Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πιείτε τσάι από κανέλα και κουρκουμά...Θα ανακουφιστείτε από κάτι πολύ σοβαρο!

Δεν θα το πιστεύετε!

30 Ιανουαρίου 2020 14:46
Πιείτε τσάι από κανέλα και κουρκουμά...Θα ανακουφιστείτε από κάτι πολύ σοβαρο!

Πιείτε τσάι από κανέλα και κουρκουμά και απαλλαχθείτε επιτέλος από τον ενοχλητικό πόνο στον αυχένα, που βασανίζει πολλούς ανθρώπους. Μπορεί να ακούγεται απλό για να είναι αληθινό, αλλά μπορεί να βοηθήσει με τον παρακάτω τρόπο!

Γνωρίζουμε ότι η κανέλα σε συνδυασμό με τον χυμό λεμονιού, μπορεί να βοηθήσει στην αρθρίτιδα, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι ανακουφίζει και τους αυχενικούς πόνους. Όταν έχετε πιαστεί θα έχετε παρατηρήσει πόνο στη περιοχή του αυχένα αλλά μην ανησυχείτε συνήθως αυτός ο πόνος είναι αβλαβής. Ωστόσο, αν συνδυάζεται με υψηλό πυρετό, τότε πρέπει να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια, αφού τα συμπτώματα αυτά μπορεί να υποδεικνύουν μηνιγγίτιδα.

Το τσάι αυτό απελευθερώνει την ένταση των μυών και ανακουφίζει την φλεγμονή. Θα γίνει από τα αγαπημένα σας!

Ανακατεύει σκόνη μουστάρδας με κανέλα και το αφήνει για 30 λεπτά στα μαλλιά της! Το αποτέλεσμα; Μαγικό!

Όλοι γνωρίζουμε ότι για υγιή μαλλιά αυτό που χρειαζόμαστε είναι η φροντίδα και το τακτικό κούρεμα. Με αυτή την σπιτική μάσκα με κανέλα και μουστάρδα εξοικονομείτε και χρήματα, αλλά και το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Και ενώ η κανέλα, το μέλι και άλλα φυσικά προιόντα βοηθάνε την υγεία μας να τονωθεί, μπορούν να κάνουν μαγικά και στα μαλλιά! Κάθε γυναίκα έχει έρθει στην δυσάρεστη θεση να κόψει περισσότερα μαλλιά από ό, τι είχε προγραμματίσει καθώς είχε προκαλέσει μεγάλη βλάβη σε αυτά. Μια blogger η Μπάμπιλον Κέι βρήκε ένα πολύ γρηγορο τροπο για να μεγαλώνουν τα μαλλιά. Απλά ανέμειξε 3 υλικά και έφτιαξε μια υπέροχη σπιτική μάσκα!

Θα χρειαστείτε:
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα αλεσμένη (σε μορφή σκόνης) ή 2 κουταλιές της σούπας σκόνη μουστάρδας
3 κουταλιές της σούπας κανέλα
Νερό (Το νερό χρειάζεται έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια πάστα που μπορεί να εφαρμοστεί στα μαλλιά (περίπου πέντε κουταλιές της σούπας)

Αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να εφαρμόσετε το μείγμα στις ρίζες των μαλλιών. Κατόπιν βάλτε μια νάιλον σακούλα και αφήστε τη για 10 έως 30 λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν. Θα σας εκπλήξει το πόσο πολύ τα μαλλιά σας θα έχουν μεγαλώσει μόλις σε ένα μήνα.

Στο βίντεο παρακάτω , μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να προετοιμάσετε τη μάσκα εύκολα:

«Έπινα ζεστό νερό με μέλι και λεμόνι κάθε πρωί, για ένα χρόνο. Kαι ορίστε τί μου συνέβη»: Η εξομολόγηση της κοπέλας που το τόλμησε

Φυσικά, το να πίνεις πραγματικό χυμό λεμονιού και το σωστό μέλι σε ζεστό νερό αποτελεί μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, και με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό ξεκίνησα μια αναζήτηση 12 μηνών για να δω αν πραγματικά ήταν θαυματουργό, όπως λένε όλοι.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι είμαι απολύτως «τροποποιημένος», και σας παρουσιάζω τον λόγο.

1. Ουδέποτε είχα κρυολόγημα, γρίπη ή γαστρο ασθένεια σε ολόκληρο το έτος.

Κυριολεκτικά. Κατόπιν σκέψεως, αυτό με αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όλόκληρη τη ζωή μου αντιμετώπιζα προβλήματα με τις αμυγδαλές μου. Με μια μεγάλη οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών, υπάρχει πάντα κάποιος που είναι φορέας κάποιου νέου ιού. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι δεν έπιασα κανέναν ιό, ακόμη και όταν όλοι τριγύρω μου ήταν άρρωστοι.

Εξομολόγηση: υπήρχαν μέρες που ταλαιπωρήθηκα σε μεγάλο βαθμό, και αν και αισθάνθηκα πολύ πρόωρα σημάδια της ασθένειας μερικές φορές (πάρα πολλά φτερνίσματα σε μια μέρα, εξαντλημένη, ιδιαίτερα κουρασμένη, ύποπτα κοιλιακά προβλήματα) τίποτα δεν υλοποιήθηκε. Σίγουρα είχα κουραστικές ημέρες και μερικούς πονοκεφάλους, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Μόλις άρχισα να λαμβάνω την θεραπευτική αγωγή σταμάτησαν να συμβαίνουν και τώρα απολύτως ορκίζομαι ότι έγινα πρόωρα «παλαιών αρχών» και μεταφέρω μέλι / λεμόνι στην τσάντα μου όταν μένω σε ξενοδοχεία ή φιλοξενούμαι από φίλους. (Θα έπρεπε να ανησυχώ επειδή είμαι περήφανη γι΄ αυτό;)

2. Δεν χρειάζομαι πλέον καφέ και ανυπομονώ να πάρω κάθε πρωί τη δόση μου

Η ενέργεια και η ζωντάνια από το λεμόνι και το μέλι είναι το πρώτο πράγμα που παίρνω το πρωί κάτι που με κάνει να το λαχταρώ, και δεν με αφήνει με πονοκεφάλους ή την επίφοβη κατάπτωση, αποτέλεσμα της καφεΐνης . Έχω επίσης περισσότερη ενέργεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αισθάνομαι ευεξία άμεσα από πολύ νωρίς το πρωί.

Μου έπαιρνε τουλάχιστον μία ώρα για να σηκωθώ από το κρεββάτι και να βρυχώμαι στους ανθρώπους σαν να είμαι μια γυναίκα των σπηλαίων, αλλά τώρα, αντίθετα, γίνομαι απίστευτα ενοχλητική στους ανθρώπους που αγαπώ θέτοντάς τους βαθιά φιλοσοφικά ερωτήματα με νέους και ευφάνταστους τρόπους. Θα πρέπει να βρώ μια νέα πρόκληση σύντομα όμως για να τους κρατήσω σε εγρήγορση.

3. Οι άνθρωποι γύρω μου γίνονται όλο και πιο υγιείς, η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Λοιπόν, αυτό μου πήρε τον περισσότερο χρόνο: να πείσω την οικογένειά μου ότι το μέλι και λεμόνι μπορεί να τους βοηθήσει στην πρόληψη περιστατικών γρίπης.

Αλλά παίζοντας το παιχνίδι νοσοκόμας και ασθενούς και βάζοντας σε ενέργεια το μαγικό μου φίλτρο όταν βρίσκονταν καταπονημένοι από μια βαριά γρίπη κατάφερα να τους πείσω να δουν τα οφέλη.

«Ποτέ δεν κουράζομαι και μου θυμίζει να συνεχίζω κάθε πρωί, έτσι δεν υποφέρω από την ταπείνωση του να βρίσκομαι τρία μέτρα από μια τουαλέτα, ανά πάσα στιγμή, ή να χρειάζομαι νέο κουτί χαρτομάντηλων ανά μία ώρα κάθε φορά που περνάω γρίπη.


Είναι τόσο υπέροχο το συναίσθημα να ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω τους αγαπημένους μου να αισθάνονται πιο καλά μέσα από κάτι τόσο απλό και διαθέσιμο. Έχω γίνει κάποιο είδος νοσοκόμας που γνωρίζει κάποιο φοβερό γιατροσόφι και αυτό είναι φοβερό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share