Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Κι όμως, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου σπιτική οδοντόκρεμα!

Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς!

4 Μαρτίου 2020 13:59
Απίστευτο: Κι όμως, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου σπιτική οδοντόκρεμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι λένε πως τα σπιτικά προϊόντα είναι πάντα καλύτερα για χίλιους δυο λόγους και κυρίως γιατί τα συστατικά τα γνωρίζεις και δεν αποτελούν κανέναν κίνδυνο.

Γι' αυτό κι εμείς θα σου δείξουμε σήμερα πως μπορείς να φτιάξεις τη δική σου σπιτική οδοντόκρεμα με τρία απλά υλικά που σίγουρα έχεις σπίτι σου.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα, 1 κουταλιά της σούπας φυτική γλυκερίνη, 10 σταγόνες μαστιχέλαιο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε καλά τη μαγειρική σόδα με τη φυτική γλυκερίνη και να προσθέσετε το μαστιχέλαιο. Φυλάξτε την οδοντόκρεμα εκτός ψυγείου σε βαζάκι που κλείνει ερμητικά. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ για να ανανεώσετε την αναπνοή σας και να βελτιώσετε τη στοματική σας υγιεινή.

Ωστόσο, μιας και σου δείχνουμε μικρά μυστικά για χειροποίητα προϊόντα, δες εδώ πώς μπορείς να φτιάξεις ταμπλέτες για το πλυντήριο σου!

Σε ένα τηγάνι ρίχνει οδοντόκρεμα και σαπούνι! Αυτό που γίνεται στην συνέχεια είναι σοκαριστικό...

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε ένα πείραμα με ένα ζεστό τηγάνι και αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, όπως το σαπούνι και η οδοντόκρεμα. Είχατε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει όταν βάζεις σε ένα ζεστό τηγάνι κάποιο από αυτά;

Ας υπενθυμίσουμε ότι η οδοντόκρεμα έχει και άλλες χρήσεις πέρα από την καθαριότητα και την φροντίδα της υγιεινής των δοντιών. Μπορείτε να βάλετε λίγη από αυτή στο χέρι σας και στην συνέχεια να το δέσετε με έναν επίδεσμο. Έτσι θα απαλλαγείτε από προβλήματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους!

Να σημειώσουμε ότι παρά τις πολλαπλές χρήσεις της, σίγουρα δεν τρώγεται, και το τηγάνισμα της στο βίντεο είναι ξεκάθαρα ένα πείραμα και δεν αποτελεί κάποια συνταγή μαγειρικής!

Τρίβει οδοντόκρεμα πάνω στην οθόνη του κινητού! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Η οδοντόκρεμα έχει κάποιες μαγεικές χρήσεις που δεν πέρναγαν ποτέ από το μυαλό μας. Μια από αυτή είναι αυτό που συμβαίνει όταν τρίβεις λίγη απο αυτή στην οθόνη του κινητού. Δεν φαντάζεστε σε τι χρησιμεύει!

Δείτε επίσης: 11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα: Η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς!

Με οδοντόκρεμα μπορείτε να εξομαλύνετε τις γρατσουνιές της οθόνης του κινητού σας. Πώς θα το κάνετε αυτό;

Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα πανί και τρίψτε τις γρατσουνιές για να τις εξομαλύνετε.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share