Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σταματήστε να τρώτε μπανάνες για πρωινό...Το τρόφιμο που βλάπτει την υγεία σας και δεν το ξέρετε

Σοκαριστικό!

19 Φεβρουαρίου 2020 18:55
Σταματήστε να τρώτε μπανάνες για πρωινό...Το τρόφιμο που βλάπτει την υγεία σας και δεν το ξέρετε

Οι μπανάνες γνωρίζουμε ότι είναι πλούσιες σε μαγνήσιο και έχουν πολλά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου, όπως άλλωστε και όλα τα φρούτα. Παρ'όλα αυτά ανήκουν στην κατηγορία των τροφίμων που δεν πρέπει να καταναλώνεται το πρωί όταν ξυπνάτε!

Ο λόγος βέβαια είναι τρομακτικός και σίγουρα δεν τον είχατε φανταστεί ποτέ. Τι μπορεί να συμβεί από μια τόσο αθώα μπανάνα; Κάτι πολύ σοβαρό που μπορεί να βλάψει μακροχρόνια την υγεία σας. Αντιθέτως μπορείτε να επωφεληθείτε από την μπανάνα και τα θρεπτικά της συσταστικά το βράδυ πριν κοιμηθείτε, με τον τρόπο που θα διαβάσετε εδώ!

Μπορεί να σας εκπλήξει αλλά οι μπανάνες δεν είναι η καλύτερη επιλογή για πρωινό γεύμα. Σύμφωνα με το Brightside, μπορεί να αυξήσουν απότομα την ποσότητα μαγνησίου στο αίμα σας. Αυτό, πιθανώς να βλάψει την καρδιά σας.

Έβαλε μπανάνα μαζί με κανέλα σε μια κατσαρόλα. Ο λόγος; Θαυματουργός!

Αν πιείτε κανέλα με μπανάνα πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας θα κάνετε τον καλύτερο ύπνο! Τα αποτελέσματα είναι μοναδικά!

Έχετε τρομερό θέμα με τον ύπνο; Τότε σας προτείνουμε να πιείτε αυτό το ρόφημα!

Ένα απολύτως φυσικό τρικ για να μπορείτε να κοιμηθείτε πιο εύκολα και να έχετε περισσότερη ενέργεια όταν ξυπνάτε. Πιείτε το ρόφημα λίγο πριν κοιμηθείτε.

Οι μπανάνες, πέραν από τον ύπνο, έχουν κι άλλες θαυματουργικές ιδιότητες, γι αυτό πρέπει να τις συμπεριλάβετε στη διατροφή σας! Πάμε όμως να δούμε τα υλικά για το ρόφημα!

Υλικά:

1 μπανάνα, κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας
1 κούπα ζεστό νερό
λίγη κανέλα

Το θαυματουργό γιατροσόφι με μπανάνα και άλλα 2 υλικά που τα έχουμε σπίτι και εξαφανίζει τον βήχα

Αυτό είναι ένα θαυματουργό γιατροσόφι με μπανάνα και άλλα 2 υλικά που τα έχουμε σπίτι και εξαφανίζει τον βήχα

Η θεραπεία της χρόνιας βρογχίτιδας και του βήχα, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι λίγες οι φορές που χορηγούμαστε φάρμακα, χωρίς να έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε.

Παρακάτω, σας προτείνουμε μια φυσική θεραπεία καταπολέμησης του βήχα και της βρογχίτιδας, που δίνει απίστευτα αποτελέσματα.

Περιλαμβάνει μερικά από τα παλαιότερα και πιο ισχυρά συστατικά, που καταπραΰνουν το λαιμό και τους πνεύμονες. Υπόσχεται άμεση εξαφάνιση του βήχα και της βρογχίτιδας!

Το φάρμακο αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ενήλικες, όσο και από παιδιά. Τα συστατικά του έχουν πανίσχυρες ιδιότητες που καταπολεμούν βήχα, πονόλαιμο και στομαχικά προβλήματα.

Ακολουθεί η συνταγή:

Συστατικά:

400 ml βραστό νερό
2 ώριμες μπανάνες
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Παρασκευή:

Αρχικά, καθαρίζετε τις μπανάνες και τις πολτοποιείτε με ένα ξύλινο πιρούνι ή κουτάλι. Καλό είναι να μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, διότι οι μπανάνες έχουν την τάση να μαυρίζουν όταν έρχονται σε επαφή με το μέταλλο.

Στη συνέχεια, τοποθετείτε τις μπανάνες σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε το βραστό νερό. Αφήνετε το μείγμα στην άκρη για 30 λεπτά.

Τέλος, αφού το μίγμα έχει πια κρυώσει, προσθέτετε το μέλι. Είναι σημαντικό το μέλι να προστεθεί τελευταίο, έτσι ώστε να μην χαθούν οι σημαντικές του ιδιότητες.

Κατανάλωση:

Πιείτε 100 ml ροφήματος 4 φορές την ημέρα.
Κάθε πρωί, να παρασκευάζετε νέο ρόφημα.
Θα δείτε αποτελέσματα μετά από 5 μέρες κατανάλωσης.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share