Θα κάνεις σανίδα στη σκάλα όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται. Βάλε τα χέρια σου σε ένα σκαλοπάτι, ενώ τα πόδια σου ακουμπάνε στο έδαφος, για να είσαι σε θέση σανίδας. Όσο σε πιο ψηλό σκαλί είσαι, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι. Κάνε τη σανίδα περιμένοντας για περίπου 40 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό τη φορά. Αφιέρωσε στη σανίδα περίπου 5 λεπτά.

Κάμψεις
Ενώ βρίσκεσαι στη θέση της σανίδας απ’ την προηγούμενη άσκηση, λύγισε τους αγκώνες σου, χαμήλωση το στήθος σου προς το σκαλοπάτι και μετά τεντώσου προς τα πίσω για να κάνεις push- ups. Κάνε 4 σετ με κάμψεις, με 10 επαναλήψεις το κάθε σετ.

Αν παράλληλα θέλεις να χάσεις και βάρος εύκολα και άμεσα, ρίξε μια ματιά σε αυτή τη δίαιτα που σου υπόσχεται να χάσεις 8 κιλά σε 7 μόνο ημέρες!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share