Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέλος οι εξαντλητικές δίαιτες! Πιέστε αυτά τα σημεία στο σώμα σας και χάστε κιλά

Δεν θα το πιστεύετε!

22 Φεβρουαρίου 2020 19:05
Τέλος οι εξαντλητικές δίαιτες! Πιέστε αυτά τα σημεία στο σώμα σας και χάστε κιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να χάσετε κιλά αλλά δεν αντέχετε τις εξαντήτικές δίαιτες και την γυμναστική; Αυτός ο τρόπος ήρθε να δώσει λύση στο πρόβλημά σας!

Πρόκειται για ένα νέο πλάνο απώλειας βάρους, αλλά δεν πρόκειται για πλάνο διατροφής. Η πιεσοθεραπεία είναι τώρα η νέα μόδα για την απώλεια κιλών. Ωστόσο μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτήν εδώ την δίαιτα που υπόσχεται να χάσετε 8 κιλά σε 7 μέρες, αν είστε δύσπιστοι!

Η πιεσοθεραπεία είναι μια αρχαία θεραπευτική τέχνη, όπου τα δάχτυλα χρησιμοποιούνται πιέζοντας βασικά σημεία που διεγείρουν μηχανισμούς επούλωσης του σώματος. Αυτή η 5.000 ετών τεχνική ανακουφίζει αποτελεσματικά τον πόνο, εξισορροπεί την ενέργεια του σώματος, και προωθεί την καλή υγεία και ευεξία μόνο με τη χρήση του χεριού.

Ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους με πιεσοθεραπεία περιλαμβάνει μασάζ στα συγκεκριμένα σημεία και στη συνέχεια, άσκηση πίεσης για καθορισμένο χρονικό διάστημα σε αυτά. Η πιεσοθεραπεία επίσης, βοηθά την σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς:

Η πιεσοθεραπεία είναι τώρα η νέα μόδα για την απώλεια κιλών!

  • Μειώνει την λαχτάρα για φαγητό
  • Επιτυγχάνει την ισορροπημένη όρεξη
  • Αυξάνει την ευαισθητοποίηση του σώματος για μια πιο προσεκτική διατροφή

Εδώ είναι τα βασικά σημεία πίεσης που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος:

1. Σημείο αυτιού :

Λέγεται επίσης ωτικό σημείο πίεσης. Για να βρείτε αυτό το σημείο, τοποθετήστε τα δάχτυλά σας και στις δυο πλευρές του σαγονιού, και μετακινήστε το σαγόνι σας προς τα πάνω και προς τα κάτω, και μετατοπίστε τα δάχτυλά σας μέχρι να βρείτε το σημείο όπου το σαγόνι σας βρίσκεται σε μέγιστη κίνηση. Εφαρμόστε πίεση για ένα λεπτό (ή έως 3 λεπτά).

Οφέλη:

Ελέγχει την όρεξη, βοηθάει στην παύση της υπερκατανάλωσης τροφών

2. Το σημείο του προσώπου:

Το σημείο αυτό βρίσκεται ακριβώς μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους. Είναι απαραίτητο να πιέζετε αυτό το σημείο δύο φορές την ημέρα, για 5 λεπτά. Αν έχετε πολύ στρες, αυτή η άσκηση είναι – ιδανική για εσάς!

Οφέλη:

Ελέγχει την πείνα και την νευρικότητα

3.Σημείο γονάτου:

Αυτό είναι το πιο διαδεδομένο σημείο του βελονισμού. Βελτιώνει όχι μόνο την πέψη, αλλά βοηθά επίσης στον έλεγχο των φλεγμονωδών διεργασιών στο σώμα. Καλείται το σημείο της μακροζωίας ή ένα σημείο που καταπολεμά εκατοντάδες ασθένειες.

Για να βρείτε το σημείο, θα πρέπει να καλύψετε το γόνατο σας με την παλάμη του χεριού που βρίσκεται στην ίδια πλευρά. Το σημείο βρίσκεται μεταξύ του παραμέσου και του μικρού δαχτύλου, με τη μορφή μικρών κοιλωμάτων μεταξύ των οστών. Θα πρέπει να του κάνετε μασάζ κάθε μέρα ειδικά το βράδυ και θα δείτε οτι θα χάσετε μέχρι και 400-500 γραμμάρια την εβδομάδα.

Θα πρέπει να κάνετε μασάζ σε κάθε πόδι για 5 λεπτά, 9 φορές την ημέρα με κυκλικές κινήσεις προς τα δεξιά. Αλλά μην κάνετε μασάζ πριν πάτε για ύπνο, γιατί αυτό μπορεί να σας προκαλέσει αϋπνία .

Οφέλη:

Βελτιώνει την πέψη, μειώνει την πείνα και βοηθά το αίμα

4. Σημείο του Αγκώνα :

Αυτό είναι το σημείο πίεσης για την διέγερση της λειτουργίας του παχέος εντέρου. Για να εντοπίσετε το σημείο πίεσης αφήστε μια απόσταση όσο ο αντίχειρας σας από το αγκώνα σας μέχρι την εσωτερική πτυχή του αγκώνα σας. Κρατήστε το χέρι σας κοντά στο στήθος σας. Εφαρμόστε πίεση για 1 λεπτό. Επαναλάβετε με το άλλο χέρι.

Οφέλη:

Αφαιρεί την υπερβολική θερμότητα και τα υγρά των αποβλήτων από το σώμα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share