Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάλτε χυμό λεμονιού και νερό στα τρόφιμα σας. Μόλις μάθετε τον λόγο θα "τρέξετε" να το κάνετε!

Ο λόγος είναι απίστευτος!

22 Ιανουαρίου 2020 10:10
Βάλτε χυμό λεμονιού και νερό στα τρόφιμα σας. Μόλις μάθετε τον λόγο θα

Ξέρετε ποιες ασθένειες θα "καταπολεμήσετε" αν στα τρόφιμα σας ρίχνετε χυμό λεμονιού και νερό; Είμαστε σίγουροι πως όταν διαβάσετε θα το δοκιμάσετε!

Μετά το γιατροσόφι της γιαγιάς με το λεμόνι, ανακαλύψαμε τι ακριβώς μπορείτε να καταπολεμήσετε αν βάλετε στα τρόφιμα σας λεμόνι με νερό.

Συγκεκριμένα, με το λεμόνι στα τρόφιμα, θα καταπολεμήσετε την παχυσαρκία, την κυτταρίτιδα, τις καρδιακές παθήσεις και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Οπότε, δοκιμάστε το!

Ανακατέψτε χυμό λεμονιού, γιαούρτι και μέλι και βάλτε το στο πρόσωπο! Το δέρμα των ονείρων σας είναι ένα βήμα πιο κοντά!

Μπορείτε να το ετοιμάσετε στο σπίτι σας, και με αυτό τον τρόπο να αποκτήσετε το δέρμα που ονειρευόσασταν τόσο καιρό. Χρειάζεστε μόνο πράγματα που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, και δεν είναι άλλα από ένα λεμόνι, ένα γιαούρτι και μέλι!

Θα καθαρίσουν το δέρμα σας, θα αποχρωματίσουν τις κηλίδες και τα σημάδια, θα μειώσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Και όχι μόνο το λεμόνι οφελεί στο να αποκτήσετε ένα λαμπερό δέρμα, αλλά και στο να χάσετε κιλά, όταν πίνετε τακτικά αυτό το μείγμα!

Θα χρειαστείτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και 1 κουταλάκι γιαούρτι. Εφαρμόστε το μείγμα στο δέρμα σας 1-2 φορές την εβδομάδα για 20 λεπτά.

Για λεύκανση δέρματος και αφαίρεση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Θα σας βοηθήσει να λευκάνετε ανεπιθύμητο μαύρισμα και χρωστικής ουσίας. Επιπλέον, μπορείτε να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με το ίδιο μείγμα.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, χρησιμοποιήστε κατεψυγμένα λεμόνια και θα σώσετε το σώμα σας από τις πιο σοβαρές παθήσεις!

Τα λεμόνια είναι από τα πιο ωφέλιμα φρούτα του πλανήτη και λόγω των ιδιοτήτων τους, του αρώματος και της γεύσης τους, είναι βασικό συστατικό πολλών συνταγών.

Βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος, αν και όταν στυφτεί χάνει πολλά από τα θρεπτικά συστατικά και ιδιότητές του. Από την άλλη, το πάγωμα είναι καλύτερη εναλλακτική. Η φλούδα του λεμονιού αυξάνει το ανοσοποιητικό και έχει πολλές ιδιότητες, όπως το να ρυθμίζει την χοληστερόλη, να αποτρέπει τον καρκίνο, να καταπολεμάει μολύνσεις και να καταστρέφει παράσιτα και σκουλήκια.

Αυτά είναι τα οφέλη αυτού του θαυματουργού φρούτου:

Αποτρέπει στο άσθμα
Καταπολεμάει τις λοιμώξεις
Αποτοξινώνει τα νεφρά και το συκώτι
Αυξάνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Σκοτώνει βλαβερά βακτήρια
Βοηθάει στην κατάθλιψη και το άγχος
Καταπολεμάει τον καρκίνο
Ο χυμός του λεμονιού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, ενώ το ξύσμα του αποτοξινώνει το σώμα. Έρευνες έχουν δείξει πως η φλούδα του λεμονιού περιέχει 5 με 10 φορές περισσότερες βιταμίνες.

Δεκαετίες πριν, οι επιστήμονες εξέτασαν την επίδραση του λεμονιού σε περιπτώσεις καρκίνου. Βρήκαν πως αυτά τα φρούτα σκότωναν κακοήθη κύτταρα σε αρκετούς τύπους καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου και των πνευμόνων, του στήθoυς και του εντέρου.

Το καλύτερο με τα λεμόνια είναι πως αντίθετα με την χημειοθεραπεία, στοχεύονται μόνο τα καρκινικά κύτταρα.

Σύμφωνα με την Dr. Marilyn, μία διατροφολόγο και ειδικό σε θέματα γυναικείας υγείας, οι φλούδες από αρκετά φρούτα μπορούν να αυξήσουν το ανοσοποιητικό και να μας κάνουν πιο υγιείες. Επίσης λέει πως τα smoothies χυμών είναι πολύ καλύτερα από τους χυμούς, γιατί περιέχουν και άλλα κομμάτια του φρούτου, όπως την φλούδα.

Τα smoothies από λεμόνι έχουν πικρή γεύση, οπότε αντιθέτως μπορείτε να τα βάλετε στην κατάψυξη.

Καθαρίστε τα με μηλόξυδο πρώτα για να απολυμανθούν. Αφού τα ξεπλύνετε με νερό, αφήστε τα να στεγνώσουν. Μετά, αφήστε τα να παγώσουν μέχρι το επόμενο πρωί και μετά τρίψτε όλο το φρούτο, όπως είναι.

Μπορείτε να το βάλετε σε φαγητά, smoothies, τσάι, γλυκά ή σούπες!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share