Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρίβει μια φέτα λεμονιού στα δόντια της - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

16 Μαρτίου 2020 08:10
Τρίβει μια φέτα λεμονιού στα δόντια της  - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λεμόνι εκτός από το να δίνει γεύση στα φαγητά μας έχει αποδειχθεί πως κάνει πολύ καλό και στην υγεία μας, όπως και ότι έχει απολυμαντικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Ο λόγος που τα καταφέρνει όλα αυτά στο σώμα μας είναι γιατί έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες και στην καθαριότητα γιατί η οξύτητα του βοηθά στην καταπολέμηση κυρίως των μικροβίων.

Τι θα γίνει όμως αν τρίψεις τη φλούδα ενός λεμονιού στα δόντια σου; Η καθημερινή χρήση του λεμονιού στα δόντια βοηθάει στην καταπολέμηση της πέτρας, απομακρύνει τους άσχημους λεκέδες από καφέ, καπνό ή άλλο τρόφιμα που περιέχουν χρωστικές ουσίες και ενεργοποιεί το σμάλτο. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο.

Δείτε λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού στο παρακάτω βιντεο:

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για την καλή υγεία των μαλλιών σας, δείτε τη θαυματουργή συνταγή με λάδι καρύδας και χυμό λεμονιού που θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά!

Για 20 ημέρες έπινε μια κουταλιά λεμόνι με σκόρδο - Αυτό που συνέβη την άφησε άφωνη!

Όλοι γνωρίζουμε πως τόσο το σκόρδο όσο και το λεμόνι πέραν από το να δίνουν μια έξτρα γεύση στο φαγητό έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Το σκόρδο βοηθάει την αρτηριακή πίεση και το λεμόνι είναι ένα από τα βασικότερα αντιοξειδωτικό. Συνεπώς και ο συνδυασμός τους θα είναι μια υγιεινή και αποτοξινωτική "βόμβα" για τον οργανισμό μας.

To Athensmagazine.gr φροντίζει να σας φέρνει νέα μυστικά για την υγεία και τον οργανισμό σας, δείτε εδώ τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει ένα τσάι με μπανάνα και κανέλα. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε τι μπορεί να κάνει στην υγεία σας μια κουταλιά λεμόνι με σκόρδο.

Το σκόρδο ως γνωστόν παλαιότερα χρησιμοποιούταν ακόμη και για την καταπολέμηση ιώσεων και γρίπων, επίσης μπορεί να φανεί ωφέλιμο και σε εντερικά προβλήματα, αλλά και στο καθαρισμό των αγγείων.

Παρακάτω θα βρείτε μια συνταγή για ένα θαυματουργό ρόφημα. Μέσα σε 20 μέρες θα δείτε μεγάλη διαφορά στον οργανισμό σας γι' αυτό και θα συνεχίσετε την κατανάλωση του εφ' όρου ζωής.

Πάρτε έξι λεμόνια, πλύνετέ τα και ρίξτε τα ολόκληρα σε ζεστό νερό να πάρουν μια βράση. Στη συνέχεια κόψτε τα σε κομμάτια και βάλτε τα στο μίξερ με τριάντα σκελίδες σκόρδο. Ανακατέψετε τα όλα μαζί με μισό λίτρο βραστό νερό.
Φυλάξτε το μείγμα στο ψυγείο και κάθε βράδυ, καλύτερα προ φαγητού, τρώτε μια κουταλιά της σούπας για είκοσι μέρες. Διακόψτε έναν μήνα και επαναλάβετε άλλες είκοσι μέρες. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μια φορά τον χρόνο».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share