Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τύλιξε τα πόδια σου με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα - Αυτό που θα συμβεί μετά θα σε καταπλήξει

Σοκ!

10 Μαρτίου 2020 18:15
Τύλιξε τα πόδια σου με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα - Αυτό που θα συμβεί μετά θα σε καταπλήξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τύλιξε τα πόδια σου με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα, με αυτό που θα συμβεί μετά θα σε καταπλήξει. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα οφέλη που έχει το αλουμινόχαρτο για την υγεία σας, ωστόσο η χρήση του μπορεί να έχει και αρνητικά αποτελέσματα

1. Κρυολογήματα Τέλος!

Τα κρυολογήματα είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο αυτή την περίοδο. Ο κρύος καιρός, η υγρασία και οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας μας αρρωσταίνουν πολύ συχνά. Για τη φυσική ανακούφιση των συμπτωμάτων της γρίπης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο!

Απλά τυλίξτε τα πόδια σας με 5-7 στρώσεις αλουμινόχαρτο και αφήστε το για περίπου 1 ώρα. Το αλουμινόχαρτο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ενός κρυολογήματος. Αφήστε τα πόδια σας να αναπνεύσουν για 2 ώρες και επαναλάβετε τη διαδικασία. Θα δείτε εμφανή βελτίωση σε 1-2 μέρες. Ωστόσο, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον γιατρό σας, εάν τα συμπτώματα επιμένουν για περισσότερο από μία εβδομάδα.

2. Κούραση Τέλος

Οι ελάχιστες ώρες ύπνου και το άγχος προκαλούν εξάντληση. Το αλουμινόχαρτο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να αντιμετωπίσετε και πάλι τις καθημερινές προκλήσεις! Κόψτε μερικές λωρίδες αλουμινόχαρτο και βάλτε τις στο ψυγείο. Βγάλτε τις μετά από 2-3 ώρες και βάλτε τις πάνω στα μάγουλα και τα βλέφαρά σας! Θα νιώσετε ανανεωμένοι στη στιγμή!

3. Εγκαύματα

Καταρχάς, θα βάλετε λίγο νερό πάνω στο κάψιμο καθαρίζοντας προσεκτικά την περιοχή, και θα τη στεγνώσετε με μια καθαρή πετσέτα. Αφού απλώσετε μια στρώση αλοιφής, εφαρμόστε μια καθαρή γάζα πάνω στην πληγή και στη συνέχεια τυλίξτε την με αλουμινόχαρτο. Στερώστε το αλουμινόχαρτο με αυτοκόλλητη ταινία. Προσπαθήσετε να μην μετακινείστε άσκοπα και θα δείτε τον πόνο σιγά-σιγά να εξαφανίζεται!

4. Πόνοι Στις Αρθρώσεις

Τυλίξτε λίγο αλουμινόχαρτο στα σημεία του σώματος που αισθάνεστε πόνο και προσπαθήστε να περιορίσετε τις κινήσεις σας. Αφήστε το έτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επαναλάβετε τη διαδικασία για 10 μέρες και στη συνέχεια περιμένετε για 2 εβδομάδες πριν εφαρμόσετε ξανά αυτή τη μέθοδο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share