Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Με μια πατάτα βάζει τέλος στην φαγούρα στα...οπίσθια! Θα σας λύσει τα χέρια!

Θα τρέξετε να το κάνετε!

17 Φεβρουαρίου 2020 13:32
Με μια πατάτα βάζει τέλος στην φαγούρα στα...οπίσθια! Θα σας λύσει τα χέρια!

Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, με το οποίο έρχεται αντιμέτωπο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων. Με φυσικούς τρόπους, όπως μια πατάτα, έχετε την λύση!

Οι αιμορροΐδες είναι μέρος του σηραγγώδους σώματος και παίζουν ζωτικό ρόλο στο σφράγισμα του σφιγκτήρα. Η πατάτα μπορεί να σε γλιτώσει από αυτό αλλά και από άλλα προβλήματα υγείας, όταν εφαρμοστεί πάνω σε ένα τραυμαπλάστ!

Αλλά όταν ερεθίζεται και εμφανίζει φλεγμονή, προκαλεί μεγάλη δυσφορία, με συχνότερα συμπτώματα το σύγκαμα και την φαγούρα στα οπίσθια. Πολλοί ντρέπονται να πάνε στον γιατρό, αλλά δεν αρκετές περιπτώσεις δεν χρειάζεται. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχετε στο σπίτι και μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε.

Οι πατάτες έχουν αφυδατική επίδραση και μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το πρήξιμο των αιμορροΐδων. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα καλή, όταν υπάρχει αιμορραγία. Απλά τρίψτε μερικές πατάτες, φτιάξτε μια κρέμα και απλώστε την στην ερεθισμένη περιοχή. Αφήστε την να στεγνώσει και θα δείτε αμέσως διαφορά.

Ανακατεύει χυμό πατάτας και κρεμμυδιού και το βάζει στα μαλλιά του! Μέσα σε ένα μήνα τα αποτελέσμα σοκάρουν!

Όταν αρχίζουν και πέφτουν τα μαλλιά, όλοι σκεφτόμαστε είναι η εμφύτευση μαλλιών. Υπάρχει όμως και ένας φυσικός τρόπος για να ξαναφυτρώσουν τα μαλλιά σας, και χρειάζεται μόνο μια πατάτα και ένα κρεμμύδι!

Τα κρεμμύδια εκτός από την μαγειρική μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τομείς, να βοηθήσουν σε θέματα υγείας, και ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να το βάλετε στην κάλτσα σας.

Για τα μαλλιά όμως, μια φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει στην εκ νέου ανάπτυξη των μαλλιών σας σε λιγότερο από ένα μήνα, και παράλληλα θα εξοικονομήσετε και χρήματα!

Θα χρειαστείτε:

1 κρεμμύδι
1 πατάτα
Ελαιόλαδο
Λάδι καρύδας

Προετοιμασία και εφαρμογή:

Πάρτε ένα κρεμμύδι και κόψτε το σε μικρά κομμάτι
Βάλτε τα κομμάτια σε ένα μπλέντερ και στραγγίξτε το μείγμα ώστε να πάρετε το χυμό από τα κρεμμύδια!
Καθαρίστε μια πατάτα
Κόψτε τη και βάλτε τη και αυτή σε ένα μπλέντερ
Στραγγίξτε και τη πατάτα ώστε να πάρετε το χυμό της
Πάρτε ένα μπολ και ρίξτε 3 κουταλιές χυμό κρεμμυδιού και 3 χυμό πατάτας
Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και ανακατέψτε!
Εφαρμόστε αυτό το μείγμα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας και σε όλο το μήκος των μαλλιών σας!
Αφήστε το για 2 ώρες να δράσει και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας!
Κάντε τη θεραπεία αυτή 2 φορές την εβδομάδα και δείτε τα φανταστικά αποτελέσματα μέσα σε ένα μήνα
Η θεραπεία αυτή είναι φυσική και τα αποτελέσματα πραγματικά θα σας καταπλήξουν!

Κόβει μια πατάτα και τυλίγει με ταινία ένα μικρό κομμάτι της πάνω στο πόδι του. Ο λόγος; Απίστευτος!

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πάνω στο πόδι σας, τυλίξετε ένα κομμάτι της πατάτας με ταινία; Μια χρήση που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ως γνωστόν, οι πατάτες δεν είναι μόνο για το μαγείρεμα αλλά και για θέματα φροντίδας, όπως για παράδειγμα για λεύκανση προσώπου.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Οι παππούδες μας, είχαν πάντα και από ένα γιατροσόφι για κάθε περίσταση... Έκαναν τα δικά τους "μαγικά" και όλα "εξαφανιζόντουσταν".

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση ενός κοριτσιού, το οποίο όταν ήταν 4 χρονών το τσίμπησε μια αράχνη, το δάγκωμα όμως δεν ήταν τόσο σοβαρό για να πρέπει να πάει στο νοσοκομείο, αλλά ο πόνος ήταν αισθητός.

Η γιαγιά της τότε έκανε τα δικά της μαγικά και το πρήξιμο που είχε από το τσίμπημα της αράχνης υποχώρησε.

Πώς; Έκοψε μια ωμή πατάτα, πήρε το ωμό κομμάτι και το τύλιξε με μια ταινία γύρω από την πληγείσα περιοχή. Έπειτα, το κοριτσάκι κοιμήθηκε με αυτό όλο το βράδυ και όταν ξύπνησε ο πόνος από το τσίμπημα της αράχνης είχε εξαφανιστεί!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share