Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ακτινοβολία από τα κινητά και αυτά τα σφραγίσματα αποτελούν τεράστιο κίνδυνο! Οδηγούν ακόμα και στον θάνατο!

Το ξέρατε;

18 Φεβρουαρίου 2020 15:19
Η ακτινοβολία από τα κινητά και αυτά τα σφραγίσματα αποτελούν τεράστιο κίνδυνο! Οδηγούν ακόμα και στον θάνατο!

Όλοι οι μεγάλοι έχουν από ένα μεταλλικό σφράγισμα και μάλιστα όλοι πλέον έχουμε κινητό τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύετε, μιας και αυτά τα δύο συνδέονται με τον θάνατο!

Υπάρχουν πολλές μελέτες που έδειξαν τον κίνδυνο των κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων που εκπέμπονται από τα κινητά μας τηλέφωνα. Αυτές οι μελέτες δείχνουν επίσης ότι οι αρνητικές επιπτώσεις αυτών των συχνοτήτων ενισχύονται εάν έχουμε ένα μεταλλικό σφράγισμα που περιέχει υδράργυρο. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, αυτές οι συχνότητες προκαλούν απελευθέρωση υδραργύρου στον οργανισμό. Τα κινητά, λοιπόν, δεν είναι μόνα επικίνδυνα λόγω των εφαρμογών, που μπορεί να σας παρακολουθούν, αλλά και σαν συσκευές!

Οι πρόσφατες μελέτες απέδειξαν ότι η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ιδιαίτερα από τα κινητά τηλέφωνα αυξάνει τα επίπεδα του υδραργύρου στο αίμα.

Δεν είναι μόνο τα κινητά τηλέφωνα που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αλλά και άλλες συσκευές, όπως η τηλεόραση, τα Wi-Fi routers, οι υπολογιστές, οι φούρνοι μικροκυμάτων κ.α.

Τα μεταλλικά σφραγίσματα είναι οι μεγαλύτερες πηγές υδραργύρου για τον οργανισμό. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, τα μεταλλικά σφραγίσματα εκπέμπουν συνεχώς ατμοποιημένο υδράργυρο, και το 80% του ατμού καταλήγει στους πνεύμονες και στην κυκλοφορία του αίματος. Όταν ο ατμός του υδραργύρου δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, καταλήγει στα κύτταρα.

Όταν μιλάμε στο κινητό μας, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και ο υδράργυρος δημιουργούν ένα ηλεκτρικό πεδίο στο στόμα μας. Αυτός είναι ένας μοιραίος συνδυασμός που λειτουργεί μέσω του γαλβανισμού. Τα μεταλλικά σφραγίσματα δημιουργούν ένα ηλεκτρικό πεδίο που αυξάνει τα επίπεδα ατμού του υδραργύρου. Αυτή η ροή μετριέται με μικροαμπέρ και το μέτρο της είναι περίπου 5 μικροαμπέρ.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, διαπιστώθηκε ότι για το στοματικό γαλβανισμό, η ροή είναι μεγαλύτερη από 5 μικροαμπέρ και μπορεί να προκαλέσει κάποια θέματα υγείας στον οργανισμό, όπως η κεφαλαλγία, η ζάλη, η ημικρανία, και η ναυτία. Μόλις τα μεταλλικά σφραγίσματα αντικαθιστώνται, τα προβλήματα θα πρέπει να φεύγουν αμέσως.

Οι δηλητηριώδεις αλλεργικές αντιδράσεις στον οργανισμό μας σχετίζονται με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Μια κλινική μελέτη απέδειξε ότι το ηλεκτρικό δυναμικό από 50 χιλιοστοβόλτ οδηγεί σε γαλβανισμό, λευκοπλακία και διάφορες άλλες τοξικές ή αλλεργικές αντιδράσεις. Άλλες μελέτες έχουν αποδείξει ότι ορισμένα άτομα που είναι περισσότερο εκτεθειμένα σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που απελευθερώνεται από το φούρνο μικροκυμάτων έχουν αυξήσει τα επίπεδα του υδραργύρου στο σώμα.

Πώς να μείνετε ασφαλείς από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία:

  • Μη μιλάτε συχνά στο κινητό σας
  • Αποφύγετε όσο μπορείτε το Wi-Fi ή άλλα ασύρματα δίκτυα
  • Αντικαταστήστε τα ασύρματα τηλέφωνα με ενσύρματα
  • Μην χρησιμοποιείτε συχνά φορητούς υπολογιστές και άλλες παρόμοιες συσκευές
  • Το κρεβάτι σας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 εκατοστά μακριά από τον τοίχο
  • Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε έναν μετρητή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για να μάθετε ποιες περιοχές εκτίθενται σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Πώς να μείνετε ασφαλείς από τον υδράργυρο;

Εάν έχετε κάποια μεταλλικά σφραγίσματα που περιλαμβάνουν υδράργυρο, τότε θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε με κεραμικά σφραγίσματα, που δεν περιέχουν υδράργυρο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share