Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε ελαιόλαδο με αβοκάντο και το έτριψε στα μαλλιά της! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Δοκίμασε το και θα μας ευγνωμονείς!

24 Ιανουαρίου 2020 21:20
Ανακάτεψε ελαιόλαδο με αβοκάντο και το έτριψε στα μαλλιά της! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ξέρετε το κόλπο που θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και πλούσια; Αν όχι το Athensmagazine.gr βρήκε το καλύτερο! Μπορείτε να ανακατέψετε μέσα σε ένα μπολ αβοκάντο μαζί με λάδι και μετά να τρίψετε τα μαλλιά σας! Αν περιμένετε λίγη ώρα τότε θα δείτε κάτι που θα σας εκπλήξει! 4+1 λάθη που κάνεις όταν κοιμάσαι και κάνουν κακό στα μαλλιά σου!

Ένα από τα φυσικά έλαια που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στον τομέα της ομορφιάς είναι το δαφνέλαιο. Πρόκειται για ένα έλαιο που μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία ή να το φτιάξετε μόνη σας.

Φτιάξτε την παρακάτω μάσκα και δείτε τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Υλικά

1 ώριμο αβοκάντο
4-5 κ.σ δαφνέλαιο ή ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζετε το αβοκάντο και το λιώνετε με ένα πιρούνι. Προσθέτετε το δαφνέλαιο και ανακατεύετε. Αν δεν χρησιμοποιήσετε ραβδομπλέντερ θα είναι πιο πηχτό.

Απλώνετε στα μαλλιά κατά μήκος (και στη ρίζα) και κάνετε μασάζ. Δένετε με ένα λαστιχάκι και αφήνετε για μισή με μια ώρα. Αν είναι εύκολο, βάζετε και μεμβράνη στα μαλλιά σας.

Μπορείτε να λουστείτε κανονικά!

4+1 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ κι εσύ σίγουρα θα έχεις κανονίσεις κάποια έξοδο, είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε για ένα απλό καφέ. Φρόντισε λοιπόν τα μαλλιά σου να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Σου μαζέψαμε τα 5 πιο απλά χτενίσματα για να γυρίσουν όλα τα κεφάλια στο πέρασμά σου και οι φίλες σου να αναρωτιούνται πότε πρόλαβες και πήγες κομμωτήριο!

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα χαλαρό κότσο με γαλλικό twist και στερέωσε με τσιμπιδάκια

Φέρε όλα τα μαλλιά σου σε ένα slicked back χτενισμα και στερέωσε με εντυπωσιακά hair clips και αξεσουάρ

Μία κλασική γαλλική πλεξούδα στη μία πλευρά αρκεί

Καλεσμένη σε γάμο; Ο πιο χαλαρός, εύκολος και σικάτος κότσος που μπορείς να κάνεις σε τρία λεπτά είναι σίγουρα αυτός

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου πίσω, ξεκίνα να τα πλέκεις σε μία κλασική γαλλική πλεξούδα και πέρασε ανάμεσά τους ένα μαντήλι. Είσαι έτοιμη!

Κορίτσια πάρτε ιδέες: 3 εύκολοι και σικάτοι τρόποι για να πιάσετε τα μαλλιά σας!

Μπορεί όλες να αγαπάμε τις εντυπωσιακές αλογοουρές, ωστόσο είναι ένας συνηθισμένος τρόπος να πιάσει τα μαλλιά σου.

Για εκείνες τις ημέρες που θέλεις να κάνεις ένα ωραίο updo αλλά δεν θέλεις να σπαταλήσεις εκατό ώρες προσπαθώντας να πετύχεις το χτένισμα που είδες σε ένα hair tutorial, σου βρήκαμε την λύσεις.

Αυτά είναι τα 3 πιο hot, εύκολα και chic χτενίσματα!

French Twist:

Απλό, all time classic και απίστευτα κομψό, το συγκεκριμένο χτένισμα χρειάζεται μόνο μερικά τσιμπιδάκια για να δείχνει τέλειο. Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο, πιάσε ένα χαμηλό κοτσάκι με την μια πλευρά και πέρασε από πάνω τα υπόλοιπα μαλλιά, καλύπτοντας τον κότσο με τσιμπιδάκια.

Crown Braid

Η πλεξούδα που θυμίζει στέμμα, επανέρχεται και είμαστε ενθουσιασμένες! Για να υιοθετήσεις το λουκ, πιάσε δύο χαμηλές πλεξούδες και σήκωσε τις επάνω, περιμετρικά από το κεφάλι σου. Στο σημείο… συνάντησης των δύο άκρων, στερέωσε το «στέμμα» σου χρησιμοποιώντας αρκετά τσιμπιδάκια.

Fishtail:

Λίγο πιο περίπλοκη, αλλά πάντα εντυπωσιακή, η πλεξούδα ψαροκόκαλο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες μας εκδοχές του braid trend.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share