Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Βάζει μαγειρική σόδα στο... επίμαχο σημείο! Λίγα λεπτά μετά γίνεται το όνειρο κάθε άνδρα πραγματικότητα!

Απίστευτο!

27 Ιανουαρίου 2020 13:44
Βάζει μαγειρική σόδα στο... επίμαχο σημείο! Λίγα λεπτά μετά γίνεται το όνειρο κάθε άνδρα πραγματικότητα!

Στο διαδίκτυο και σε πολλά φόρουμ μπορείτε να βρείτε πολλές μέθοδοι που αλλάζει το μέγεθος του πέους του. Κάθε ένας από αυτούς τους τρόπους έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Κάποια συνοδεύονται από έντονη δυσφορία, ενώ άλλες απαιτούν πολύ χρόνο ή βοήθεια. Αλλά σχετικά πρόσφατα, αναφέρθηκε πώς να κάνει το πέος μεγαλύτερο με μαγειρική σόδα. Πολλοί άνδρες που έχουν δοκιμάσει αυτό το φάρμακο για τον εαυτό μου και να το περιγράψουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για σχόλια, μετά από ένα μήνα χρησιμοποιώντας το μέγεθος του πέους ήταν μερικά εκατοστά παραπάνω.

Να σας θυμίσουμε επίσης πως έφαγε σόδα μαζί με μια κουταλιά μέλι λίγο καιρό μετά κατάλαβε ότι αυτό είναι φάρμακο που δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί

Φαίνεται, πώς μπορεί συνηθισμένη μαγειρική σόδα (διττανθρακικό νάτριο) να επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό και το μήκος του πέους των ανδρών κυρίως. Το γεγονός ότι η ροή του αίματος ποσοστό και μεταβολική κατάσταση είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το επίπεδο pH. Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, οι αλλαγές στην οξεοβασική ισορροπία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την ανάπτυξη κακοήθων και καλοήθων όγκων.

Η σόδα βοηθά στη ρύθμιση του pH. Το αποτέλεσμα διεγείρει αίματος και τη λεμφατικοη κυκλοφορία, βελτιώνει το μεταβολισμό σε όργανα της μικρής πυέλου. Ωστόσο, η κανονική ορμονική ισορροπία, να προωθήσουν τη δημιουργία της τεστοστερόνης και τη μετατροπή του προστάτη αδένα. Επίσης, η μαγειρική σόδα ενεργοποιεί τις διαδικασίες της κυτταρικής διαίρεσης του πέους, και με τη σωστή χρήση, αυξάνει το μήκος και η διάμετρος.

Αυτό το προϊόν όχι μόνο έχει επιπτώσεις στο μέγεθος του πέους. Είναι ευρέως χρησιμοποιείται για άλλα προβλήματα υγείας.

Έτσι, όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται για:

για να απαλλαγούμε από το υπερβολικό βάρος;

καταπολέμηση επώδυνες αισθήσεις και δυσφορία, καούρα;

διόρθωση του pH του πεπτικού συστήματοσ;

η θεραπεία δερματοπαθειών των διαφόρων αιτιολογιών, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής μετά από εγκαύματα *

χρώμα βελτίωση και διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, σκλήρυνση δερμάτων και την αναζωογόνηση δερμάτων, σημάδι τεντωμάτων πρόληψη;

αποκατάσταση των μεταβολικών διεργασιών.

να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες.

Οι γιατροί συστήνουν να εξετάσει το ενδεχόμενο αύξησης του πέους, εάν το μέγεθος του σε στύση είναι μικρότερο από 10 cm.

Καλύτερα να ξεκινήσετε με τους ασφαλέστερους τρόπους είναι:

μασάζ και ειδικές ασκήσεις;

το τέντωμα του πέους σε μήκος με κατάλληλα για το σκοπό αυτό διαλυτικά;

εφαρμόζοντας στο δέρμα του πέους μια ποικιλία από κρέμες και αλοιφές, τα οποία περιλαμβάνουν τόσο φυσικές και συνθετικές ενώσεις που διεγείρουν την ροή του αίματος και να επιταχύνει τις διαδικασίες διαίρεσης και την αναγέννηση των κυττάρων.

Αρκετά επώδυνη, αλλά την ίδια στιγμή, εξασφαλίζοντας 100% αποτέλεσμα από την αλλαγή στο μέγεθος και το σχήμα του πέους είναι ligamentotomy. Αυτό είναι αρκετά μια βαριά χειρουργική επέμβαση που απαιτεί σοβαρή προετοιμασία και την αποκατάσταση. Επιπλέον, κατά τη λειτουργία, ο ασθενής έχει δοθεί Γενική αναισθησία, η οποία επεκτείνεται ο κατάλογος των αντενδείξεων για τη διαδικασία.

Σε σύγκριση με τις τεχνικές αυτές, ένας τρόπος για να αυξήσει το μέλος του μαγειρική σόδα είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη. Επιπλέον, η χρήση αυτού του εργαλείου δεν απαιτεί σημαντικές οικονομικές δαπάνες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share