Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Είδηση σεισμός: Θεραπεύεται ο καρκίνος με... μαγειρική σόδα!

Απίστευτο!

20 Φεβρουαρίου 2020 14:55
Είδηση σεισμός: Θεραπεύεται ο καρκίνος με... μαγειρική σόδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είναι ο επιστήμονας που ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί με... μαγειρική σόδα; Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Δρ Tullio Simoncini ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος, ο οποίος μπορεί να προκληθεί και από τις 5 αυτές τροφές, είναι μια μυκητιασική λοίμωξη… το ίδιο όπως η καντιντίαση που αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα… Πρέπει να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη ογκολογία δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και, ως εκ τούτου, είναι ηθική και δεοντολογική υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πραγματική λύση για τη χειρότερη ασθένεια του σήμερα – λέει ο δρ Tullio, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα της ίδιας κολπικής μυκητίασης όπως η καντιντίαση και αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα.

Στα φυτά, οι καρκίνοι προκαλούνται από μυκητική προσβολή και μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα. Οι κολπικές μυκητιάσεις συμβαδίζουν πάντα με όγκο. Κάθε τύπος καρκίνου προκαλείται από μύκητες του γένους Candida, όπως αναφέρεται σε άλλες μελέτες και η ιστολογική σύνθεση, είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μηχανισμού ενάντια στην προσβολή του ιστού. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστός εξαντληθεί, παράγει μη διαφοροποιημένα κύτταρα. Ο καρκίνος μπορεί να ονομάζεται ανθεκτικό απόστημα (έλκος), όπου οι αποικίες σχηματίζονται στο κέντρο, ξεκινώντας την αντίδραση των γειτονικών κυττάρων.

10+1 χρήσεις της μαγειρικής σόδας που δεν γνωρίζατε!

Η μαγειρική σόδα έχει πολλές χρήσεις. Αυτό το μικρό κουτάκι που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας στην κουζίνα μπορεί να αποδειχθεί μαγικό για την προσωπική μας φροντίδα και υγιεινή.

Δείτε 10+1 χρήσεις της σόδας που σίγουρα δεν γνωρίζατε!

Scrub προσώπου

Ανακατέψτε σε ένα βαζάκι ένα κουταλάκι μαγειρικής σόδας και στίψτε μέσα λίγο λεμόνι, τόσο όσο να γίνει μια ελαφριά κρέμα η οποία θα αφρίζει λίγο. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας, τρίβοντας ελαφρά τα σημεία που νομίζετε ότι χρειάζονται απολέπιση και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Το δέρμα σας θα γίνει απαλό σαν μωρού!

Σαμπουάν μαλλιών

Ρίξτε τη συνηθισμένη ποσότητα σαμπουάν στην παλάμη σας και προσθέστε μια πρέζα μαγειρική σόδα. Το νέο αυτό μείγμα θα καθαρίσει σε βάθος τα μαλλιά σας και θα απομακρύνει τα κατάλοιπα από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Αλοιφή για ηλιακό έγκαυμα

Απλώστε σε μια πετσετούλα τέσσερις κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα την οποία διαλύετε με λίγο νερό. Εφαρμόστε απαλά το μείγμα στην περιοχή που έχει καεί και αφήστε το για 15 – 20 λεπτά.

Οδοντόκρεμα

Ανακατέψτε τη σόδα με διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου και φτιάξτε τη δικιά σας οδοντόκρεμα.

Αντιμετωπίστε τη φαγούρα

Λίγη μαγειρική σόδα σε νερό θα σας ανακουφίσει αμέσως από την φαγούρα. Μπορείτε επίσης να τρίψετε λίγη μαγειρική σόδα σε βρεγμένο δέρμα, εκεί που σας τσίμπησε το έντομο και θα ηρεμήσετε αμέσως.

Δροσερή αναπνοή

Αραιώστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα μικρό ποτήρι νερό. Φτύστε και ξεπλύνετε. Η αναπνοή σας θα γίνει πιο φρέσκια και δροσερή από ποτέ.

Αποσμητικό μασχάλης

Τέλος πια στην δυσάρεστη μυρωδιά του ιδρώτα. Αν θέλετε να μοσχοβολάτε μετά το μπάνιο σας βάλτε λίγη ποσότητα σόδα μαγειρικής στις μασχάλες σας και πείτε αντίο στη δυσοσμία.

Καθαριστικό για όλα τα κοσμήματα

Η μαγειρική σόδα είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό των κοσμημάτων χωρίς πολύτιμους λίθους . Πάνω σε ασήμια που έχουν αμαυρωθεί εφαρμόστε 1/4 φλιτζανιού σόδα και δύο κουταλιές νερό και με ένα υγρό σφουγγάρι τρίψτε τα απαλά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε και στεγνώστε . Για τα χρυσά , καλύψτε τα ελαφρά με ένα στρώμα σόδας και ρίξτε λίγο ξίδι πάνω τους. Τέλος ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Λευκαντικό ρούχων

Προσθέστε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε κάθε φορτίο του πλυντηρίου, μαζί με το κανονικό απορρυπαντικό και ενισχύστε τη δύναμη του καθαρισμού.

Αρωματικά πουγκιά για τα συρτάρια

Βάλτε λίγη σόδα σε ένα κομμάτι ύφασμα ή ακόμα και σε μια χαρτοπετσέτα. Ρίξτε 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο με άρωμα της αρεσκείας μας και το πουγκάκι σας είναι έτοιμο για δέσιμο.

Λιώνει σε ένα μπολ φράουλες, ρίχνει μέσα μαγειρική σόδα και με το μείγμα τρίβει τα δόντια της! Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Ποιος δε θέλει να έχει ένα κάτασπρο και αστραφτερό χαμόγελο; Μερικές φορές όμως το να επαναφέρεις το χρώμα στα δόντια σου κοστίζει πολύ, τόσο σε χρήματα όσο και σε πόνο μιας και ο οδοντίατρος δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο!

Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σου έχει δείξει τις θαυματουργές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας, μια εξ αυτών και η καταπολέμηση της δυσοσμίας στις μασχάλες. Σήμερα λοιπόν ήρθαμε να σου δείξουμε ακόμη μία!

Δεν υπάρχει καλύτερο λευκαντικό για τα δόντια από την μαγειρική σόδα με φράουλα! Αν πάρετε μαγειρική σόδα και την ανακατέψετε με φράουλες θα δείτε ένα τρομερό αποτέλεσμα!

Το μείγμα που θα προκύψει είναι ιδανικό για το βούρτισμα των δοντιών σας!

Το μόνο που θα χρειαστείς για να αποκτήσεις ένα αστραφτερό και κατάλευκο χαμόγελο είναι μια… φράουλα και λίγη μαγειρική σόδα!

Θα χρειαστείτε:

Μία ώριμη φράουλα, την οποία πολτοποιείτε και την ανακατεύετε με μισή κουταλιά μαγειρική σόδα.

Εκτέλεση:

Απλώνετε το μείγμα κατά μήκος των δοντιών με μία οδοντόβουρτσα. Αφήστε το μείγμα για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε πολύ προσεκτικά με οδοντόκρεμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το μίγμα μία φορά την εβδομάδα.

Προσοχή: Η σόδα σε οποιαδήποτε μορφή δεν θα πρέπει να είναι συχνή και εκτεταμένη, αφού μακροπρόθεσμα, το όξινο ανθρακικό νάτριο που περιέχει μπορεί να βλάψει το σμάλτο των δοντιών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για μερικά ακόμα tips ομορφιάς δείτε το παρακάτω βίντεο:

Geniales trucos para chicas que realmente funcionan:

Posted by Ideas en 5 minutos on Tuesday, August 27, 2019
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share