Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βουτάει τα χέρια της σε λιωμένο κερί - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο!

12 Μαρτίου 2020 10:31
Βουτάει τα χέρια της σε λιωμένο κερί - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα που ο καιρός παραμένει ακόμη τσουχτερός και το κρύο συνεχίζεται ένα συχνό φαινόμενο είναι και η ξηρότητα στα χέρια που μερικές φορές καταλήγει σε ξεφλούδισμα του δέρματος ή ακόμη και σε πληγές. Όσες κρέμες ενυδατικές κι αν χρησιμοποιήσεις το πρόβλημα δεν λύνεται, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που τα αντισηπτικά και το οινόπνευμα κυκλοφορούν σε ημερησία διάταξη κάτι το οποίο επιδεινώνει την κατάσταση.

Το Athensmagazine.gr έψαξε λοιπόν και βρήκε για εσάς την πιο απλή, άμεση και οικονομική λύση για να λύσετε μια για πάντα το πρόβλημα της ξηρότητας των χεριών. Είναι πολύ απλό και θα χρειαστείτε μόνο δυο υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Ποια είναι αυτά; Κεριά και λίγο αμυγδαλέλαιο ή οποιοδήποτε έλαιο έχετε ακόμη και ελαιόλαδο. Λιώστε λοιπόν τα κεριά που σας έχουν μείνει και πλέον δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ρευστοποιήστε τα. Στη συνέχεια αλείψτε στα χέρια σας το έλαιο και βουτήξτε τα μέσα στο λιωμένο κερί. Το κερί μέσα σε δευτερόλεπτα θα αρχίσει να παγώνει καινα δημιουργεί μια "κρούστα" πάνω στα χέρια σας. Φορέστε γάντια μιας χρήσης και αφήστε το κερί να δράσει για 15 λεπτά. Μόλις το αφαιρέσετε τα χέρια σας θα είναι... βελούδινα!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και μερικά ακόμη μυστικά ομορφιάς:

Αν αγαπάτε τα χειροποίητα προϊόντα με φυσικά υλικά, δείτε εδώ τι θαύματα μπορεί να κάνει στους γλουτούς σας λίγη μαγειρική σόδα με μέλι!

Βάζει μέλι, γάλα και πατάτα σε ένα μπολ... και περιμένει 10 λεπτά!

Είναι απίστευτο αυτό που μπορείς να κάνεις με μια πατάτα! Γνωρίζετε ότι αν βάλετε μέλι, γάλα και μια πατάτα σε ένα μπολ και αφήσετε το μείγμα δέκα λεπτά ... θα έχετε μια τέλεια μάσκα για τα χέρια σας; 9 επικίνδυνα σημάδια στα χέρια που προειδοποιούν για πολύ σοβαρότερα προβλήματα υγείας. Μεγάλη προσοχή στο νο.6!

Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να δείχνουμε όμορφες και νέες πολλές φορές ξεχνάμε τα χέρια μας, τα οποία μάλιστα αποτελούν ενδεικτικό σημείο για την ηλικία μιας γυναίκας, όπως αναφέρει το vita.

Αν θέλετε, λοιπόν, απαλά χέρια θα χρειαστείτε μια… πατάτα!

Πάρτε μία μεσαίου μεγέθους πατάτα και ψήστε την.

Λιώστε τη με ένα πιρούνι και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας μέλι και λίγο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Απλώστε το στην περιοχή των χεριών και αφήστε το για 15 λεπτά περίπου.

Έπειτα, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι.

*Αποθηκεύστε το μείγμα στο ψυγείο και χρησιμοποιείτε το 2-3 φορές την εβδομάδα

*Να αποφεύγετε το καυτό νερό, καθώς αφυδατώνει το δέρμα

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share