Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αισθητικός της Αντέλ αποκαλύπτει πώς αλλάζει το πρόσωπο όταν χάνετε κιλά! Αυτά τα σημεία τονίζονται!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα!

19 Φεβρουαρίου 2020 14:36
Αισθητικός της Αντέλ αποκαλύπτει πώς αλλάζει το πρόσωπο όταν χάνετε κιλά! Αυτά τα σημεία τονίζονται!

Ένας αισθητικός εμπειρογνώμονας αποκάλυψε πως η Αντέλ ανέφερε ότι η απώλεια βάρους έχει αλλάξει δραματικά το πρόσωπό της επιτρέποντας τα χαρακτηριστικά της να γίνουν πιο εμφανή, μετά το αδυνάτισμα!

Ο Δρ. Τσικ, Ιατρικός Διευθυντής της Κλινικής Αισθητικής του Hampstead, εξήγησε πως η απώλεια λίπους και όγκου στο πρόσωπο της Αντέλ έχει κάνει τα μάτια της πιο προεξέχοντα και βαθαίνουν οι ρινικές χειλικές πτυχώσεις - καθιστώντας τη δομή των οστών της πιο ογκώδη, τονίζοντας τις γωνίες. Δείτε την αλλαγή στο Athensmagazine.gr

Η βρετανική τραγουδίστρια Αντέλ, 31 ετών, φημολογείται ότι έχει χάσει πολλά κιλά (100 λίβρες) τους τελευταίους μήνες λόγω μιας ελεγχόμενης θερμιδικής διατροφής «πράσινου χυμού και 1000 θερμίδων την ημέρα».

Εν τω μεταξύ, η διατροφολόγος Κέιτ Λεουλίν Γουότερς, συγγραφέας της διατροφής DNA, αποκάλυψε ότι πιστεύει ότι η πιο κοφτερή εμφάνιση της μαζί με μια υγιή λάμψη είναι αποτέλεσμα μιας πυκνά θρεπτικής διατροφής γεμάτης αντιοξειδωτικά, υψηλής αντιφλεγμονώδους τροφής. Μάλιστα υπάρχουν μυστικά για αδυνάτισμα με σωστό τρόπο που κανένας διατροφολόγος δεν θα σας πει!

Αποκάλυψε την μεταμόρφωσής της στα γενέθλια του ντρέικ τον περασμένο Οκτώβριο, μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό του Σίμον Κονέκι, με τον οποίο έχει τον επτάχρονο γιο Άντζελο.

Μιλώντας στο Femail, ο Δρ Τσικδήλωσε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι η απώλεια βάρους θα σας κάνει πιο όμορφο, αλλά αυτό που συμβαίνει συχνά είναι ότι έχει ως αποτέλεσμα το χαλαρό δέρμα και τη γήρανση.

«Η Αντέλ έχει χάσει την στρογγυλότητα γύρω από τα μάγουλα και τη γραμμή των γνάθων, τα χαρακτηριστικά της είναι πιο αιχμηρά και γωνιακά - χαρακτικά σημάδια απώλειας όγκου προσώπου και λίπους.

«Τα πόδια της έχουν γίνει πιο έντονα και οι πτυχές της έχουν γίνει βαθύτεροι - όλα αυτά είναι τα σημάδια της μεγάλης απώλειας βάρους.

«Η υφή του δέρματος θα πρέπει να αναζωογονηθεί και το πρόσωπό της θα μπορούσε να γίνει πιο νεανικό, καθώς η διατροφή της θα σταθεροποιηθεί εάν επικεντρωθεί στη διατροφή και την περιποίηση του δέρματος».

Μιλώντας για πελάτες που έχουν χάσει βάρος, συνέχισε: «Παίρνω ανθρώπους αυτής της ηλικιακής ομάδας που έχουν χάσει βάρος και ανησυχούν ότι φαίνονται πιο κουρασμένοι ή άρρωστοι.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share