Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Αηδιαστικές εικόνες: Δερματολόγος σπάει τα πιο μεγάλα σπυριά και εξογκώματα δέρματος! (video)

Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο!

6 Φεβρουαρίου 2020 14:35
Αηδιαστικές εικόνες: Δερματολόγος σπάει τα πιο μεγάλα σπυριά και εξογκώματα δέρματος! (video)

Η γιατρός Πίμπλ Πόπερ έχει γίνει διάσημη γιατί έχει σπάσει το πιο μεγάλο σπυρί και εξογκώματα των ασθενών στην κάμερα και τώρα μοιάζει να έχει ανταγωνισμό, μιας και βγαίνει νέα εκπομπή στην Βρετανία. Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο στο Athensmagazine.gr!

Μετά την επιτυχία της Σάντρα Λι, Pimple Popper, βγάζει μια βρετανική έκδοση της σειράς Save My Skin - και το νέο τρέιλερ θα σας ανακατέψει, όπως και το βίντεο όπου σπάνε ένα τεράστιο σπυρί στο πρόσωπο ενός άνδρα, που μεγάλωνε 4 χρόνια!

Στη σειρά, η οποία κυκλοφόρησε στις 20 Φεβρουαρίου, βλέπουμε την Δρ. Έμμα Κρέιθρον, μια από τους κορυφαίους δερματολόγους της Αγγλίας, να αντιμετωπίζει ασθενείς με εξαιρετικές δερματικές παθήσεις στην ιδιωτική της κλινική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στα βίντεο βλέπουμε, όπως και στο Pimple Popper, να καλύπτει τα πάντα, από μαζικά λιπώματα έως αλλοίωση των χηλοειδών!

Σε ένα κλιπ προεπισκόπησης από τη σειρά, μπορεί κανείς να δει χρησιμοποιώντας τα δύο δάχτυλά της για να σπάσει ένα εξόγκωμα στην πλάτη του ασθενούς.

«Μπορεί να το πιέσω αν αυτό είναι εντάξει», λέει.

Μια άλλη σκηνή δείχνει ότι κοιτάζει ένα μεγάλο σπυρί λίπωμα στο χέρι μιας γυναίκας, λέγοντάς της: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη κύστη γαγγλίου που έχω δει ποτέ».


«Είναι λίγο σαν ένα παράθυρο στην ψυχή», λέει.

Πολλοί από τους ασθενείς που εμφανίζονται, παραδέχονται ότι οι ακραίες συνθήκες τους κάνουν να αισθάνονται αμήχανα να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.

Δερματολόγος σπαέι τα πιο μεγάλα σπυρία και εξογκώματα δέρματος! Θα ανατριχιάσετε...(Video)

«Θυμάμαι αυτή τη γυναίκα, με κοίταξε απλά, και είχε την έκφραση,« αυτό είναι αηδιαστικό, »» στο πρόσωπο της για την ανάμλη ανάπτυξη του δέρματος στη μασχάλη της.

Γυναίκα ζούσε για δύο χρόνια με όγκο που έφτασε να ζυγίζει 15 κιλά! Δε θα πιστεύετε τον τρόπο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει! (video)

Τρομερή αίσθηση, όπως με την εικόνα που είδε 16χρονη που πήρε τον αδελφό της από το σχολείο, προκαλεί η περίπτωση μιας γυναίκας ασθενούς στη Λετονία, η οποία έφτασε στο σημείο να έχει ένα λιποσάρκωμα που ζύγιζε 15 κιλά, προσπαθώντας με έναν φοβερό τρόπο να το αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή επιχειρούσε να το αντιμετωπίσει πίνοντας τσάι και βότανα, αλλά η μέθοδος αυτή κάθε άλλο παρά αποτέλεσμα, καθώς ήταν απαραίτητη η ιατρική βοήθεια.

τσάι

Μετά από ώρες στο χειρουργείο, οι γιατροί του Ογκολογικού Κέντρου της Λετονίας κατάφεραν να αφαιρέσουν τελικά το λιποσάρκωμα.

Έπρεπει να προχωρούν χιλιοστό- χιλιοστό και σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης να κρατούν τον όγκο με τα χέρια λόγω του βάρους του!

«Ήταν μία πολύ επικίνδυνη επέμβαση γιατί ήταν πιθανό να προκληθεί τραύμα σε κάποιο άλλο όργανο» δήλωσε ο χειρουργος και επικεφαλής του Ογκολογικού Κέντρου, Αρμαντς Σινινς. «Έπρεπε να κινούμαστε χιλιοστό με χιλιοστό. Ήταν πολύ δύσκολο. Πρώτη φορά συναντάμε τόσο μεγάλο όγκο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η ασθενής είναι καλά στην υγεία της.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share