Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φτιάξτε μείγμα με λεμόνι, κανέλα, μέλι και μοσχοκάρυδο και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας...Το δέρμα σας θα αλλάξει!

Θα δείτε το πρόσωπο σας να αλλάζει!

3 Φεβρουαρίου 2020 09:21
Φτιάξτε μείγμα με λεμόνι, κανέλα, μέλι και μοσχοκάρυδο και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας...Το δέρμα σας θα αλλάξει!

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να απαλλαγούν από τα σημάδια ακμής και τις ρυτίδες. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την φυσική μάσκα, με υλικά που όλες έχουμε στις κουζίνες μας, όπως η κανέλα, το λεμόνι και το μέλι. Τα αποτελέσματα είναι τρομερά!

Το όμορφο δέρμα είναι σύμβολο της καλής υγείας, της ευτυχίας και της ευημερίας και είναι απαλλαγμένο από ρυτίδες, ουλές και ακμή. Το λεμόνι λοιπόν μπορεί να αποχρωματίσει μαύρα ή καφέ σημάδια ακόμα και στην μασχάλη, ενώ η κανέλα έχει θεραπυετικές ικανότητες.

Παρόλο που οι ρυτίδες και οι κηλίδες ηλικίας είναι φυσικό αποτέλεσμα της γήρανσης, η εμφάνισή τους μπορεί να μειωθεί σημαντικά.

Συνιστούμε να αποφύγετε τα εμπορικά αντιρυτιδικά προϊόντα που είναι φορτωμένα με χημικά και είναι εξαιρετικά ακριβά, καθώς μπορούν να προκαλέσουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις.

Η κανέλα έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τις βακτηριακές λοιμώξεις. Το μέλι και το λεμόνι περιέχουν επίσης ισχυρούς αντιβακτηριακούς παράγοντες, οι οποίοι θα επιταχύνουν την επούλωση της ακμής και θα απολυμαίνουν το δέρμα.

Το μοσχοκάρυδο έχει ισχυρά αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, έτσι αυτή η μάσκα θα αντιμετωπίσει όλα τα θέματα του δέρματός σας.

Συστατικά:

1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

Οδηγίες:
Αναμείξτε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο και αποφύγετε την περιοχή των ματιών και του στόματος. Αφήστε το να ενεργήσει για μισή ώρα και ξεπλύνετε με ζεστό νερό Στο τέλος, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα.

Έβαλε σε ένα ποτήρι λεμόνι και καυτερό πιπέρι. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Μερικές φορές όσο επιμελείς κι αν είμαστε στη δίαιτα μας δεν μπορούμε να χάσουμε τα περιττά κιλά κι αυτό γιατί μπλοκάρει ο μεταβολισμός μας. Ξέρουμε πως το λεμόνι είναι ένα λιποδιαλυτικό προϊόν και παλαιότερα το Athensmagazine.gr σας είχε δείξει τα αποτελέσματα στο σώμα μιας γυναίκας που έπινε καθημερινά ένα ρόφημα από λεμόνι και μέλι.

Λεμόνι και πιπέρι καγιέν. Αυτά χρειάζεσαι για να κάνεις ένα πολύ σημαντικό δώρο στον οργανισμό σου, αφού θα ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου για να δουλεύει σωστά, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει το σώμα σου και παράλληλα θα τονώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα! Καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει απλά να το δοκιμάσεις, αλλά να το εντάξεις μέσα στις συνήθειες σου!

Θα χρειαστείς:

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφένδαμου
1 ποτήρι νερό
Ζέστανε το ένα ποτήρι νερό και την ώρα που θα αρχίσει να βράζει πρόσθεσε το σιρόπι σφένδαμου. Ανακάτεψε πολύ καλά και μόλις το σιρόπι λιώσει πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά.

Άφησε το ρόφημα σε μια κούπα και μόλις κρυώσει λίγο απόλαυσε το και κάνε αυτό το πολύτιμο δώρο στον οργανισμό σου!

Το υγιεινό σπιτικό ποτό που θα αυξήσει τον μεταβολισμό σας!

Αυτό το σούπερ-υγιεινό σπιτικό ποτό θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε το μεταβολισμό σας, να καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις βλαβερές τοξίνες και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, καθώς και το λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σας. Ακόμα ένας άντρας έπινε ένα άλλο ρόφημα κάθε μέρα... Και μετά από μέρες συνέβη το απίστευτο στο σώμα του!

Η συνταγή για ένα απίστευτο σπιτικό φυσικό ποτό, το οποίο περιέχει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικά για την καύση λίπους συστατικά: λεμόνι, τζίντζερ και μαϊντανό! Αυτό το σπιτικό ποτό είναι πολύ απλό και εύκολο να γίνει. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1 λεμόνι
  • Μια χούφτα μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
  • 1 ξύλο κανέλας ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας
  • Μισό λίτρο νερό

Οδηγίες:

Όπως είπαμε, είναι πολύ απλό! Απλά πρέπει να βάλουμε όλα τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω σε ένα μπλέντερ και να ανακατέψουμε καλά! Πώς να το χρησιμοποιήσετε – όπως αναφέραμε και πριν, πρέπει να πίνετε το χυμό αυτό κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο και θα ξυπνάτε κάθε πρωί με λιγότερο βάρος! Πιστέψτε με, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share