Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα "μαρμάρινα" νύχια είναι η Νο1 τάση και για αυτή την εποχή!

Είναι απλά υπέροχα!

15 Μαρτίου 2020 16:20
Τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσες φορές κι αν τα δούμε είτε πάνω μας είτε στο Instagram δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τα χαζεύουμε. Είναι το πιο απλό και ταυτόχρονα το πιο υπέροχο σχέδιο. Τα "μαρμάρινα" νύχια ή αλλιώς marble nails είναι η τάση που έχουμε λατρέψει!

Το χειμώνα έκαναν θραύση σε συνδυασμούς με μπορντό και μαύρα χρώματα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να είναι στη Νο1 θέση των προτιμήσεών μας και την άνοιξη αφού ταιριάζουν τέλεια με όλα τα παστέλ χρώματα!

Εμείς αφού πριν από καιρό σου δείξαμε πως μπορείς πολύ εύκολα να τα κάνεις μόνη σου και να δεις εδώ βήμα βήμα τη διαδικασία το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι τα θαυμάσουμε λίγο ακόμα και να σου δείξουμε αυτά που ξεχωρίσαμε!

Νύχια σαν...λεμόνι! Η τάση για την άνοιξη του 2020 που έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες!

Κάθε σεζόν φέρνει και κάτι νέο. Αλλαγές στα μαλλιά, στο μακιγιάζ, στα ρούχα. Η άνοιξη όμως είναι από τις πιο σημαντικές αλλαγές γιατί είναι η εποχή που ξεφεύγουμε από τα μουντά και τα σκουρόχρωμα και όλα πάνω μας αποκτούν μια νότα χαράς και ανεμελιάς! Κι αφού δεν μπορούμε από τώρα να βάλουμε κοντομάνικα και σορτσάκια ας ξεκινήσουμε να νιώθουμε την άνοιξη λίγο πιο κοντά μας από τα νύχια!

Σχέδια έχουμε δει πάμπολλα και ιδέες πριν καν μπει ο Μάρτης, δείτε εδώ 5 κορυφαίες ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας. Μια απ' όλες αυτές όμως που μας κέντρισε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον είναι αυτή που θα κάνει τα νύχια μας να φαίνονται σαν φρέσκο και μυρωδάτο λεμόνι! Τα λεγόμενα lemon nails είναι αυτά που ήδη κάνουν θραύση και έχουν πλημμυρίσει το Instagram!

Μία πρόταση εντελώς ανοιξιάτικη που έρχεται να αντικαταστήσει το κλασσικό, κομψό και minimal french manicure.

Δείτε πώς το βρήκαμε στο instagram και πάρτε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας!

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share