Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάνεις δίαιτα; Αυτό είναι το απόλυτο σνακ που θα επιταχύνει τα αποτελέσματά της!

Θαυματουργό!

28 Φεβρουαρίου 2020 13:06
Κάνεις δίαιτα; Αυτό είναι το απόλυτο σνακ που θα επιταχύνει τα αποτελέσματά της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολο πράγμα να τηρήσεις μια δίαιτα χωρίς να υποκύψεις σε ατασθαλίες οι οποίες καθημερινά βρίσκονται μπροστά σου. Αν όμως βρεις και εντάξεις στη διατροφή σου ένα σνακ που θα καλύπτει τις "λιγούρες" σου, τότε σίγουρα δεν θα πτοηθείς ακόμα κι αν μπροστά από τα μάτια σου περάσει μια ολόκληρη τούρτα.

Το Athensmagazine.gr συχνά σου παρουσιάζει είτε κάποια δίαιτα είτε κάποιο μυστικό για να επιταχύνεις τα αποτελέσματα της διατροφής σου, δείτε εδώ τα φρούτα με την χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη που μπορείς άφοβα να εντάξεις στη διατροφή σου.

Σήμερα, έχουμε να σου προτείνουμε το καλύτερο σνακ που μπορείς να καταναλώσεις με πάμπολλους τρόπους κατά την περίοδο που ακολουθείς δίαιτα μιας και εκτός από το ότι έχει λίγες θερμίδες, βοηθάει ιδιαίτερα στο πεπτικό και γαστρεντερικό σύστημα.

Ο λόγος φυσικά για το γιαούρτι, ένα προϊόν πλούσιο σε προβιοτικά και θρεπτικές ουσίες.

Τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που περιέχει, ιδιαίτερα το ασβέστιο, και οι σχετικά λίγες θερμίδες του συμβάλλουν στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και τη διατήρηση του κανονικού βάρους του σώματος.

Δημητριακά ολικής αλέσεως με cranberries, blueberries, goji berries, λιναρόσπορο, καρύδια & γιαούρτι αποτελούν ένα σνακ γεμάτο ενέργεια.

Θα σε τονώσει όταν είσαι κουρασμένη, χωρίς να σε παχύνει αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις γιαούρτι με λίγα λιπαρά και να κάνεις τη δίαιτά σου.

Δες πώς θα το κάνεις νόστιμο και χορταστικό

3 κ.σ δημητριακά ολικής αλέσεως

2 κ.γ goji berries

2 κ.γ cranberries

2 κ.γ blueberries

1 ½ κ.γ λιναρόσπορο

2 καρύδια ολόκληρα

1 κεσεδάκι ημίπαχο γιαούρτι

Οδηγίες

Σ’ ένα βαθύ μπολ βάλε όλα τα υλικά μαζί με γιαούρτι και καλή όρεξη. Θα σε χορτάσει και παράλληλα θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις απτόητη τη δίαιτά σου.

Tip

Αν κάνετε δίαιτα, το στραγγιστό έχει διπλάσιες πρωτεΐνες αλλά και λιγότερο ασβέστιο που βοηθά στην απώλεια λίπους.

Οπότε μια ιδανική διατροφή εναλλάσσει το κανονικό με το στραγγιστό γιαούρτι.

Ωστόσο, και τα πιο ελαφριά γιαούρτια είναι ιδανικά για τη σταθερή απώλεια βάρους, ενώ παράλληλα δε βαραίνουν το στομάχι, όταν συνδυάζονται με φρούτα ή δημητριακά!

Έτσι, αποτελούν το τέλειο σνακ!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share